Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_specht spune:
hop si eu
nu am mai scris demult,oricum nu mi-a simtit nimeni lipsa
.
Dennis e foarte activ nu sta o clipa:
va pupam
mihaela si dennis
Ioana75 spune:
Mihalea, sa stii ca au intrebat mai multe fete de tine, dar trebuie sa citesti din urma ca sa te convingi
.
country girl spune:
Mihaela nu-ti imagina ca absenta ta a trecut neobservata: fetelor astora nu le scapa nimic! Da' asa-s ele dragute si nu ne alearga
fiindca tragem chiulul de la subiect!![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Anto, ti-ai baut azi cafeaua fara noi.
, inteleg cum e cu neincrederea.
Si pe urma, s-o spunem si pe aia dreapta fata merge la cresa, tat-su sta acasa moka.Ar mai lipsi sa-i aduc si o bona de vreo 18 primaveri sub nas lu tat-su
si Ilinca (10 septembrie 2005)
mihaela_specht spune:
upps scuze !
va multumesc ca nu ati uitat de mine.mie chiar mi-a fost dor de voi toate. am incercat sa citesc din urma dar am mai sarit peste pagini deoarece sunt prea mult si nu cred ca as reusi anul asta
.
va pupam si promitem sa scriem si noi mai des.
mihaela si micutul Dennis 1 an si 2 luni
locca spune:
Mihaela, nu te-a uitat nimeni, mai. Ce face Dennis? Sa ne arati si poze.
Ina 
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ina draga mea, eu stiu ca bonele cotate ca "profi" pe piata au de la 50 de anisori in sus ... asa ca nu stiu cat de tare il coafeaza pe monseur ![]()
Antoanela23 spune:
Imi iau si eu inima in dinti sa va scriu, e mai bine de o saptamana de cand am disparut din peisaj.
In primul rand sanatate multa piticilor bolnaviori, sa va faceti bine cat mai repede si usor.
Acum vesti de la noi: Victor e bine, Doamne-ajuta! Paseste din ce in ce mai sigur pe el, cand cade nu se supara si rade.
Azi-noapte nu stiu ce a avut, ne-a dat pauza intre 3 si 5, efectiv nu-i era somn, avea chef de joaca si de conversatie.
In schimb, mama lui Victor, adica mandea,
nu se simte asa de stralucit.
Si ca sa nu o lungesc aiurea, voila, marturisesc: sunt insarcinata, aprox 5 sapt are samburelul.
(Ina, imi cer scuze ca nu ti-am zis ieri la telefon)
Fetelor, habar nu am cand s-a intamplat, daca e asa cum zice dr atunci s-ar parea ca am ovulat la vreo 4 sapt dupa ultimul ciclu, absolut aiurea. Oricum, am avut un soc cand mi-a iesit pozitiv testul de sarcina, prima s-a inrosit linia aceea de sarcina nu cea martor.
Sper sa nu supar pe nimeni, eu v-am zis mai de mult ca daca as face al doilea copil ar fi dupa ce mai creste Victor, avand in vedere ca sarcina cu el a fost f dificila, mai ales dpdv psihic.
Asa ca nu m-am bucurat cand am vazut testul, ci dimpotriva, m-au lovit niste crize de angoasa si panica teribile.
Nu se pune problema sa intrerup sarcina, dar inca mai am de furca s-o accept.
La rece, imi tot spun ca o sa ne descurcam, chiar daca va trebui sa stau din nou la pat vom gasi solutii. Insa cand ma apuca angoasele, suprapuse peste raul de sarcina, imi pierd orice incredere in fortele proprii.
E greu ca nu avem familie aproape de noi care sa ne ajute, parintii sunt destul de in varsta si bolnavi, nu prea putem conta pe suportul lor.
Cam asta e, pupaturi si sanatate tutulora,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)