PRODUSELE FISSAN
Am mai intrebat in cadrul altui subiect, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Mai incerc o data.
Ati auzit de aceste produse. Se gasesc in Romania? Mamicile din alte tari le-au folosit? Ce parere au despre ele.
M-ati ajuta foarte mult cu niste raspunsuri. Nu mai stim ce sa folosim pentru pielea sensibila a Marutei, cu dermatita atopica.
multumim,
cora si mara mica 8 l
SANATATE MULTA!
Raspunsuri
mirela.mustaciosu spune:
N-am auzit de gama asta de produse. Daca e vorba de cosmetice pentru bebei, eu am folosit pentru Tudor, de cand s-a nascut, Sanosan si am fost super multumita de ele. Si baietelul meu are o piele foarte sensibila si am avut mari emotii referitor de dermatitele de contact pe care le dau diferite produse cosmetice. Pe perioada de vara folosim si la scutec si la gat pudra saprosan pentru ca face o sudamina oribila de la caldura, iar la baie sapun si sampon Sanosan. Oricum fiecare copil in parte tolereaza diferit un anumit produs.
crissy spune:
Am auzit, se folosesc foarte mult in Italia, dar nu le-am incercat...
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
crissy spune:
Eu iti recomand, pentru pielea sensibila a fetitei, Klorane BB (cosmetice produse in farmacie). Ar trebui sa pui o intrebare pe site-ul lor despre dermatita aceea.
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
katty spune:
Draga Cora
Eu folosesc pentru fundulet numai Pasta di Fissan, aduse din Italia. Pe aici nu am vazut. La un moment dat am ramas fara, am luat Nivea cu oxid de zinc si s-a iritat. Dupa citeva zile mi-au trimis din Italia pasta di Fissan si i-a trecut intr-o zi. E super. Celelalte din gama nu le stiu dar banuiesc ca sunt la fel de bune. Nu am incercat alte produse similare de aici, asa ca ...Cu bine!!
Catalina+Andrei(9 luni)
bubi spune:
Multumesc Catalina!
de asta am intrebat! nu numai ca mi le-a recomandat cu caldura un dermatolog, dar am auzit numai de bine despre aceasta marca si mai ales despre pasta.
poate cand ajung si eu prin tari straine o sa-mi fac o rezerva.
toate cele bune
cora si mara
SANATATE MULTA!