SA FIE PNEUMONIE?
Raspunsuri - Pagina 2
alexxia spune:
quote:
Originally posted by OrbuGabi
Multumesc mult pt. raspunsuri,ma gandesc tot mai mult ca nu este pneumonie,dar ceva o viroza tot este.Oricum tratamentul l-am inceput si trebuie sa mergem mai departe.Si cand il vad cum se chinuie sa respire ca are nasucul infundat ,parca nu pot eu sa respir.OFff trecem noi si peste asta.
Gabrielamamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete
Si Ruty a avut de curand pneumonie. Tusa de cateva zile si ne-am dus la pediatru , a ascultat-o la plamani si ne-a spus ca are pneumonie. Ne-a dat klabax si o sumedenie de siropuri de tuse. Cand am ajuns acasa copilul avea 39,9 C temperatura ( pana atunci nu facuse deloc febra ). I-am dat klabax dar nu l-a tolerat ( voma dupa fiecare administrare ) asa ca ni l-a schimbat cu Zinnat si dupa 9 zile de tratament i-a trecut. In primele 3 zile insa n-am reusit sa-i scad temperatura sub 39 'C ( si i-am dat alternativ Nurofen si Panadol la 4 ore + algocalimin supozitoare )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu
Thea si
Ruty 5 aniRUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by alexxiaquote:
Originally posted by OrbuGabi
Multumesc mult pt. raspunsuri,ma gandesc tot mai mult ca nu este pneumonie,dar ceva o viroza tot este.Oricum tratamentul l-am inceput si trebuie sa mergem mai departe.Si cand il vad cum se chinuie sa respire ca are nasucul infundat ,parca nu pot eu sa respir.OFff trecem noi si peste asta.
Si Ruty a avut de curand pneumonie. Tusa de cateva zile si ne-am dus la pediatru , a ascultat-o la plamani si ne-a spus ca are pneumonie. Ne-a dat klabax si o sumedenie de siropuri de tuse. Cand am ajuns acasa copilul avea 39,9 C temperatura ( pana atunci nu facuse deloc febra ). I-am dat klabax dar nu l-a tolerat ( voma dupa fiecare administrare ) asa ca ni l-a schimbat cu Zinnat si dupa 9 zile de tratament i-a trecut. In primele 3 zile insa n-am reusit sa-i scad temperatura sub 39 'C ( si i-am dat alternativ Nurofen si Panadol la 4 ore + algocalimin supozitoare )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cuThea si
Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
La noi a fost fara febra si fara sa se auda ceva la plamani,doar tuse ,si nas infundat.Voi ati scapat usor doar cu sirop,noi facem injectii,foarte dureroase.
Acum tocmai am ajuns acasa de la dispensar unde a facut injectia.
dumitrulaura spune:
POti sa te gandesti si la o laringita. Si baietelul nostru a avut secretii si tuse urata de tot dar ne-a spus ca e laringita si a trebuit sa-i facem injectii cu hidrocortizon.
ellej spune:
Si noi am facut radiografie la spital. Dar repet, n-avea febra, nu tusea foarte tare... si totusi era pneumonie.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
night_elm spune:
am tras o spaima zdravana si noi. nu febra, nu tuse, nu muci, dar avea respiratia suieratoare si greoaie. dr ne-a pus diagnostic de pneumonie interstitiala acuta si a vrut sa ne interneze dar am refuzat internarea in favoarea tratamentului acasa: ne-am luat nebulizator si a facut aerosoli cu ventolin (bronhodilatator) si flixotide (antiinflamator). Acum e totul in regula.

mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
Martin-Tudor(22.09.2005)
si filmulete