crema Nivea cu Q-10

crema Nivea cu Q-10 | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

N-am folosit niciodata aceasta crema de zi, dar sunt tentata sa incerc. As vrea totusi mai intai sa stiu parerile voastre. Merita pretul? Ce imbunatatiri ati remarcat si mai ales pt ce tip de ten se preteaza mai bine?
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Liviana, eu am demachiant nivea q10 si e super fain. dupa ce ma dau cu el simt cum mi se intinde pielea. e o senzatie foarte placuta. dupa aceea ma dau cu crema hidratanta, tot nivea.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci pt re, Gabi. Eu nu folosesc demachiante, dar o crema pt ten as incerca. Am cam multe pete si as vrea sa mai vitaminizez un pic pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Eu folosesc Q10 ptr maini si e tare buna(catifeleaza,hidrateaza f bine) pe cea de fata nu am incercat-o, desi am auzit numai de bine despre ea.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Aveti grija cu crema Nivea Q10.Se foloseste abia dupa 40-45 ani.Intrati pe site-ul lor www.nivea.com si veti vedea ca toate cremele de fata sunt impartite pe grupe de varsta.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ali, multumesc pt info, dar sa stii ca n-am gasit specificata varsta la produsele de pe site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu am pentru copr si sunt foarte multumita de ele.Dar cele pentru fata se folosesc de la 45-50 de ani, cred ca scrie si pe cutie.ia-ti un nivea visage, ca o poti folosi la orice varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Si eu folosesc Nivea Visage Q10 plus.Sunt foarte multumita.Nu scrie pe nicaieri ca trebuie folosita dupa 40-45 ani.....?!?!?!

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pe asta ce am cumparat-o aici scria, si am facut-o cadou matusii mele.Scria ca se foloseste dupa 50 de eni cred, oricum , si la tv in reclama apare o doamna mai invarsta in reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Cred ca Nivea asta e singura crema care a avut "reactii adverse" pe fata mea...nu stiu din ce cauza, ori pur si simplu nu a tolerat-o fata mea sau ca era pentru tenul matur (eu am 25!!!), dar dupa ce m-am spalat, mi-am intins un strat subtire de crema , si dupa 15 minute, cand m-am uitat in oglinda, aveam fata umflata si cu multe pete rosiii ...m-am spalat si dupa 1 ora mi-am revenit...de crema nu m-am mai atins deloc!!! sa ca sa aveti totusi grija! Puup fetele, Andreea

Andreutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Si deci si Nivea DNAge e tot pt 40-50 de ani? Pe cutie nu scrie... si am avut o mostra si am folosit-o, ba chiar mi s-a parut tare buna, vroiam sa mi-o iau.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput