Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Laura-Oana mai scrie si tu ceva sa stim ca esti bine.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna fetelor! ma numesc violeta si ma alatur cu drag mamicilor de martie aprilie 2007. sunt insarcinata in 22 de saptamani si astept un baietel pe 4 aprilie 2007. am gasit acest forum ieri si sunt foarte incantata de multitudinea de subiecte si informatii postate pe site. eu am inceput sa rasfoiesc pe internet in cautarea aflarii mai multor lucruri despre cerclaj pt ca am avut o astfel de interventie ieri, din cauza colului mult prea scurt. acum sunt o noua membra a site-ului si sper sa am numai de castigat de pe urma colaborarii cu restul mamicilor in devenire.
va urez sarcina usoara tuturor!

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna fetelor!

Am venit si eu sa dau raportul:
- referitor la par: imi cade la fel ca inainte de sarcina, dar se ingrasa mai repede;
- referitor la durerile de spate: am si eu din belsug, cred ca de la statul pe scaun. Seara este cel mai naspa ca ma doare noada de abia mai pot sa ma ridic de pe scaun;
- referitor la durerile de picioare: ma simt de parca as avea feba musculara tot timpul, iar seara picioarele mele sunt extrem de umflate. Mai nou mi-au plesnit o gramada de vinisoare pe picioare si din cate am citit astea nu mai trec;
- referitor la arsuri: am si eu dar inca sunt suportabile. Eu am avut ulcer cu nisa si la ce dureri am avut atunci acum este parfum.
In rest nu ma plang. Dorm destul de bine noaptea cu cateva exceptii, trezit pt mers la pisu si din cauza de bb care joaca fotbal.

Absoluta – sper ca raspunsul meu sa nu vina prea tarziu. eu am fost pacienta dr albu multi ani. Trebuie sa te duci la el cu listuta de intrebari si sa insisti pana iti raspunde. E un doctor bun dar scoti cuvintele de la el cu clestele. De aia iti spun ca trebuie sa insisti ca niciodata nu o sa-ti spuna el ceva din proprie initiativa. Dupa ce am ramas gravida am cedat nervos si am schimbat doctorul ca nu am mai avut rabdarea sa trag de el ca sa-mi raspunda la fiecare intrebare si in plus nu vroiam cu nici un chip sa nasc la spitalul giulesti unde este el cantonat. In concluzie il recomand doar persoanelor fff insistente si rabdatoare.

Andreea – si pe mine ma incanta ideea unei intalniri, sa ne cunoastem mai bine si sa stam la barfa, sa ne masuram burticile... deci eu sunt pentru. Acum ar ramane sa stabilim unde si cand.

Mari-lu – stai linistita cu sunculitele ca eu am luat 12 kg si mai am putin si fac 23 de saptamani.

Suzy – mie doctora mi-a spus sa iau dicarbocalm ca omezul sau omeranul nu este recomandat in sarcina.

off sigur am uitat ceva ca in ultimul timp imi umbla mintea cu sorcova dar cum imi aduc aminte revin. pana atunci pupici pe burtici

Magda 22+5zile cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow ce activitate aici ... f. bine

Am reusit sa citesc tot ce ati scris... dar n-am timp acum sa mai scriu, ca trebuie sa termin cate ceva... multe si marunte... dar se aduna .

Eu nu m-am apucat sa iau nimic pt. bb-ei, dar am si motiv... am o gramada de hainute ramase de la mandra... Jumatate nu's roz, asa ca le pt folosi si runda asta... Patut avem unul, mai am promis inca unul... dar oricum avem si tarc, deci nu-i nici o problema... Mai trebuie sa iau inca un scaun de masina, lenjeri de pat si saci de dormit. Astea in primul rand... ca pe urma mai sunt altele mai putin urgente si le iau si dupa ce se nasc bb-ii.
Dar in primul rand ma voi apuca de cumparat diverse pt. bagajul de spital, sa fie ala pregatit. Si pe urma pot sa aiu linistita ce mai imi trebuie.

si mai scriu cand am putin timp liber sau cand fac o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare burtici

Felicitari celor ce stii deja ce au in burtica - si tinem pumnii sa fie sanatosi si bebelusii care mai au putin pina arata ce au intre picioruse

Dyonise bine ai venit la noi - sarcina usoara si bebelus sanatos.

