Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Nu stiu daca s-a discutat subiectul pana acum, dar as vrea sa stiu cum v-ati decis ce carucior de copil cumparati.
Eu de vreo 2 saptamani ma uit pe net la toate modelele posibile, am ajuns pe niste site-uri din EU unde se pot comanda niste minunatii de carucioare - zici ca sunt din STAR TREK (e drept ca la preturi pe masura). Mm fost pe la magazine si am facut tot felul de teste - cum se manevreaza, daca intra in portbagaj, din cate miscari se strange, de cate maini ai nevoie sa il strangi, cat de usor urc cu el pana la etajul 2 (n-am lift) etc. Pana acum le prefer pe cele cu 3 roti ca parca se misca mai usor...
La un moment dat am gasit o solutie salvatoare, ma gandesc, adica sa nu-mi iau landou, ci sa folosesc numai scaunul de masina - am gasit unul care are copertina si husa si montat pe carut se face ca un landou mai mic.
Dupa care m-am gandit sa nu-mi mai iau deloc carut in prima luna si sa ies cu fetita in portbebe, ca mai mult de juma de ora in ianuarie nu pot sa stau eu afara, nu mai vorbesc de ea.
ce ziceti? ati discutat despre asta? carucioare, portbebei si landouri?? ca eu am o mare dilema.
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Laura, e foarte important la un carucior ca un rand de roti(fata sau spate)sa se poata roti la 360 grade...asa iei mult mai usor curbele.La caruciorul cu 3 roti eu am vazut ca are numai roti fixe.E bine sa-l iei de acum (parerea mea)ca ai mai mult timp de pierdut prin magazine.
Asa voi face si eu...prima luna portbb, apoi caruciorul...

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by aventura

Gio, stai cumintica, eu cred ca o sa treaca mai multe saptamani pana sa nasti! Bine ca ai facut injectiile! BB-ul colegei tale e ok asa micutz?

Aventura 28+ cu

momentan e bine; riscurile sunt pe termen lung si nimeni nu se hazardeaza sa-i spuna clar ce sanse are. spera de la o zi la alta sa fie bine.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

hopaaaa! iata un aspect important! rotile sa se miste 360.
notat!
altcineva?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

laura - ti-am trimis un mail pe yahoo cu detalii.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Nadiutapm, am inteles si testat, sar'mana
Pako, Nadiuta, fetele multumim in numele Juniorului pt. complimente

Gio , multa sanatate BB-ului colegei tale! Tu esti doar in 24 de sapt. sau ai uitat sa-ti schimbi semnatura?

Aventura 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Pako, schimba-o (ginecoloaga)! Negresit! E f.f. important sa nasti cu dr. tau!

Aventura 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Aventura, sunt in 30 dar de atunci n-am mai intrat pe net ;schimb acum.
acusica o sun pe Salina sa vad ce face; daca nu intram pe net habar n-aveam.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Si eu sunt din cele nehotarate in privinta carucioarelor. Mi-au placut unele dar mi s-au parut mult prea scumpe. Ce sunt suzete aurite.

Astept sa se indure cineva de mine sa ma arunce pana in bucuresti si poate ma rezolv acolo. Apropo fetelor unde a-ti facut intalnirea aia ca ziceati ceva de un miniblu. Poate dau o tura si pe acolo.

Imi fac eu vant dar parca vad ca dupa 2 magazine o sa cad si nu o sa fac nici o branza. Dar macar imi fac vant

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, ce faceti? Am intrat sa caut incurajare la voi ca am o zi ffff proasta.
Dupa noaptea de cosmar avuta, azi bebe vad ca imi da cu flit RAU DE TOT. Am inceput de vreo 20 de min sa fac testul ala cu 10 miscari intr-o ora. Nu am inregistrat decat patru foaaaarte slabe. Dar chestia e ca io testul acum l-am inceput, e 4 dupa masa si el de azi dimineata ma fenteaza. Nu stiu ce sa fac, am zis ca stau pana diseara, dr Radoi nu prea e el asa incantat cand ma aude ca ma panichez de chestiile astea ... de aia nu as prea vrea sa il sun chiar cu una cu doua. Offff, ca nu stiu ce sa fac.
Sunt terminata de oboseala, dar nu pot dormi (abia astept sa ajung acasa sa imi fac un ceai de tei, acum sunt la mama si nu are), sunt deprimata (poate si vremea are ceva de-a face cu asta) si bebe doarme cam mult.
Sper din tot sufletul ca odata ajunsa acasa si in patul meu sa fie alta situatia.
Atata va invidiez mai fetelor care ziceti ca toata ziua va tzopaie bebeii prin burta.
Flavia, cand sunt in situatiile astea mereu ma gandesc la tine, cum oi putea sa rezisti. Tu chiar nu simti fetele deloc deloc??
Bine, placenta mea e posterioara, nu blocheaza nimica.

Cat v-am scris, bebe a mai facut vreo 3 miscari fffff slabute (eu continui sa numar). Bun, si daca numar 10 intr-o ora e ok, chiar daca sunt fff slabe????

Ma iertati ca iar sunt in galeata dar ...

Va pup
Cata 33+

Mergi la inceput