Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
aventura spune:
Salina,
nu te ingrijora! Totul va fi ok, mai ales ca te interneaza in spital, o sa te tina sub observatie atent! Chiar si daca ai naste acum nu ar fi o problema mare! Important este sa fii sub supraveghere. Ce dimensiuni in g si cm are BB la ecograf acum??
M-as mira, si eu ca fetele, ca aceasta insuficienta placentara sa apara in aceste 3 sapt. de la eco lui Iosup! Poate fi si o eroare!
Helenutza, eu iti spun sincer ca acestea ies sigur modificate in sarcina, de ex. mie VSH mi-a iesit 36 deci mare, Hematocrit mi-a iesit 32.20 (valori normale 38-46), Nr. celule rosii mi-au iesit 3.78 (valori normale 4.2-5.4) si mi-a mai iesit si Ureea Nitrogen valoare 5 (normale 7-21)..dar nu-mi fac probleme, il intreb pe dr. azi, sunt sigura ca in sarcina apar modificari.
Aventura
28+ cu 
aventura spune:
Aelita, A.Alina, sunteti taaare pricepute! Eu sunt antitalent la asa ceva
dar mi-a facut bunicutza mea draga niste caciulite si botosei..am pus acum aparatul foto la incarcat ca sa avem sa facem poze azi la intalneala..o sa fac poza cu modelele sa va arat..
R_Marce, cu intarziere LA MULTI ANI! fata draga, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai un BB sanatos si mancacios! 
Aventura
28+ cu 
Haricleea spune:
Fetelor,sa va spun eu despre calciu care si iau.Eu am mari probleme dinainte sa raman insarcinata!imi ramaneau muschii de la picioare contractati si multe altele.Medicii spun ca este contraindicat sa luam calciu in timpul sarcinii deoarece poate da contractii.Exista insa o singura forma pe care o putem lua si este foarte indicata in aceasta perioada in care suntem noi.Medicii spun chiar ca putem lua de la 28 de saptamani.Eu iau si ma simt tare bine.Medicamentul se numeste OSTEOGENON si se iau primele 10 pastile(in primele 10 zile-ca luam una pe zi)impreuna cu o pastila vitamina A+D2.Luam apoi restul de pastile simplu adica doar osteogenon unul pe zi iar cand ne raman iar 10 adica ultimele le luam tot cu vitamina A+D2.Acest tratament ajuta si pe bb in ceea ce priveste rahitsmul.Acest medicament este indicat de dr si nu mi l-a prescris doar mie,asa da la toate pacientele.Puteti cauta pe net ca gasiti prospectul.
Helenutza nu te ingrijora cu analizele.Socrul meu e biolog si tot timpul imi spunea ca este absolut normal ca la femeile gravide sa iasa vsh schimbat iar de o usoara anemie nu mai vorbim...Doar ai in tine pe cineva care se serveste cu ce ai tu mai bun!!!
anis spune:
Mama ce somnolenta am..
Fetele cu intalnirea, sper sa ajung azi...
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
daconst, aelita - multumesc pentru complimentele adresate lui Matei.
sraluca - multumesc de interes, astept vesti! Poate ii dam cumva de cap... Acum imi pare rau ca v-am intaratat cu povestile mele!
salina - la urma urmei, fa ce-ti spune doctorul si sunt convinsa ca o sa iasa cu bine povestea asta. Bafta si ai grija de tine! Deasemenea, nu ne lasa cu ochii in soare!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Helenutza23 spune:
Salina, cred ca suntem ingrijoratele zilei 
fetelor, priceputelor, aveti maini de aur! si eu ma mai jucam cu lucrul manual in tinerete dar acum nu stiu, cred ca nu mai am rabdare, desi imi plac lucrusoarele si le apreciez f mult. bravo voua!
da, Aventura si Haricleea stiu ca se modifica si poate ca nu le-as fi dat importanta daca medicul nu mi le-ar fi dat sa le repet pt ca nu i-au placut. analizele de care vorbeam sunt niste indicatori de infectie. la tine Aventura, valoarea care ti-a iesit la vsh e ok, asa mi-a zis si mie medicul ca daca era pana in 40-50...si vad ca si tu ai o usoara anemie, nu asta e o problema, e usor scazuta, mi-a dat sa iau tardyferon fol. in fine, oricum ma duc iar azi la el sa vedem ce spune.
27+
ari-ela spune:
buna fetelor.Ma primiti si pe mine in clubul vostru ? In luna ianuarie voi fi si eu mamica .Daca medicul are dreptate vom avea o bebeluta .Ramane de vazut .Am si eu cateva intrebari si poate ma mai linistiti voi .Desi d-rul mi-a spus ca copilul este bine , mie personal mi se pare ca nu misca f mult .Este primul copil , deci nu am cu ce compara , dar dupa discutiile cu prietenele mele , sunt un pic nelinistita .Poate imi spuneti ,cum este la voi .Va rog frumos
Maryela spune:
Salina , bafta multa joi si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu bebe!
Helenutza23 eu am hemoglobina 11,70, leucocitele 12, fibrinogenul 460, vsh 40, deci valori nu tocmai in limite.Medicul ginecolog mi-a spus sa stau linistita fiindca sunt in regula. Am ales sa-l cred...![]()
V-am pupat!
32+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Maryela spune:
ari-ela bine ai venit!
Unde o sa nasti?
Cat despre miscarile bebelului, nu stiu ce sa zic, si la mine este tot prima sarcina si am zile cand simt ca ma da jos din pat dar si zile cand e linistit de trebuie sa fiu atenta sa vad cand misca.
Cred ca depinde de copil, dar daca medicul ti-a zis ca e bine, stai linistita.Se spunea pe aici ca bebe ar trebui sa aiba cel putin doua reprize pe zi de zbenguit...
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
anis spune:
Fetele cu miscatul..sa stiti ca eu la prima sarcina aveam aceeasi impresie..ma ingrijoram toto timpul ca nu misca etc, dar e perfect normal, sa fie si cu pauza jogging-ul lui bebe.
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."