Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cu Sandra am stat 2 ani si o luna Pe vremea aia se primea 85 % din salar si era bine.
Parca atunci nu m-am plictisit asha ca acum, parca nu imi faceam atat de multe griji pt mine ca ma ramolesc ca nu ies in lume ca acuma
Vreau sa ma tzin tanara cat de mult oi putea, daca nu la fizic cel putin la minte, in idei ..etc cu toate ca unii vor spune ca "nu m-am copt" dar asha sunt eu si vreau sa raman chiar daca anii trec peste mine...
Oricand imi place sa merg la disco daca as avea cu cine(macar sa imi clatesc ochii de toalete), sau sa fac un chef cu prietenii, sau o iesire undeva, si sambata (cel putin) imi place sa ies undeva (oriunde) numai acasa sa nu stau. Sotul meu spune ca as putea sa imi iau un cort sa stau afara ca in casa nu imi place ca tot pe duca sunt...(dar nu stau destul cu Dani? Ala e iesit afara cu caruciorul? )
Nu mi se pare

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GHITZA acu iar se uita la Zavoranca Asta trebuia sa fie femeie curioasa
Ma duc si eu sa ma culc,ca maine iar la birou
Noapte buna gagici

Am uitat,nu mai tin minte daca v-am zis sau nu de NICO,am vorbit cu ea saptamana trecuta si astepta rezultatele la analizele genetice,ca s-ar putea sa fie mai nasol decat cu Daria si sa nu poata pastra sarcina.Zicea ca primeste vinerea trecuta rezultatele si ca nu avea chef sa intre pe Dc,va dati seama I-am zis ca va zic eu,stiu sigurca am scris odata,am pierdut mesajul,dar chiar nu mai tin minte daca l-am postat iar Eu sper sa fie totusi ok,pentru ca si cu Daria avea pronosticuri de groaza si a fost ok pana la urma

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

V-am plictisit destul pt seara asta cu probleme off topic asha ma retrag la nani.
pe toata lumea.
Moni spor la lucru,Ingrid sper sa fiti bine, JG

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DANIEL (de MIRELA)!
Inca nimeni la ora asta???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

io...........Moni-ce-o mai cauti!!! Ia sa vezi cum next time iti da Doamne-Doamne gemeni: baieti-glumesc.......Pt statistica/ Cati baieti si cate fete din gasca merg in picioare.......revin

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

ANDIAROROOO E o metoda perfecta sa te fac sa mai bagi nasul p-aci,chiar m-am gandit cum de nu ai intrat aseara
Dar sa stii ca de data asta ma refeream la doi frati unul fetita si altul baiat ,ca baiatul e mai incet.
Iar la capitolul umblat singuri sunt JASMINE si EMMA contra MARIO,ALAIN si cine mai era MARCO? Nu mai stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si Theo merge!!!!!

SI David!!!!

Si Anastasia!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Da mai, THEO SI ANASTASIA SI DAVID SI ..... ????erau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Neata gagici si pupici la bebei , intru sa va zic ce mai face stefan cu toate ca stiu ca nici n ati observat ca n am mai intrat
STEFAN e un scump se joaca cu tot ce prinde dar si baga in gura tot asteptam 4 dinti sus care nu i mai apar ; nu plange e la fel si sper asa sa ramana ; se duce la toata lumea care l cere , merge de mama focului pe marginea patului si canapelei si se tine cu o mana cred ca o sa mearga mult mai repede ca bianca , papa bine si ce ma bucur ca bea 600 ml lapte ii place sa pape tot ce ppam noi dar nu se poate cateodata , zice mama . tata. tatai nu cred ca cu directie dar noi asta vrem sa credem
tuturor sarbatoritilor sper ca sunt bine cu totiii si va citesc mereu chiar daca nu mai scriu
va pup pe toti

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

COSMI f.bine ca ne citesti,dar baga si cate macar lui Stefanut cumintelul

Mergi la inceput