Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ali pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

nu fac test pentru ca mi-e teama..cred ca innebunesc daca mai vad o data doar o liniuta...si vroiam sa vad voi ce spuneti daca sunt sanse sa fiu..atunci diseara dau fuga la farmacie sa-mi cumpar test

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Camelia sansele sunt destul de mari! Eu in locul tau n-as rezista ispitei! Hai da-ne o veste bunaaaaaa!!!!!!! Tinem pumnii!!!

Mai fetelor pe mine ma cam inteapa pe la ovare si simt o tensiune in burtica... plus ca sunt si balonata. Asa se manifesta o eventuala raceala?????

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Foarte bine,atunci maine intru sa vad rezultatul...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ancut bafta

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu n-am net acasa,doar la servici,si n-o sa stiu nimic de voi ce mai faceti!Tot weekendu o sa ma gandesc la voi

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Dar si cand o sa intri luni o sa afli numai vesti bune....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna fetelor! la ce nebuneala a fost la mine la birou zilele astea abia am apucat sa va citesc, iar acasa...uneori ma intreb la ce mi-am mai pus netul #259;la ca nu prea apuc s#259;-l folosesc la mine e Z19, in mod normal ar trebui sa vina CM pe 1 decembrie...la momentul oportun am indeplinit misiunea cu drag si spor...acuma sunt extrem de nerabdatoare in asteptarea de simptome nu stiu ce sa zic: ma iau greturile si ametelile din cand in cand, am o pofta de mancare de cred ca am pus pe mine fo 2 kile in ultima saptamana, dar ar mai fi ceva...am picioarele umflate, de fapt ma simt toata umflata...in plus am niste mici crampe pe la burticuta...de racit, nu cred sa fi racit la cata grija am mai ales in anotimpul asta, oricum azi merg la medic dupa amaiaza ca cel mai bine si mai usor e de prevenit ceva, ca dac-o da DD si e bebicutu...sa stiu din timp sa fie totul ok...va poop si sa stiti ca va urmaresc permanent

ioana

Mergi la inceput

Ioana pupici si sper ca este bb

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Nushulica: Ai citit ce am postat? Ce zici de faptul ca avem acelasi nume si aceleasi origini?? Ce coincidenta.....
Pup!

Mergi la inceput