Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 12
L5845 spune:
Trebuie sa fiti optimiste, sa ganditi pozitiv, ca DD va avea grija de voi si de copilasi si ca totul va fii bine. Sa speram ca si noi celelelte va ajungem cat de repede din urma.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
X-ray spune:
rox la mine s-a vazut a doua liniuta in z25 la testul barza.ala cu pipeta.femina iar sunt proaste.
tin pumnii bine stransi la toata lumea!
alina
4+
Roxali spune:
Rox in general de 31 erau, dupa vacanta in Ro am avut doar 28...am facut secretia si am o candida, deci luna asta e ratata...dau vina pe ia ca nu am ramas...imi mai fac niste investigatii si voi fii mai atenta pe unde pe unde imi urc...Iti ti-n pumnii stransi sa te vad odata plecata de aici
Bafat Ramonella
Ali
vali_delide spune:
Ce marfaaaa...Anca din Berceni. P'aci, pe Oltenitei
pt. Ramonella si Rox, care maine va avea II
Pup toate fetele
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
RAMONELLA spune:
Fetelor stau in birou singura si plang ....daca a fost bebe si s-a intamplat ceva cu el??Ceva nu e in regula...Cred ca sunt nebuna ...imi trec prin minte tot felul de ganduri....ma gandesc ca Dumnezeu ma pedepseste pt ca 2 ani de zile am luat pastile,2 ani de zile m-am ferit sa fac bebe....acum de ce mi-ar da?Pai daca eu n-am vrut pana acuma.....
sunt nebuna......
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
L5845 spune:
Off topic : Vali, Anca, stati in Berceni? Ca si eu o sa ma mut sper in maxim 3 luni tot in Berceni, langa scoala 133. Pentru inceput , la socrii .
Melita H.
kriss79 spune:
Ramonello, stai linistita mama..nu mai plange.. nu are nimic de-a face faptul ca ai luat 2 ani pastile..daca le-ai luat la prescriptia dr. atunci e ok, sa nu fi luat asa dupa ureche e mai rau..
si eu am luat pastile de la 29.11.2001 pana pe 5.07.2005!!!Inca nu am ramas nici eu insarcinata, dar nu are de-a face cu antic.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
L5845 spune:
Ramonella, linisteste-te si nu-ti mai fa ganduri negre, ca ii faci rau la . Inainte de a te gandi la tot felul de chestii, mai bine mergi la medic sa-ti spuna cum sta situatia. Pana atunci, repet, linisteste-te ca e mai bine. O sa vezi ca totul o sa fie bine . Suntem aici alaturi de tine .
Melita H.
RAMONELLA spune:
Mersi mult fetelor!!
La 3,30 ma duc la doctor...sa vedem ce zice..
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel