Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Anca, esti perfect in cadrul unui "Nou stil de viata".
Ca sa treaca sefa (delidana) in tabel tre' sa scrii si cit masori.

Carmen, si in Iasi e cald ? Baietii se impaca bine unul cu altul ?

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Anca, bina ai venit si spor la slabit!

Cami, Doamne ajuta sa va aduca zioua de maine o mare bucurie. Maine iei rezultatul, nu?

Eu nu am scris de rusine, ca doua zile nu am mancat nimic, doar am baut apa plata, mi-am extras vineri o masea, si doare locu raau, si a sangerat. Si n-am vrut sa ma certati
De azi sunt cuminte si scriu meniul.

D: cateva linguri de iaurt cu fructe si juma' de mar- mai mult n-a intrat.
P: salata mareeee, cu salata, rosii, ceapa verde, ardei, ridiki, 1 conserva miica de ton, si sia bucatele+ fasole verde inabusita cu putin ulei de masline- separat un sos de iaurt de soia (natur) si un vf cutit chilli - am impartit in doua deci diseara pap la fel sau fructe, si salata o las pe maine, mai vad.

Pup fetele dragi!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mik scuze ,am uitat,am 1.63 m.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anca, bun venit printre noi!

Cami, la multi ani fericiti si frumosi impreuna!

Ieri am vazut un film interesant, "The White Massai" se numeste, despre o elvetianca ce se indragosteste de un razboinic african si pleaca sa traiasca impreuna cu el in tribul acestuia din jungla. Mi-a placut foarte mult.
Azi m-am uitat la "The Family Stone", o comedie draguta cu Sarah Jessica Parker.
Va pup si ne vedem la raport. Cred ca ce mi-a prezis Carmen s-a implinit.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anca bine ai venit!

Mik, vaccinurile gratuite sunt de la diverse firme, ba Cantacuzino, ba Pasteur, ba Glaxo... Depinde ce firma castiga licitatia.

Cami, la multi ani fericiti alaturi de sot si sa vi se implineasca dorinta! Sa fie o sarbatoare cu ochisori!

Maine o fi jale, am mancat zilele astea ca sparta, ieir lasagnia, azi gratare si bomboane de ciocolata si urmeaza fructe de mare cu spaghette, salivati, nu...

Sabina, cum a fost concertul?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Diana, Delia, Anca, Mik, Carmen, Sabina va multumesc mult fetelor! Sper ca maine sa vin cu vesti bune si sa avem motive sa sarbatorim!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Doamne Diana cate ai mancat...chiar ca am salivat...
Pupicei Cami , la multi ani si un bb...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

ancadragoman Mersi mult! Mult succes si tie si cu slabitul si cu bb!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Cami

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata buna! Sunt prima la raport! Deci, raportez in ciuda porcaielii din wk, -0,5 kg (probabil mai mult dar n-am cantar electronic, am aproximat). Probabil saptamana viitoare la raport se va vedea porcaiala.

Succes la raport!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput