Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, fete dragi!
M-am hotarat sa va scriu nu pentru ca as avea ceva important de comunicat...si nici pentru ca as avea intrebari...ci doar pentru ca am simtit nevoia sa pun si eu umarul la depasirea momentului greu...
Avalon, Noela, amandoua imi sunteti aproape de suflet...sufar pentru voi asa cum sufar si pentru mine si desi nu ne cunoastem...indraznesc sa va spun ca va inteleg starile...
Eu implinesc luna asta 2 ani...trista aniversare...Nu intru foarte des sa scriu pentru ca nu am stofa de optimista. Ca si voi, plang si amenint in fiecare luna...Ca si voi, ma rog sa mi se arate calea...as vrea sa pot intelege de ce...In fiecare luna promit: "Gata, luna asta nu ma mai gandesc! Nu mai numar, nu mai vreau copii...Promit sa-mi traiesc viata, sa ma bucur de altceva...Jur ca nu-mi mai pasa..."
Credeti ca ma tin de cuvant?...Ei, as! de unde?...Si atunci o iau de la capat...si am obosit sa sper, sa astept...Ma bucur pentru fiecare fata care anunta II liniute...dar nu-mi fac iluzii referitor la altruismul meu...De fiecare data, dar absolut de fiecare data, ma intreb EU DE CE NU???
Ca si voi, ca noi toate, nu stiu pentru ce platesc...singura mea alinare e credinta ca poate exista un PLAN pe care eu nu-l vad inca...Si ma rog, ma rog in fiecare zi, sa pot continua sa cred in planul asta invizibil si de neinteles...Si ma rog sa continuati si voi sa credeti! E tot ce imi ramane...
Va imbratisez tare si cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Maria08 multam ca m-ai lamurit si pe mine.Sper sa fie bine luna asta.La toate sa vina bebeii!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am intrat doar sa va spun sa nu va pierdeti speranta...si eu m-am chinuit atat de mult...si am petrecut vreme de multe "capitole" cu fetele aici, asa incat va inteleg atat de bine...Faceti tot ce a sta in putinta si nu va pierdeti speranta si ptimismul, chiar daca, evident, sunt momente in care disperati si nu mai aveti rabdare si va intrebati "de ce tocmai eu" sau "eu de ce nu pot?".
Dumnezeu o sa va ajute pe toate!

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumim mult, Ingeras!

Eu azi sunt Z10, mi-am facut dimineata un test de ovulatie si deocamdata nus e arata nimic, dar, e si maine o zi!
Pupici!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ingeras: Multumim!! Uneori avem nevoie sa ne mai ridice cineva moralul......
Adelamaria: Si eu incerc de 2 ani si mai bine.....asa ca inteleg perfect.....ma regasesc in ceea ce ai scris!
Ramonella: Pai....nu trebuie sa ne ajutam.....daca nu noi, atunci cine??
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ingerasule, imi aduc aminte de tine, ce mai plangeai si tu pe la endometre... iaca ce ti s-a schimbat soarta si acum mai ai putin si aduci puiul pe lume, sa-ti traiasaca si sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica!

Adelamaria, scumpa, trebuie sa avem grija sa nu devenim niste femei frustrate permanent... cumva trebuie s-o scoatem noi la capat!

Noela, acu' mi-a traznit o idee prin cap... auzi, de ce nu vii tu la Bucuresti la o consultatie la Tutunaru? Ce zici, poate are o idee legat de fibromutele tale, ce s-ar putea face? Eeee? Stiu ca ai fost la mai multi medici, dar poate nu ti-ar strica inca o opinie...
Mi-e groza dupa fiv ce o fi si la mine acolo, ar trebui sa fac o eco de control, ca ultima oara aveam si eu unul mic de 8 mm, poate a mai crescut cu stimularea... poate am si niscai chisturi acum, of of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,mama mea nu a putut ramane insarcinata si a mers la nustiu ce bai din Tg Mures,la tratament si ii baga tampoane cu namol in vagin.Voi ce ziceti??A,si a facut gemeni!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nana eu stiu ca testele de ovulatie nu se fac dimineata s mai ales cu prima urina.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nana,vezi ca ti-am scris la Durerea unei pierderi de sarcina! Subscriu la ce a scris Anca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Avalon, draga de tine, cum te gandesti tu si al mine.saru' mana esti o dulce,chiar te simti un pic mai bine cand stii ca se gandeste cineva la tine...
tot citind pe net despre dr.Tutunaru, am aflat parerea lui despre fibroame: dipherelin si apoi laparoscopie.un alt medic mi-a spus, ca el considera un act criminal sa prescrii unei femei de aproape 38 ani(ieri am "implinit" 37 si 10 luni), care isi mai doreste copii, acest medicament.extrem de riscant, pentru ca stii tu, poti ramane in menopauza definitiv...si apoi nu sunt ferm convinsa ca fibroamele ar fi cauza, sunt subseroase, si la eco se vede foarte clar ca nu afecteaza cavitatea uterina.acu mai nou am invatat sa citesc si ecografii.am un dosar intreg.dupa indelungi studii si observatii foarte atente asupra organismului meu, cred ca endometrul este cel "vinovat". nu-s de ce traiesc eu cu impresia ca embrionul nu se poate fixa din cauza lui.nu gaseste locusorul bun,e si gros si daca se fixeza pe o potiune "nashpa" este eliminat o data cu menstra.iar pentru endometrul meu nu prea exista leac...pentru ca nu s-a inventat medicamentul care sa mearga direct la cauza.
as vrea ce-i drept, sa mai cer si alte pareri, insa aproape ca mi-e frica sa mai merg la medici.de fiecare data am plecat bou si m-am intors vaca,m-am afundat si mai rau in ceata.pentru ca daca dimensiunea fibroamelor, difera de la medic la medic, o singura opinie este comuna tuturor: foarte mici sanse sa raman insarcinata dupa o operatie de miomectomie.asta ma si omoara, daca as sti ca operatia mi-ar creste sansele, nu as mai sta pe ganduri nici o secunda, insa, toti, dar toti se uita cu compasiune la mine si-mi spun ca sansele dimpotriva, scad. un singur medic de aici de la mine, este extrem de optimist, ca operatia ar avea sanse de reusita de 95%, celelalte 5 procente le lasa pentru neprevazut...da' cum sa fac sa-l cred?
si iarasi am un presentiment ca pana la urma tot la cutit voi ajunge...

nu mai fi asa pesimista, 8 mm la un fibrom...e ca si cum n-ar exista. nu-ti mai face tot felul de ganduri, pentru ca lucrul acesta e ca si cum ti-ai pune in cafea tot timpul o doza de otrava, iar asta inseamna moarte lenta, si sigura.iti va muri mai intai sufletul si pe urma rezultatele nu vor intarzia sa apara si fizic.
rugaciunea este balsamul sufletului.hai sa ne rugam bunui Dumnezeu sa faca o minune cu pantecele noastre. si apoi tie inca nu ti-a venit menstra, de unde stii ca minunea nu s-a petrecut deja?

fetelor, duamnelor, abia astept ziua in care o sa putem rade de "depresiile" noastre.
hai , fruncea sus si cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput