varice vulvare (vaginale)
Buna!
Am o intrebare... a avut cineva varice vulvare sau vaginale? Cum se trateaza? Trec dupa ce nasti? Din ce cauza apar?
Mariana
Raspunsuri
adimercedes spune:
quote:
Initial creeata de creola132001
Buna!
Am o intrebare... a avut cineva varice vulvare sau vaginale? Cum se trateaza? Trec dupa ce nasti? Din ce cauza apar?
Mariana
Mariana, citeste www.reclamamascataatentie/a_3_55_Variceleedemelemancarimile_88.html" target="_blank">aici. Eu nu am avut asa ceva, ca nu am avut nici o sarcina inca. Apar din cauza inlfuentei hormonilor asupra vaselor de sange. Nu stiu sa fie tratament medicamentos, ci doar ajustarea posturii. Si da, in mod normal dispar dupa nastere.
Tie medicii ce ti-au zis? Ca in cazuri din astea trebuie sa te tina sub control. E vorba totusi de niste anomalii la nivelul vaselor de sange. Nu e nimic de speriat, dar trebuie sa fii sub observatie pana la/dupa nastere.
Multa sanatate
."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
Noki_Lara spune:
Creola, am avut si io din a 21-a saptamana de gravizeie varice vlvar. Pe mine ma durea destul de tare si simteam o mare presiune acolo, ca si cum ar fi impins copilul. Am fost la ginecoloaga si mi-a zsi ca nu-i nimic grav si mi-a dat o crema cu care s ama ung acoo. Imi pare rau, dar nu-mi amintesc numele ei. Dar stiu ca e clasica crema de varice, ceva bulgaresc, care se da de cand lumea pentru asa ceva. Deci orice farmacista iti poate spune numele.
Nu a trecut de tot, a ramas umflata zona, dar nu a mai durut. Apoi sa retras de la sine si io care am nascut nastural fara epidurala, nu a avut nici o problema.
Deci stai fara grija, ca nu e nimik grav.
Pupici si nastere usoara!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
creola132001 spune:
Nu am reusit sa vad link-ul atasat. Nu se deschide pagina.
Am fost la doctor. Mi-a dat tratament cu detralex si.. repaus cat mai mult. Trebuie sa am grija sa nu se sparga, sa nu am sangerari. In rest... e bine. Vor trece dupa nastere.
Numai bine!
Mariana, Silviu 3.3 ani
si
31 sapt
cornelia_laura spune:
Da, am avut si eu la a 2a sarcina si erau destul de dureroase. Mie medicul nu mi-a dat nici un tratament pe asta dar eu am folosit din proprie initiativa crema de galbenele si mai ameliora inflamatia. Oricum dupa nastere s-au retras singure.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by creola132001
Nu am reusit sa vad link-ul atasat. Nu se deschide pagina.
Am fost la doctor. Mi-a dat tratament cu detralex si.. repaus cat mai mult. Trebuie sa am grija sa nu se sparga, sa nu am sangerari. In rest... e bine. Vor trece dupa nastere.
Numai bine!
Mariana, Silviu 3.3 anisi
31 sapt
Mariana, intr-adevar linkul nu merge, deoarece siteul pe care am gasit info e banat de DC si ii inlocuieste o parte din informatia din link catalogandu-l ca "reclama mascata" --- stupid
, ca eu incerc doar sa iti dau info.Incerc pe PM.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
lory32 spune:
Si eu am avut asa ceva, medicul ginecolog mi-a spus ca nu este nimic grav chiar daca au fost dureroase, am rezistat si nu mi-am dat cu nimic. Dupa ce am nascut, s-au retras singure.
Balbina spune:
Creola, si eu am avut asa ceva in timpul sarcinii, dar medicul mi-a zis ca detralex nu e voie sa iau atunci, ci dupa ce termin si cu alaptatul. Sincer, nici n-am citit prospectul medicamentului, e permis in sarcina?
Varicele meu a aparut in a doua jumatate a sarcinii, imi provoca dureri mari mai ales daca mergeam mai mult sau stateam mult in picioare. Durerea trecea, dar nu de tot, dupa ce ma odihneam putin. Dupa nastere a disparut treptat, cu totul. La urmatoarea sarcina ma astept sa patesc la fel.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze