la ultimul control doctorita mi-a zis ca exista posibilitate sa-mi faca cezariana ptr ca bebelina mea e prea mare si am probleme cu tensiunea ; m-am interesat si am inteles ca o cezariana ar fi 400 de euro + 100 de euro la anestezist ( la odobescu ) si mi se pare enorm 500 de euro doar la dr si anestezista daca mai pun si asistentele dau faliment
deci va rog frumos daca e cineva din timisoara care a nascut la ODOBESCU sa ma ajute si pe mine
32+
Buna Adela!!!
Eu stiu ca o cezariana e in jur la 200 euro, daca dr. nu e cine stie ce vedeta de pe aici. La anestezist daca il chemi de acasa e 50 euro si 50 costa peridurala ( daca vrei sa-ti faca), nu stiu cine ti-a zis preturile astea, dar mi se par enorme.
Eu am nascut in ian. la bega, dar nasa lui bb a nascut luna trecuta la Odobescu cu un dr. foarte cunoscu si cu peridurala si nu a dat atata.
Sarcina usoara in continuare si o nastere usoara.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
giova multumesc mult de raspuns asa ma gandeam si eu la vreo 200 ; am auzit ca e o singura anestezista si nici nu discuta sub 100
Am nascut la odobescu,am dat 200e pe nastere. Dupa ce am nacut am dat banii(normal se dau inainte ca stimulare a grijii fatza de tine),mai bine nu-i mai dadeam. Treaba era deja consumata,macelaria(pt ca tare rau/inestetic/stangaci a lucrat) terminata.
Pe anestezie n-am dat nimik(mi-a facut-o nasul meu),nici macar trusa pt ca adus-o el. Dar...doamna anestezist de la odobescu,pt ca da,intr-adevar e doar una,e tare draguta(sau,cel putin cu mine a fost tare atenta,desi nu ma anesteziase ea. Sau...poate influenta lu' nasu-miu(care-i mult deasupra ca functie) sa-si fi spus cuvantul).Eu stiam ca se da 50 /anestezist,acum....poate s-or fi schimbat preturile din 2005Nu conteaza,ideea ca doamna anestezist e draguta si blanda. Iar dr ginecolog...depinde de el.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.