PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Consi spune:

Buna seara la mamicutze harnicutze si piersicutze!

Noi am avut probleme cu calculatorul si de abia acum functioneaza din nou. A fost putin virusat, daca tot e sezonul virozelor.
Ati foarte harnicutze, dar nici noi nu am lenevit. Ieri am facut vaccinul de 4 luni: Infarix Penta. Puiu mic nu a plans decat atunci cand a intrat serul. Si avem la 4 luni si 2 zile 7.7 kg si 71 cm. Astea-s de lauda, ca in rest nu prea mai avem cu ce ne lauda. Ne inscriem la clubul somnambulilor. Seara la 9, adormim. Nu am reusit sa-l tin treaz mai mult de 9. Iar noaptea pe la 3.30-4.30 ne trezim. Am incercat sa-i dau suzeta, a adormit vreo 1/2 ore si din nou treaz. Singurul remediu a fost biberonu cu lapte. Sunt distruza si zombi de somn

. Si avea un program atat de fain.
Katm de maine ii dau si eu cartof. Daca la tine a mers incerc si eu. Pana acum i-am dat doar morcov cu telina. Si mersi pt. cantecele. A, tu ai gasit in TM razatoare de sticla sau de plastic? Sotul meu cauta ca disperatu'! Daca ai gasit pleaaaaseee spune-mi si mie unde.
Crissa eu la inceput i-am dat lui Luca suc de mere. Prima data 15 ml, apoi 30 ml, apoi 50 si 60. Dupa ce am ajuns la 60 am introdus si morcov. Adica 15 morcov + 45 mere. Dar am renuntat la morcov crud pemtru ca nu facea kk. Acum ii dau morcov doar in supica. Sucul nu inlocuieste o masa. Adica dupa ce ii dau suc la interval de 1/2-1 ora primeste si lapte. Sper sa intelegi ce am vrut sa spun.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Consi spune:

Mamaluidavid multumim de cantecele. Acum le descarcam si noi.

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
save spune:
CCC77 bine ai revenit printre mamicile de piersicute ,noi nu am mai vorbit,eu sunt mai noua ,multumim pt complimente
tie si bb
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
MissJJ spune:
Vai fetelor da mult mai scrieti!
Noi suntem bine azi iar ne-am plimbat cam mofturici si se pare ca ne place ceaiul f mult uneori plange si zic poate vrea lapte si cand colo rade 200 ml de ceai asa rapid.
Ma bucur ca ii place.
Legat se somn la noi fata chiar daca a plans noaptea nu o ridcam din patutz o mangaiam ii vb dar nu o luam in brate si chiar daca nu dormea ci statea treaza noaptea am tinut-o in patutz ca sa stie ca acolo se face nani. Si a fost greu ca adormeam din picioare langa patul ei dar am reusit.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
katm13 spune:
consi am razatoare normala, de tabla. am cautat un timp, n-am vazut nicaieri, doar nu era sa astept sa gasesc...
dar sunt perseverenta si caut in continuare! pana atunci ma misc repede la ras, sa nu stea mult in contact marul sau morcovul cu razatoarea.
cristina+ bb Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos
crissa71 spune:
Consi:Sarumana mult de tot!!Am intele sa traiti!
Deci morcovul crud constipa..Hmmmm
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
amiss_zip spune:
lakioana si Petra mai face asa la san. Trage de vreo doua ori si gata se apuca de urlat si se incordeaza de burtica .Petra are acum 5 luni si doua saptamani, papa numai tzitzi si inca mai are colici din cand in cand sau mai bine zis crampe abdominale
. Urla infiorator. Suge cu foarte mult aer. Ori a invatat sa suga prost ori nu imi dau seama de ce face asa. Poate cand voi diversifica pe la 6 luni vom scapa si noi de crampele astea.
Kam dulce foc Tudor 
Consi ce razacios ai acolo
. Am vazut pozele.
Fetele care intrebau de wrap sau de a pune sau nu inca copilul in wrap. Si noi l-am folosit de cand Petra avea o luna! Acum pe vremea asta numai in wrap o scot pe Petra! O imbrac mai subtire, o pun in wrap, adoarme in secunda doi si cand ies afara trag fermoarul de la geaca peste ea
. Multi cred ca sunt gravida
. Ea doarme acolo si 3 ore!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ccc77 spune:
Fetelor,incerc sa pun si eu poze cu piersicuta mea, sper sa reusesc
Andra si bb Alessia 
http://photos.yahoo.com/andradia77
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by ccc77
Fetelor,incerc sa pun si eu poze cu piersicuta mea, sper sa reusesc
Andra si bb Alessia
http://photos.yahoo.com/andradia77
ce sa zic... o piersica delicioasa
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Consi spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
lakioana si Petra mai face asa la san. Trage de vreo doua ori si gata se apuca de urlat si se incordeaza de burtica .Petra are acum 5 luni si doua saptamani, papa numai tzitzi si inca mai are colici din cand in cand sau mai bine zis crampe abdominale. Urla infiorator. Suge cu foarte mult aer. Ori a invatat sa suga prost ori nu imi dau seama de ce face asa. Poate cand voi diversifica pe la 6 luni vom scapa si noi de crampele astea.
Kam dulce foc Tudor
Consi ce razacios ai acolo. Am vazut pozele.
Fetele care intrebau de wrap sau de a pune sau nu inca copilul in wrap. Si noi l-am folosit de cand Petra avea o luna! Acum pe vremea asta numai in wrap o scot pe Petra! O imbrac mai subtire, o pun in wrap, adoarme in secunda doi si cand ies afara trag fermoarul de la geaca peste ea. Multi cred ca sunt gravida
. Ea doarme acolo si 3 ore!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Asta pentru ca ne place sucul de mere. Daca era fatza de supa...
.Si eu m-am uitat acum la pozele voastre mai noi. Mie imi place freza Petrei.

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez