Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bascuta pentru baieti ?- parca era cineva care pusese intrebarea... Cam asa arata Matei la 6 luni, ii mai lipsea sevaletul din mana ! Iata si pozele:

http://new.photos.yahoo.com/numecarenumaie/album/576460762328296219

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alina,ti-a iesit super !!!!!
bravo!!! acum,faci pe mai putine ochiuri,si iese si pt bebe tau!
eventual faci elasticul de jos pe andrele mai subtiri,sa iasa stramt,apoi muti pe mari.
dupa bascuta pe care o ai,masori cat ai vrea de mica,si asa vezi cate ochiuri pui pt bebe.
uite cateva modele din revista pe care am luat-o.
am sa incerc sa scanez mai multe,deocamdata am facut foto,ca a fost mai simplu.
poate reusesti sa iti dai seama cum e facuta,daca nu,incerc sa descifrez cumva cum zic ei..
astea mi se par mai de baietei.dungile alea la bascuta se fac cand cresti,apoi scazi dar in acelasi loc !

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna gogoselelor,
ma bucur sa vad ca sunteti bine, mai putin fetele care trebuie sa stea in pat ca sa aiba grija de .
Liuda, ai grija cred ca ar fi bine sa te mai potolesti si tu
Aelita, te rugam frumos pune detaliile pt bascute cum anume se fac bascute rochite si alte alea la care te pricepi pe mailul comun pleaseee.
Aventura sa ne povestesti cum a fost la eco de maine.

sa va distrati bine maine la clatite

va pupam cu drag

nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, ma simt distrusa.
Cand eram si eu mai fericita si mai linistita, ma bucuram de bebelina mea miscareata...vine bomba, se pare ca puiuta mea e mai mica decat ar trebui si ca am insuficienta placentara. Astfel joi ma voi interna in spital pt. investigatii. Se pare sa insuficienta renala de acum 2 luni n-a ramas fara urmari. Sunt terminata. Nu mi-as fi imaginat una ca asta. Acum 3 sapt. am fost la eco la Iosup si nu erau probleme deloc. In seara asta, dupa consultatie, desi nu mi-a facut eco, medicul mi-a zis ca bebe pare mai mic. Cred ca am noroc mare macar prin faptul ca am ajuns pe mainile unui medic foarte bun. Sper sa nu fie atat de grav totusi. Inca mai sper. Mi-e groaza de ziua de joi

Alina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Fetelor ce frumos sa va intalniti!!! distractie placuta...ce bascute si ce lucrusoare superbe de bebici afisati pe aici...
i-am luat si eu lui Matei al meu de la o expozitie de la o batranica o caciulita facuta manual...am muuurit fetelor! am dormit cu ea la inceput...daca o sa ma timp o sa fac o poza mica s-o vedeti...
Va pup mult si voi mi-ati lipsit enorm...Ralu a fost puntea de legatura. Nu numai ca m-a imbarbatat constat si m-a incurajat ci mi-a povestit si multe de grupul nostru de grasute cat am tras eu chiulul.

va pup si curaj...nu va speriati dn orice, vad discutii despre dureri musculare, osoase, burtici tari si etc...e normal la o sarcina avansata sa doara si muscular si osos si burtica sa nu mai fie la fel de relaxata a acum cateva saptamani, BEBE E MARE, SPATIUL E EXTREM DE LIMITAT...stomacelul inghesuit si difragma bombardata de simti ca nu mai ai aer si nici loc sa-ti expandezi plamanii...odihna multa fetelor...abia astept sa postam poze cu galustile noastre...oooof mai e atat de putin...

ioana
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Salina, ai deja 34 de saptamani - eu zic ca daca, cu tratament sau odihna sau in vreun fel reusesti sa mai tii bebe in burtica inca vreo 3 saptamani, este posibil sa iti faca o cezariana si sa fie bebe foarte in regula, sa ia in greutate dupa nastere. Sigur, mai complicata treaba decat cu o placenta ok, dar nu e nimic nerezolvabil, asa ca incearca sa te calmezi si sa te gandesti ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liuda, exista si pompe de san sub un milion, dar eu vreau electrica, nu manuala. Cea manuala e buna in spital dar apoi faci febra musculara de la ea. Cineva mi-a recomandat cu multa caldura sa imi cumpar pompa electrica si eu pe net am studiat preturile.

Adela2006, (desi raspunsul cred ca vine cu intarziere) cea mai buna solutie sa scapi de pureci e sa iei un caine/pisica= aspirator de purici. Sper insa ca ai scapat de ei! Daca nu, in subsolul blocului nostru se da cu Regent (fiole) care e tare eficient! (vad ca tot asa ti-a recomandat si Messa)
Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic ce frumos e Matei!!super bascuta!!
ALINA,uita-te la linkul lui ylilimic ,e o idee sa faci pt baietei elasticul mai lat.

si pune daca mai ai mesajul de la mine,cu modelul de bascuta,pe mailul comun ,sa vada si nadiuta.de rochite trebuie sa compun iar poezia ca si pe alea tot din burta le-am scos.
acum ma chinui cu o caciulita dupa revista,e greu sa ma tin dupa modelul lor,abia inteleg..dar sa vedem ce iese.am desfacut de trei ori.cand mi s-a parut mare,apoi prrea mica,acum ASA O LAS!

Salina.nuse poates a fie ceva grav! Bine ca ai un medic bun,cum spui si tu,si ai detectat asta la timp,sa te interneze si sa vada ce e de facut.Sub supraveghere nu o sa ti se intample nimic,ai sa vezi! Nu te speria,ca e important acum sa gandesti pozitiv ! Imi imaginez prin ce treci ,niciuna din noi nu ar putea fi calma,imi pare tare rau ca ti se intampla asta,nu e o bucurie sa stai in spital,dar sa speram ca totul va fi bine si ca ne vei da vesti bune in curand! Sa nu ne lasi asa,fara vesti!Mai ai un pic,ai sa vezi ca mergi la termen !!! Te pup si iti tin pumnii!!
Ioana,sa ne pui poze cu caciulita.

sa-mi aduc aminte sa incep sa scriu modelul de la rochite,sa descifrez si eu ce am facut acolo.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Salina, stai mai, nu dispera. E normal sa fii ingrijorata dar gandeste-te la cateva chestii. Daca acum trei saptamani Iosup a zis ca e bine, inseamna ca bebelusha ta e bine formata. Asta e important. Poate e slabuta dar poate creste, asa cum zic fetele, cu supraveghere atenta (am un coleg la munca a carei fata s-a nascut asa, dupa mari griji ca era prea mica, ca placenta era prea maturata etc - si o chema le eco aproape in fiecare zi in ultimele saptamani).
Ce nu inteleg eu este cum poate sa iti dea un asemenea diagnostic, orice medic, fara inca o ecografie? Adica, daca tot e sa te ingrijoreze in halul asta macar sa stie sigur, adica sa o masoare la eco,nu asa din ochi.
Stai linistita, nu dispera, cu monitorizare si tot, va fi bine. Cat avea la ultima eco?

Cata 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Salina stai linisitita fata ca totul va fi bine, ai sa vezi!!!

Aventura bebelina mea avea la 27 de sapt si o zi 975 de g. chiar ma gandeam ca intr-o luna a luat un kg aproape. wow

abea astept sa ne vedem azi. acum ma duc sa mananc ceva, nu am mancat niciodata asa devreme, dar ma doare stomacul si de ieri am si niste contractii suparatoare, asa ca vreau sa iau un no-spa.

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput