Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
cri19 spune:
GRIPO care e faza cu cantarul,ca eu n-am fost pe faza?Ai nevoie ca sa-ti cantaresti bebelul?Poti sa vi la mine cand vrei,ca doar stam ft. aproape una de alta.Daca despre asta era vorba da-mi un bip si eventual va astept maine pe la noi.
KATIA mi-e tare dor de tine;ce pacat ca e iarna si nu ne putem intalni;tare as vrea sa ne vedem acum fara burtici populate de puiuti (eventual doar de grasimi,ca la mine asa sta treaba).Dar las ca pana la primavara ne cresc si noua bebelanii si o sa vedem ce mutrite o sa faca cand o sa se vada.![]()
![]()
![]()
RAMOMAR esti o dulcica,ca de obicei.Uite un
de la mine pt. tine si Patricia.
IGNATICA sper sa se rezolve cat mai repede problemele pe care le ai cu puiutul tau si sa primim de la tine mesaje pe un ton de mii de ori mai optimist.Pana atunci te ascultam cu drag,pt. ca d'aia suntem aici,sa ne ascultam si cu bune si cu rele.
RALU tare simpatica mai esti;m-ai facut sa rad.In ceea ce priveste asemanarea cu soacra tre' sa spun ca mie chiar nu mi se pare.De fapt de fiecare data cand m-am uitat la pozele fetitei tale ( si n-a fost de putine ori,ca esti tare harnicuta la pozat cupilu') mie mi s-a parut ca seamana cu tine.
FLORICIKA ce mai face? De cand am revenit pe aici n-am gasit nici un mesaj scris de ea.Te pup fata draga.![]()
![]()
![]()
ITZY-BITZY sa-ti traiasca micuta crestina;e o minune de fetita.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn
MamiLili spune:
Gety, bine-ai revenit pe forum! Sa poarte sanatoasa cercelusii papusica ta!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
katia spune:
Ieteteeeee! Ca nu mai are loc Inni de mine pe forum ![]()
Parca ai cobit, ca am trei ore de cand stau la curu lu' fii'mea si nu mai adoarme desi e super obosita. Acum sunt cu ea pe picioare si-i umbla cxapul ca girofarul iar eu nu-mi mai simt picioarele. Cu o mana ii tin suzeta lu fiica-mea si cu cealalta scriu pe form ca sa-ti fac tie in ciuda ![]()
Ralu, nu-mi dau seama daca puiu tau seamana sau nu nu cu 'scorpia' dar sustin parerea generala - nu arata deloc rau socrosenia!
Alessia si eu vreau sa ne intalnim.....eu stiu sigur cand - vreau o pereche de pantofi pentru botez (care o sa-l facem probabil in ianuarie) facuti stii tu unde. Acum sunt in negocieri cu tati sa vad cat alocam acestor pantofi![]()
Nicol si eu sunt singura cu copilu acasa - tati e la niste prieteni sa vada meciul, ca la televizorul nostru acasa iese alt scor

Ignatica, nu cred ca e cineva pe forum care sa se supere ca scrii ofurile! Deci spune-ne ce ti se intampla! Pupici lui Davidutu!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
lullabay spune:
Si al nostru tata e la meci..ce amuzanta ai fost katia cu televizorul cu alt scor!!
Am facut si eu cocktailul cu anason,chimen si fenicul si singurul lucru pe care l-am produs a fost......... multa transpiratie:))))...mai astept
Cine a facut vaccinul:intrebare-v-a fost recomandat sa nu hraniti copii 2 ore inainte si 2 ore dupa?daca da de ce?
vi s-a dat vreo explicatie?ca eu sincer nu inteleg ratiunea..
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
katia spune:
Dianocica, iti trimit acus un PM, mai corect un roman
Atata mi-a iesit povestea.
Bai fetelor va jur ca mi se intampla o chestie fgenomenala a doua oara. Deci unde ma plangeam ca nu-mi adoarme copilu - a adormit in 2 min de cand am dat pe pro tv. Si nu e prima data! Pot sa mai zic ceva? NU! E fata lu' taica-su' clar si fara dubii! Fotbalista o face! Si cat m-am straduit
sa nu......
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
cri19 spune:
De ceva vreme ma tineam sa va zic;mi-e tare mila de fetele la care s-a instalat deja menstruatia.Mie mi-e asa de bine fara si sper sa raman fara pana cand termin cu alaptatul sau macar pe aproape.
Azi i-am facut si noi vaccinul de 2 luni lui Andrei,cu ceva intarziere ce-i drept din cauza de raceala;a fost tare marait saracutul si nici n-a papat mare lucru,el care e fomistul sef.Sper ca pana maine sa-i treaca supararea.La prima intepatura n-a zis nici pas,dar la a doua a fost jale mare.Mi s-a rupt sufletul cand am vazut ca din ambele lui pulpite grasane i se prelingea cate o picatura de sange...dar n-are nimic,trece si asta pana se insoara.Toata copilaria si chiar si mai departe am fost bombardata de diversi cu vorba asta "pana te mariti iti trece".Cred ca de asta nu m-am maritat, inca mai vreau "sa-mi treaca" 

Sa auzim numai de bine.
cri19 spune:
Cred ca bantui singurica pe aici.Mai bine ma duc la nani ca cine stie ce noapte ma asteapta.
Somn usor si la mamici si la bebici.

Sa auzim numai de bine.
lullabay spune:
Cri si eu bantui..hi hi...eu care nu intru cu saptamanile nici macar sa citesc acum m-am gasit...da tot cu copilul in brate ca altfel nu se poate
Sephora si al meu deja s-a alintat..doarme in brate tare bine..da asta e...nu ma mai deranjeaza..ca un singur baiat are mama...da si eu sunt zuza rau...baiatul dormea bine merci in camera lui si eu ma uitam la televizor...si mi s-a facut asa de urat de una singura si l-am luat cu mine :)))
Mamica fericita de
Stefan Andrei
katia spune:
Gata Diana am trimis PM.
Cri, si mie mi se spunea asa.....si uite ca m-am maritat o data si nu mi-a trecut.....ca am vrut si a doua oara, acum astept sa vad daca mi-o trece. Cantarul il imprumutasem eu de la Gripo si acum tre sa i-l duc inapoi.
Lullabay mie nu mi-a zis nimic de hranit sau nu piticania. Il sun maine sa-i spun ca ma duc joi si iti spun daca zice ceva!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
lullabay spune:
Ma duc sa citesc din urma...cred ca am ramas pe la capitolul 4...am treaba in seara asta :)))
Ce va invidiez de multe ori ca reusiti sa postati si sa discutati...sa va cunoasteti mai bine..strangeti legaturile..eu la cat de rar intru..o sa fie fete care o sa se intrebe ce caut la bucurii?Dar vreau sa spun ca vina e numai a mea....nu sunt eficienta deloc....desi am o femeie care sta cu baiatul dimineata nu stiu ce fac..ca tot nu am timp..
Mamica fericita de
Stefan Andrei