Bucurii de sept - oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by inni

Katia..ce faci ? Pierzi vremea pe forum ? N-ai copil de crescut ?
Mirabela...stii sigur ca pe totsites te lasa cu mai multe albume dar nu mai mult de 20 poze fiecare ? Ca pe mine parca nu m-a lasat...

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

20 poze cumulat, adica le poti imparti tu cum vrei in albume. Sper ca m-am facut inteleasa.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Itzy, am vazut si eu pozele, frumoasa papusica.

Fetelor, mai e cineva care n-a fost la controlul de 6 saptamani? Eu n-am fost si sincer nu prea am chef, cred ca merg dupa ce mai uit de masa ginecologica, am oroare.
Si noi tot cu prezervativ.

Ignatica, multa sanatate lui David si tie multa rabdare, va rasari soarele si pe strada voastra. Asteptam sa ne povestesti despre voi cand vrei, poate te simti mai bine daca vorbesti cu cineva, noi suntem alaturi de tine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Hai STEAUAAAAAA !!!!!!!!!!!!!

Sunt atat de invidioasa pe sotul meu....e pe stadion smecheru' si eu acasa cu Alexutzu...Vladut s-a uschit la mama ....

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

bb ralukutza pozele au fost ediate de catre fotograful care a filmat si pozat la botez...el a editat pozele deoarece le-a folosit la DVD'uri....au iesit superbee..

Multumim mult pentru aprecieri...pentru cuvintele frumoase lasate la guestbook...

Fetelor nu mai potttttttt...sunt singura acasa...Seby plange..mancarea e pe foc trebuie sa ii fac si baie...nu mai rezist..nu imi ajung cele 2 maini...
Am fugit intru mai tarziu..sa termin toata nebunia asta...offf

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

, spusei prostie, parcul Tineretului comunica doar cu Brancoveanu, nu cu parcul Carol. Subscriu la intalneala acolo cu bebeii, chiar si in iarna.

Ignatica, uite aici pentru tine si pentru micul David.
Si noi trebuie sa mergem iar la intepat vineri si sambata pt anemie, icterul n-a trecut, Matei are reflux gastric la fiecare masa, uneori vomita dupa supt chiar si de doua, trei ori si il doare burtica mai mereu, se screme mai mult de jumatate din zi si plange cam tot atat. Dar dr. zice ca daca ia in greutate sa nu-mi fac probleme si ca toate sunt legate de prematuritate. Oricum si eu am nervii in piuneze, dar cand ii vad fatzuca ma topesc.

Simona, Itzy - cristelnita nu am impodobit-o noi, asa era, preoteasa s-a ocupat si mai erau niste ornamente de bun gust si in biserica; se pare ca asa fac pentru fiecare botez si nu cer bani pentru asta.

Itzy - sa va traiasca micuta crestina. Vazut pozicile si e tare dulcica. Seamana si cu tine si cu tati.

Cristina, legat de obiceiuri de botez, mie mi-a placut ca nasha a pus intre daruri si o cruciulita de aur alb sfintita si o iconita, a zis ca asa se face. Inainte de plecarea la biserica l-am pus in patut si nasha l-a luat de acolo lasand niste bani si spunand "iau un pagan si aduc un crestin".

iar plange Matei

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna seara!
Ftelor m-ati distrat! La cat sunt de amarata m-ati inveselit!

KATIA- esti o scumpa ca de obicei. Iti citesc mes si astept sa ne vedem!

ITZY- o scumpete bombonica ta! Da, ai vazut cu ce frumusete de finutza m-am ales?

SEPHORA- ai fost tare cu Igor! Eu ti-as sugera sa iei o bona macar de la 2-7 seara ca sa te mai relaxezi putin. Cand e plecata bona mea un wknd, n-am timp nici sa ma duc la baie!

IGNATICA-poti intra sa te plangi oricand! Stim toate prin ce treci si oricum ai toata admiratia si respectul meu pt curajul si puterea ta!

Referitor la soacre- macar ale voastre va 'baga in seama'. A mea de la botez-nik! si ce rau imi pare

RALU- vezi de treaba ca nu seamana cu ea. Alexia e o scumpik- nu ca soacra-ta n-ar fi... Oricum mi-a placut fusta de blugi

GRIPO- am vazut pozele dar nu stiu cu cine seamana. Eu niciodata nu vad! Eu nu seman cu nimeni! ARMAND nu seamana cu nimeni! Ai un baietel frumos foc- asta e important[pup
]

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Acu' sa va zic de ce sunt amarata!

M-am trezit dimineata cu mastita. Am mai facut o data luna trecuta!OFFFAveti idee de ce fac asa des? Tot la sanul drept! Nu stiu ce sa mai fac. Iar antibiotic, iar febra...
Fetele care ati alaptat mai mult timp, ati facut mastita?

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Acu' sa va zic de ce sunt amarata!

M-am trezit dimineata cu mastita. Am mai facut o data luna trecuta!OFFFAveti idee de ce fac asa des? Tot la sanul drept! Nu stiu ce sa mai fac. Iar antibiotic, iar febra...
Fetele care ati alaptat mai mult timp, ati facut mastita?

uite cum cresc...

N-am facut, multumesc lui Dzeu, care sunt simptomele????

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

LALIQ- multa sanatate puiutului tau!

NICOL- Si sotul meu a avut bilet la meci,dar l-a dat! Il spargeam dak pleca. Dupa ce ca maine pleaca in Germania-in delegatie cica- si vine vineri... Cred ca dak mai face piticu trambuline noaptea

uite cum cresc...

Mergi la inceput

MIRABELA- m-am trezit cu dureri de san. Ma durea ingrozitor partea laterala. In 2 ore am facut febra si mi s-a inrosit zona! Da' stiu tratamentu'. Antibiotic de 50ron 3 pastile si algocalmin fiole!

uite cum cresc...

Mergi la inceput