Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Mik, mersi pentru raspunsul la intrebarea legata de orez. Intr-adevar, se pare ca baloneaza, eu de vreo 2 saptamini ma simt, vorba ta, ca o balena esuata, si nu e amuzant deloc. Am ajuns la 68 kg, ceea ce nu ma bucura deloc dar mi-am dublat fortele la si , sper sa vad o schimbare in curind.
O sa iau si eu cous-cous ca sa incerc taboule, cred ca am mai zis o data dar n-am mai apucat sa fac reteta de la tine. Poate de data asta apuc.

Tzuni, n-am disparut dar am fost la sala in ultimele 3 zile si nu prea am avut timp. Te-am admirat si eu in poze. Dar tie numai culorile inchise iti plac?
Ia zi niste colinde aici, ca tot trebuie sa faci repetitii, nu?

Crystina, multa sanatate lui Lilisor!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele* www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am scapat si de vaccinul lui Teo, cu febra, ce-i drept si cu multa agitatie. Mai avem la inceputul lui decembrie vaccinul lui Iustin si gata.

Crys, rasfat-o pe Lilly, caci e bolnavioara. Pupici

Sigrid, iti place asa mult ciorba de peste?

Mik, ce mancaruri ne-comune papi tu acolo. Cel putin painea aia cu nuca ma termina...

Tzuni, nu tre' sa te scuzi...stim ca esti ft. ocupata, doar ai 4 joburi.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Mik, Ola sunt niste pernutze umplute cu vanilie/ciocolata. Pernutzele sunt din cereale ...parca....voi citi data viitoare cu atentie eticheta si-ti voi spune.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Crystina, si Sofia a avut varsat de vant, la 2 ani si 7 luni.Nue cea mai grozava experienta...Santate, n-aveti ce face decat sa asteptati sa treaca.

Din pacate Sofia iar are febra.E a doua raceala de anul asta.Sotul meu iar tuna si fulgera ca n-o mai ducem la gradi.Dar...m-am intalnit cu alte mamici la serbare si copii de 3 ani(nu de 4) n-au racit nici macar odata.

nu stiu de ce e asa sensibila.Sau poate sunt eu prea panicoasa.Pe de alta parte, i se intampla cand eu nu ii acord atentie.Doctoratul de miercuri, concert duminica....
uffff.

Cami, cum te mai simti? Eu cred ca e semn bun....sa dea Dumnezeu!!!

Tzuni, cand mergi la colindat? doar de 1 decembrie?

Duminica ajungi? la ora 18 incepe,la sala Alfred Alessandrescu cica s-ar transmite dar nu e f sigur, trebuie deci venit cu 15 min mai devreme.Vezi ca e intrarea gratis, da nu-ti lua ciocolata de banii aia:)))

Fetelor, cva pup in grup pe toate, ma duc sa-mi culc fetitzu:(

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen, si ai mei maninca dracovenii ca Ola la micul dejun. Nu e rau la gust, da' ingrasa numai daca te uiti la ei.

Sabina, eu te sfatuiesc sa lasi copila in colectivitate chit ca ia toti virusii posibili. Copilasii de care mamele spun ca n-au facut nimic de la inceputul toamnei sunt, fara indoiala, copii care au stat in colectivitate. Chiar daca Sofia ia tot souil de raceli, la anul nu va face mai nimic si apoi va fi 0 raceala. Crede-ma ca eu am 3 copii.
Bineinteles, nu trebuie nici lasati dezbracati, nici imbracati peste masura, dar imunitatea nu se obtine izolind complet copilul. Sanatate !
Si bafta la concert !

Va pup pe toate de noapte buna si de week-end placut.

Mergi la inceput

Neatza! Vorbarete ca de obicei , in week....
La Iasi se anunta o vreme frumoasa, asa ca noi avem programate plimbari lungi.

Week. frumos si linistit!

Poze

Mergi la inceput

Am sosit de la plimbarica, copilasii fac nani, noi adultii facem papa si treburi casnice (eu la calc. si sotul la bucatarie ).
Apoi iesim in parc si incheiem seara apoteotic cu un film.
....
si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Slaba activitate... Se vede ca-i weekend...

Tzuni, felicitari ptr stelute! Noroc cu berea virtuala ca nu ingrasa! Putem bea cat vrem

Carmen, ce mai face Teo, i-a trecut febra?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Diana, da, azi a fost ca nou Teo, dar ast' noapte am tras-o urat de tot!
Cand ii faci vaccinul lui Vladut?

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cred ca il fac odata cu alt Timeei de 6 luni, acu amandoi au muci asa ca se amana putin... Oricum nicimedicul de familie n-a sunat, de obicei prin 25 vine si ne face, probabil sapt viitoare suna.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput