Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Haricleea nu te stresa ca nu va face bine la nici unul. Eu ce sa zic de al meu, l-am sunat, i-a zis meniul si ca nu am nimic in cas pt meniul respecti, a cumparat, a venit a mancat si a plecat si acum o sa am o seara placuta de una singura.

Adica nu sunt singura sunt cu burta si cu CAINE pe care tot eu a trebuit sa il scot la plimbare

Dar incerc sa nu ma stresez. Iar cu socriii, nu ai fost pe conferinta acum 2 zile sa ma vezi ce era la degetele mele.
Asa ca lasa-i in durearea lor si vezi-ti de ale tale.
Te pup

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Cristia merci mult. si eu bag miere si lamaie..daar ma cam iau arsurile de la ea. altceva nu fac, pastile nu luam nici ianinte, acum nici atat.

Haricleea, offff, ai grija de tine fata.

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Haricleea,
Nu te mai stresa. Eu zicsa vorbesti cu sotul si sa-i povestesti cate probleme poate avea un copil nascut prematur. Apoi intreaba-l daca face el cumparaturile sau vrea sa riste sanatatea copilului lui.
Eu fac lista de cumparaturi pt o saptamana si sambata sotul meu merge la cumparaturi. Chiar daca mai trebuie completat ceva in timpul saptamanii tot nu e asha de mult si greu de carat. Cei drept ca in situatia mea (stau mai mult in pat) am noroc cu tatal meu care ma viziteaza zilnic. Lucreaza aproape de apartamentul meu, si daca am nevoie de ceva il sun sa-mi aduca de la supermarket-ul care e intre biroul lui si apartamentul meu.
Oricum sfatul meu e sa nu te lasi pt ca vei avea nevoie de ajutorul sotzului si dupa ce se naste BB.

Alina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Haricleea nu te mai stresa si eu am trecut prin ce treci tu si mi-am crescut copilul singura si i-am trimis la spt. 9 pe toti ca m,a saturasem, cat despre ajutor nimik, si vorbesc de bunici.Acum de aia mi-am cautat pe cineva sa aibe grija de Ingrid,chit ca sunt acasa si dupa ce nasc, ca n-am cum sa fac fata cu Ingrid de 1 an si 5l si bb mic, iar despre ajutor stiam ca nu aveam sa primesc de la nimeni.

Fetele eu tot asa am burta si am stat numai prin pat..sper sa se mai relaxeze burtica.

Am primit id vostru pe yahoo si sper sa ne incingem la discutii.

Apropo cum suna mai bine.. Ariana ELISA >>.Karla Elisa, sau Arina Elisa??? Ca Elisa ne-am hotarat...

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

scuze ursul pacalit de vulpe ata are 9 minute era toata povestea dar punguta cu 2 bani nu e toata

anis eu zic karla Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by Messa

A.Alina, vezi ca Fam. Chitz e in directorul radacina, adica nu in folderul POVESTI.

Nu mai reusesc sa downloadez nici una din povestile de pe directorul radacina.

Alina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Haricleea neaparat esenta de vanilie si de rom. Daca ai rom adevarat (sau chiar whisky) e si mai bine...Si nu te mai enerva cu soti, socri si alte rubedenii. Fa-te ca nu te simti bine si gata, nu cara nimicuta, sau nu mai merge deloc in oras la cumparaturi, fa-le listuta. Barbatul trebuie facut responsabil, ia-l cu tine la spital la urmatoarea vizita cand spune doctorul ce nu tre sa faci si sa vezi ce o sa ii creasca respectul. Daca nu vrea sa mearga, zi asa: e si copilu' tau!

Anis mie imi place Karla Elisa, mi se pare deja o fetita cu personalitate.

Liuda are dreptate, nu mai cumparati asa multe prostii, ca tot cu bebe in brate o sa stati. Plus ca astia mici cresc asa repede ca nu o sa mai incapa nici in mama cosuletelor peste 3 luni.

Va pup, ma duc si eu la cursurile prenatale. Azi invatam sa infasam...

Ivona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anis - eu sunt pentru Arina .

Directorul principal cred ca e responsabilitatea sralucai! Incercati sa vb cu ea. E pe mess

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

da ma fetelor aveti voi dreptate numai ca al meu barbat nu e in tara.el asa e deosebit numai ca sa nu zici ceva de parinti,fratior,cumnata!ma intelegeti voi?!asta e ideea!!!!cand vine casa topti se dau de mama focului ca ce vor sa ma ajute,ce buni sunt,saritori...si cand colo....ba ieri ma suna cumnatul sa ma intrebe daca vreau peste.am zis ca da.inchipuiti-va ca nu m-a mai sunat iar eu si azi visam la peste!!!!dar pastrav nu altecva ca asa oceanic imi gasesc si eu ca nu va inchipuiti ca stau ca tuta!
asta nu intelege stul.ca rudele sunt doar de fatada!ele spun ca daca poftesc sa le spun.dar ce sa le mai spun cand eu eram cu ei in Bucuresti si in drumul nostru era Carrfour si am zis ca poate trecem sa-mi iau niste prajituri iar soacra mi-a zis:alta data ca se enerveaza nelu(socru).pai mai zi!mai zi si altadata dac iti mai arde.ca de,stiti si voi cand pofta e mare....dupa aceea degeaba imi dai!!!
asa ca....ce sa mai zic!!!
va pup.ma duc la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Capitol inchis.
Ne revedem AICI

Mergi la inceput