Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRAVOOOOOO ANUTZAAAAA !!!!! HAI FETELEEEEEE !!!!! (asta apropo de concurs )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

DAAAAA e fericitaaaa ,dar nu si cand e data jos de-acolo! La Daria ma uit acasa,ca acum sunt cu un ochi la tramvai - se vede statia din birou,aici intoarce tramvaiul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Salutare
Duminica am sarbatorit-o pe bubulina, a implinit 2 ani. Nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul. nu am avut multi invitati, nasii (care aici nu sunt sot si sotie) si prietena mea cu baietii ei. Daria nu a fost prea interesata de cadouri, de fapt de pachete, cred ca nu stia ce e inauntru. Ceilalti copii se tot invarteau pe langa ea sa le desfaca si ea nimic,.
Selin e tot mai rotunda, mamanca orice si mai bea si vreo 3-4 sticle de lapte pe zi!.....devine tot mai experta in tarat incearca sa se ridice in fundulet de pe burta dar inca nu-i iese. doarme toate noaptea se trezeste pe la 6 sa-si bea portia de lapte si readoarme, daca o mai lasa ceilalti.

Cam astea sunt noutatile noastre, incerc sa va citesc ....printre picatele!!!
Pupici

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la dr.
Are 10200 grame, se vede ca i-au priit mancarea din Italia, e super ok, fontanela 5 mm, vaccinul de la mana 5 mm, energie cat cuprinde, mi-a zis dr. ca e un baietel foarte bine dezv. pt. varsta lui, sanatos si frumos.
Avem insa problema cu scrotul, ca ousoarele noastre tot urca si coboara. Mi-a zis ca pana la 2 ani se intampla asta, dar mi-a aratat cum sa-i fac masaj, ca sa nu se mai plimbe atat.
Cu somnul repede.... mi-a zis sa-l pun in patut si gata, sa-l las sa planga pana la 20 min., ca n-are nimic. Ca pot sa-l alint si sa-l rasfat in cursul zilei, dar seara gata cu astea.
Pt. durerile eruptiei dentare mi-a prescris ceva homeopat, camomila, parca, trebuie sa-i iau si sa vedem poate are un alt efect decat Calgelul.
A mers foarte mult singur la d-na dr. are nu stiu ce naiba pe jos, moale, si de guma, gen linoleum mai gros.

Felicitari Mark si Anuca pt. pasi!!!
Moni il inteleg pe Ghita ca eu una nu mai am rabdare, abia astept sa mearga singur, sa-l duc la cresa.
Anasebe stai ca tu esti fericita ca merge de-a busilea, dar cand vezi cate face prin casa...mori. de fapt l-am si vazut la dulapuri. Mie tot imi scoate din ele, si da cu oalele de gresie.
Deea ce tare e smechera ta, asa ne invarte si asta. Astia din 6 cred ca sunt smecheri si rasfatti. cel putin asa e al meu, si fara voia mea, a ajuns asa.
Silvi ai dreptate, asa doarme si marco, dar seara tot nu pica. acum ne-a adormit in masina, saracul trebuia la 12.30 sa doarma, dar cum eram la dr.....

Intrebare:
Cu ce lapte incepeti acum? ca deja sunt maricei si trebuie sa facem trecerea. Am vazut la Selgros cel de la Parmalat de la 1-3 ani. Am auzit iar de Dorna ca e bun. eu am uitat sa o intreb pe dr., iar Clau ma crede snoaba ca vreau sa-i dau cei mai bun copilului. Si ca-l invat doar cu un fel de lapte si pe urma, daca cumva nu avem ce facem?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Io nu-s snoaba ca ii dau de Baltzata Romaneasca de la tanti din piatza

Mergi la inceput

Moni ai inceput deja sa-i dai numai lapte de vaca? Il accepta?
Mie mi-e frica ca nu-l va accepta, ca nu e dulce ca formula.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Baiiiiiiiii ma faceti sa imi bag iar coada pe aici.
Maraki super tare faza, povestea aceae se vrea a fi cugetarea mea in loc de semnatura, mi-am pus si ttulatura si am zis ca sa pun si proverbul acesta arab nu avea legatura cu spanacul
Moni, bad girl, binenteles ca nu m-am gandit la maraki, eu sper sa nu functioneze la ea, eun citat din "Alchimistul" pe care cred ca l-a citit cred aproape toata lumea...mie mi-a placut tare mult. ce te-am facut bad girl.
Giova, am ramas masca cu scotul, eu nu am sesizat nimic, ce ai observat la marcolino?Stati f bine cu greutatea si cu toate, chiar ma mai uitam la poze, arata Marco ca un copil de 2 ani
Mira La multi ani si sa iti creasca toti sanatosi!!Tu cum mai esti cu munca?
Pe cand sa-l scot la plimbare sefreca la ochi si era taree adormit, acum vad ca tot borboroseste dar il las sa adoarma si iesim dupa acee ca daca nu, imi doarme afara 30 de minute si gata cu somnul pe ziua de azi si ramane morait.

{Hr}=Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

mi-a adormit si strumful, merg sa mai citesc si eu ceva.Sper ca acum sa nu se mai confunde semnatura cu textul

=Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi eu nu am observat nimic,doctorita a vazut ca avem coitele plimbarete(urca si coboara).
Marco acum s-a trezit, merg sa-i dau papa, sper sa vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
N-am apucat sa citesc din urma, recuperez eu, azi am plans toata ziua, am vb cu pediatra, ea zice sa nu o duc la spital inca. I-am dat a doua tura de Smecta, de la 5 dimineatza pana la 14 de 4 ori a facut, mai moale insa, probabil de la morcovi. N-are stare si e agitata, plange si ea cand ma vede pe mine!
Mai astept pana la urmatoarea masa, daca si dupa aceea face nu mai ascult de pediatra si plec la spital cu ea, oricum regim cam 3 zile, fara lapte, i-am dat Nan fara lactoza si tot a facut kka cu apa. Ceai de menta cu glucoza bea putin, in rest apa fiarta si racita.
E atat de usoara acum...nu stiu cat a pierdut in greutate si nu se mai opreste...
Ingrid S si Diana.

Mergi la inceput