Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNA BURTICI!! AM VAZUT POZELE, SUNTETI TARE FRUMOASE!!!
Eu sunt suparata ,ieri mi s-a facut pofta de un hamburger ,asa ca sotul meu mi-a cumparat si de azi dimineata ma tot maninca pielea si mi-au iesit si doua bubite ca la urticarie.... ,dupa ce am vazut bubitele parca ma maninca mai tare ....,stie cineva e periculoasa urticarea in sarcina ,pt. bebe?sper sa nu imi mai apara .... si sa fie totul bine..
v-am pupat burtici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ylilimic si eu descarc povestile.

fete cred ca am racit. am simtit eu ceva de ieri da n-am luat in seama. de dimineata m-am trezit cu nasul infundat, si n-ar fi asta problema, dar transpir rau. am baut un ceai cu miere si lamaie, asa m-am dres si data trecuta cand am fost racita. offffffffff

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu am fost prevazatoare, am luat un paracetamol aseara - asa fac de fiecare data cand merg in locuri cu multa lume, gen Mall, Plaza, piatza, cinema etc - ca nu stii ce virusi circula prin aer...

Ylilimic, ascult Familia Chitz-Chitz si ma stric de rās! Ce mai ascultam eu povestea asta cand eram mica, era povestea mea preferata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Cleopiciu stai linistita, nu e periculoasa..da si tu pe bubite cu niste spirt..

Anis, Marinar, imi pare rau ca aveti contractii..stati cat mai linistite..

Ylilimic, arati f. bine, oricum am remarcat la mamicile de BB2 ca au luat f. putin in greutate.

Salina, iti tin pumnii la Dr. azi! Un mare pupic pt. David!

Fetele, stie cineva cum sa fac o poza dintr-un film .mpg? Ca vreau sa vi-l arat pe BB cascand

Aventura 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna amiaza la fetite!
va invidiez pe cele cu intalneala.... mai bine tac.
avem azi treaba multa, multa dar ma tin dupa voi cat de cat.
va pupacesc si va mai scriu

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Vai fetelor, m-am inrosit pana in varful urechilor! Numai voua vi se pare ca arat bine, nu vreti sa va faceti doctorese?
Astia la care merg eu nu sunt incantati, cica am sa fac un matz de copil...

Ma bucur ca pretuieste cineva si munca mea. Am facut deja al doilea cont sraluca1 cu aceeasi parola si incarc de zor.

Mi-am propus printre picaturi o ciulama de pui si un stat in pat, imi dati voie?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

mie foame!!!!
am trimis dupa pizza - mama ce de-a mancare! Dar ce sa fac daca am si treaba ca la balamuc si asta mica da din craci cum nu a mai dat demult si stau cu burta in sus ca nici sa merg nu prea pot la ce bataie in burta imi da! Mancare!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Sigur,Ylilimic,mai ia o pauza!

Of,fetelor am inceput sa spal si sa calc hainutele la bb si nu mai dovedesc.Sunt asa migaloase la calcat de abia mai fac fata.
Mai am de calcat 2 masini,nu se ofera nimeni?

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Daconst uite cu calcatul nu m-ai nimerit - nici daca ma platesti nu calc!!!!Nu te invidiez ca pentru mine calcatul... e cea mai mare pedeapsa! Rabdare sa ai!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Hai ca am reusit sa fac poza!!!

Ia uitati-l pe pui mic si drag in burtik cascand!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311186741/photo/294928803728805053/18

Cum fac sa nu mai apara tot link-ul ci de ex cuvantul poza si sa dati click pe el??

Aventura 28+ cu

Mergi la inceput