Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Am folosit aproape 1 an teste de ovulatie si nimik iar exact in luna cand am renuntat la ele si la masurarea TB am vazut II la un test de sarcina.
E bine sa te monitorizezi dar eu ma saturasem, nu faceti ca mine.
dar eu am banuit ca nu am mai fost la fel de stresata(putin ca de stres nu am scapat nici acum dar e un stres adaptat la gandul ca s-ar putea intampla ceva cu sarcina )
VA PUPICI SI VA ASTEPT LA ODISEE!!!!!!!!!!!

15+

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nana si pe la noi 38, dar sant 5 in cutie...deci...trebuie sa mai iei in considerare si ca outul sa nu se sparga...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fete cucuiete, desteptele lu' mama, ajutati-ma si pe mine (din nou) cu un sfat.

Daca azi sunt in ziua 26, in ziua 17 am facut o fiola de pregnyl de 5000 si ovulatia a fost in ziua 18, la cate zile pot sa imi fac un test de sarcina care sa fie relevant, adica un test care sa nu imi arate HCG-ul din pregnyl ci eventualul hcg din sange? Asta daca intre timp nu ma invadeaza uratii? Pe mine ma dor sanii in continuare de mor, de luni incepand. Bineinteles ca in mintea mea imi gasesc o gramada de alte simptome, adik ma imbat cu apa rece. dar asa, ca sa am la ce ma gandi, la 14 zile dupa ovulatie ar fi un rezultat sigur? ca chiar nu as vrea sa ma bucur din cauza pregnylului relevat de test...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

nanamotoc,comanda prin internet..iti vor iesi mult mai ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai dar este ceva activitate pe aici...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Anca,ce mai faci,esti bine?
,MONI

Mergi la inceput

Chivuta sunt bine momentan,sunt in Z17 si cred ca am ovulat prin Z13...Acum astept.
Dar am acum niste dureri asa ca la CM ,nu este prea devreme?
Tu cum te simti?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Anca,esti sigura ca ai ovulat in 13,daca da,atunci banuiesc ca iti va venii CM,in Z21{atunci ai dureri ca la CM.cind se apropie perioada.Sau doamne da sa fie altceva,poate ai prins minunea mare,m-as bucura.Sa bei mult ceai de coada soricelului macar 2 cani pe zi.,MONI

Mergi la inceput

Pentru ce este acest ceai?
Nici nu stiu cum este cu Cm asta al meu ptr ca luna trecuta l-am avut de 45 de zile si acum sa fie doar de 21...
M-am dereglat de tot...simt ca inebunesc...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Anca draga,stai linistita ,nu te stresa ca si eu am patit asa dupa acest trat.nat.dar pe urma mi-am revenit,la perioada de 28 de zile.Ceaiul de coada soricelului,ajuta la fixarea sarcinii. Eu,am avut o colega si de ani buni a tot incercat sa ramina insarcinata si a zis ca tot timpul a baut ceai de coada soricelului si in perioada fertile cind presta ,mai statea cu picioarele pe perete sau intoarsa pe burta si uite ca anul acesta a reusit,fara operatii ,fara trat.naturiste decit acest ceai.Contine:vit.C,Tanin,ulei gras,rezine...etc.C-am atit stiu si eu ,ca ajuta destul de mult.SE bea c-am 14 zile /luna.Te si iti doresc numai bine.
MONI

Mergi la inceput