Vorbiti de hainute pentru bebelusi - eu i-as cumpara de pe acum , nu cred in superstitii spre deosebire de mama mea care nu ma lasa - asa ca mai astept - dar mi-a promis totusi ca mergem sa cumparam inainte de a naste cu o singura conditie - eu aleg ce vreau dar ea le plateste - adica ideea sa nu le cumpere mama bebelusului - macar si asa ca de altfel raminea bebelusl cu fundul gol cu toti superstitiosii din casa.

Patuc noi ne-am ales - prin februarie cred o sa-l cumparam, adica lucrurile mai mascate le cumparam noi, restul mama si poate soacra
(ea nu stiu ce va face dar nici nu ma bazez pe ea ca degeaba)

Desi voi merge cu mama, mai mult mi-ar placea cu sotul - noi tot timpul facem orice cumparatura impreuna - si merge perfect - dar in trei va fi prea mult - vedem ce facem.

Azi de dimineata m-am simtit iar rau - ceva cu sistemul renal (sa-i zic asa) - sotul a venit intr-un suflet acasa - si cum l-am vazut cum mi-a trecut Am facut analiza la urina - e perfecta, la singe tot e perfecta - atunci nu mai pricep deloc ce se intimpla - credeam ca e vreo infectie urinara - dar nu, am parca asa niste colici - mi-a dat medicul sa iau niste pastilute Canefron din ierburi (diuretice si mai nu stiu ce) cica sa se spele ce are de spalat pe acolo - facem.

De la timpul asta timpit azi - parca-s o curca plouata, ma fitii de colo colo si nu-mi gasesc ocupatie.

Eu azi mai revin - deoarece voi pune poze cu burtica

23+ are mama fata

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

salut!

sa venim si noi cu semne de viata....

Elyanne, ce simpatica ai fost.....patut ai unul,dar bine ca mai ai un tarc;trebuie sa mai cumperi INCA un scaun de masina....la tine toate trebuie sa fie x2 de data asta!

Vesti nu prea avem,in afara de faptul ca de 2 nopti nu mai pot dormi!
Am impresia ca stau toata noaptea cu ochii inchisi dar fara sa atipesc deloc!Cum ma simt eu dimineata...numai eu stiu....!

Ieri a avut bebelul meu antrenamente de fotbal toata ziua,dar cred ca numai aseara a avut meciul important...ca de la 22.30 pana la 0.30 s-a miscat intr-una,in toate partile,ca niciodata pana acum.
Pacat ca a trebuit sa ne distram singuri ca taticul a adormit si nu am vrut sa-l trezesc....Poate o sa prinda urmatorul meci si taticul!
Eu binenteles ca aseara nu m-am culcat pana nu si-a terminat fiu-meu "programul",si azi-dimineata eram franta de oboseala.Mai rau a fost ca am avut 4 ore de conducere una dupa alta si nu m-am putut concentra asa bine dupa noaptea nedormita.Dar a fost binisor pana la urma!

Le felicit si eu pe cele care au mai aflat ce poarta bebeii intre picioare

Mihaela22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Dyonise si Violeta,bine ati venit in gasca noastra.
Am fost la medicul de familie si mi-am luat analizele.Mi-a iesit o anemie...ceea ce ma si asteptam.In rest colesterolul a iesit putin marit si glicemia scazuta.Astept sa treaca timpul mai repede si pe 13 dec.sa ma duc la medicul gineco sa va ce parere are.

Chiar,Laura mai da si tu un semn de viata sa stim de tine,ok?Nu ne da palpitatii chiar daca esti in concediu.

Pupici,
Mada26+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara .
noi acuma am ajuns acasa,aicia este o ceata ca numai dar asta este vine iarna .
asteptam sa vine si tati ca sa ne pune pozele.
violeta bine ai venit sa fiti sanatos tu si bb.
phili nu mai stai in umbra numai citinduse mai scri si tu ceva
va

matilda22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

Roxygeo dar la ce bani la ei personal te refer?
bani pt nastere sau sa dai bani la medicul tau in fiecare consultatie?
daca te refer la bani pt nastere aia sa i dai atuncia cand nasti, aicia in oradea in afara de bani cand dai la cabinet nu ai de ce sa mai dai la medic pt consultatie sau eco in fiecare luna .
va pup

matilda22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Amus incerc sa bag poze si eu

pozele mele cu burtica si fara

23 + are mama fata

Aliona

Mergi la inceput