Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Bravooooooo,buna treaba.
Poate iti face si o eco ,ceva.
anca
poze nunta
Incercari bb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
oanaonyx spune:
Saru'mana pentru pumnii tinuti!
Din pacate, Z30 s-a transformat la mine in Z1. Aspiranta sunt, dar optimismul meu e sub nivelul marii
Nu stiu inca ce sa zic, rusii nu sunt asa cum ii stiam eu (ceva mai saraci decat in mod obisnuit). Maine ma programez la Dr. Tutunaru si o sa incerc sa vad care e treaba cu "angrenajul" Marele meu noroc e ca am un sot super, super-intelegator. Daca eram in locul lui, demult imi dadeam un sut in....
O sa faca si el analize, dar totusi cred ca problema e la mine. Din iulie de cand ne-am hotarat sa avem
CM mi-e luat-o razna. Am vazut ca si altora li s-a intamplat la fel. Oare de ce? Sa fie stresul vinovat?
Va pupic pe toate si sa dea DD sa aveti vesti mai bune decat mine!
simo_al_jaafari spune:
ioanara23 la carte zice ca prinderea (nidatia) incepe in ziua 7 de la fecundare si pana in ziua 10 este prins complet
acum si eu cu optimism, zic ca am avut o pata maronie dar numai cat s-a luat pe hartia igienica cand am fost la baie..acum tensiune in sani si balonari..nu zic nimic pana nu vad II
SimoJ
printze spune:
Pupici tuturor aspirantelor vechi sau noi. Sunt printre voi de multa vreme, caci va citesc zi de zi si va tin pumnii.
Astazi am avut si eu parte de o mare dezamagire. Z34 a devenit Z1. Si asta dupa ce am avut toate simptomele specifice sarcinii (poate au fost doar imaginate, nu stiu ce sa zic).
Eu totusi am o minunatie de fetita si ii multumesc lui Doamne Doamne in fiecare zi pt ea, asa ca nu disper. Atunci am ramas gravi din prima si in sufletul meu speram ca asa sa se intample si acum. Nu a fost sa fie luna asta. Oricum acum sunt hotarata sa tin postul Craciunului sub toate aspectele, si vom incerca iarasi in ianuarie.
Sarcini usoare gravidutzelor si speranta multa celor care asteapta barza.
printze
clab spune:
Am tot citit mesajele de pe aici si descopar situatii asemenatoare, dar tot in ceata sunt.
In ultimele luni am avut cm in scadere cu 2-3 zile, luna trecuta fiind la 21 de zile (pe 10 oct), luna asta insa vad ca intarzie, ceea ce imi da sperante. Am facut doua teste de sarcina, joi femina si ceea ce e ciudat e ca a aparut o a doua liniuta ff subtire, deci nu se compara cu prima, am repetat azi cu surecheck si a fost negativ. In rest sunt simptome asemanatoare celor dinaintea cm. Nu stiu ce sa mai cred.
Acum o saptamana am simtit si o durere brusca ciudata in zona inferioara a abdomenului, nu era ca cea de la menstruatie si a trecut relativ repede la fel de brusc (m-am gandit atunci ca ar putea fi de la apendicita).
Din experientele voastre, ce sanse as avea sa astept deja un copil , sau sa fie vorba de o alta problema
mihavasoi spune:
Buna seara, fetelor dragi!Raportez: Z23 dintr-un CM de 31-34 de zile si mi se intampla un lucru ciudat.Cu vreo 3 zile inaintea ovulatiei am avut dureri in zona uterului ca la ciclu, mai bine zis ca o arsura,apoi dupa ovulatie sanii au inceput sa ma doara dar durerea din uter nu mi-a disparut si am stari de ameteala.Oare aceste dureri sunt normale? Am luat no-spa pentru durere. Nu am mai avut asa ceva.Sa fie simptome premenstruale asa de devreme? Sau ce sa fie? A patit cineva asa ceva? Orice sfat mi-ar prinde bine.
vali_delide spune:
Buna, fetelor...mai e loc pe-aici?
Raportez: Z24, semne evidente de invazie, cu toate ca zilele trecute chiar eram convinsa ca se intampla o minune, mi-era asa de rau... bineinteles ca am facut jdemii de teste cu o I, dar ma incapatanez sa sper.
Asa ca astept. Celor care sunt deja gravi, pupici pe burtici, sa va dea DD sarcina usoara si sanatosi.
Iar celor care asteapta sa se intample, sa avem puterea sa speram si sa plecam mai repede la ODISEE !!!!
tuturor
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Si la mine Z32 s-a transformat in Z1...am sa-mi fac alte analize mai amnuntite si repet si spermograma...macar sa gasesc cauza reala..
Vali delia esti o dulce
Bafta Rox ca se pare ca doar tu ai ramas ...
Ali
Ali-clau spune:
Buna fetelor ! Va multumesc pentru sfaturi si scuze ca nu am postat unde trebuia .Intr-adevar ma gandeam sa fac un test de sarcina ,dar pentru ca astept aceasta minune de mult timp,imi este frica sa nu fiu dezamagita,poate mai astept o zi -doua sa vad ce se intampla.Apropo ,e normal sa te doara in partea inferioara a abdomenului,in seara aceasta m-a durut dar nu foarte tare?Bafta tuturor!!!
Alina
blueeyes2003 spune:
Alina iti tin pumnii sa ai II liniute pe test!
Mirela
![](floare.gif)
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!
![](fulg.gif)