Doctor nesimitit
Am fost zilele trecute la doctor (generalist) la un spital particular, plin de fite. (nu stiu daca e relevant, dar va dau toate amnuntele).
Controlul facut de dl doctor (un tip tinar si excesiv de bine imbracat) a fost foarte ciudat (putin spus). Cind m-a ascultat cu stetoscopul, mi-a ridicat bluza pina-n git (in loc sa bage stetoscopul pe sub bluza, cum fac de obicei) (si nu era o bluza strimta) si atita m-a mai fitait pe linga sutien, la amindoi sanii, cu stetoscopul ala de intrasem deja la idei.
Cind m-a pus sa ma intind pe pat iara m-a tot ascultat cu stetoscopul, de ziceai ca cine stie ce boala nedetectabila am, si mi-a si ridicat putin sutienul in sus. Apoi m-a luat la palpat pe abdomen si mi-a bagat mana sub pantaloni, pe linga chiloti.
Vi se pare normal controlul asta? Eu nu am mai patit pina acum (ma dusesem pentru o sinuzita). Altfel super dragut doctorul si extrem de volubil, insa de atunci ma tot gindesc la felul in care m-a controlat si nu mi se pare deloc la locul lui.
Voi ce ziceti? Oare sa-l reclam?
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Raspunsuri
madau spune:
Cipcipcip pai te cauta in chiloti ptr sinuzita????

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Cristina_C spune:
O fi vreun pervers
. Macar ti-a dat un tratament adecvat?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
cipcipcip spune:
Rideti voi fetelor, dar pe mine ma oripileaza ca un doctor cu pretentii pipaie pacientele. Ma gindesc sa-l reclam si daca-l reclama suficient de multe femei isi pierde licenta de practica.
Dar ma gindesc ca poate exista posibilitatea sa fi fost exces de zel? (era tinar)
x_alinutza spune:
DaK e generalist are voie! Cine stie ce mai descoperea!![]()

Scuze, dar n-am putut sa ma abtin!
ECMI spune:
Pai, tu te-ai dus la generalist, nu direct la orl-ist. Omu' si-a facut meseria oferindu-ti un control general - pana aici totul e bine. Depinde insa cum s-a comportat. E posibil totusi sa fie doar o parere, iar el sa fie in fapt un profesionist.
Oricum, n-am inteles ce legatura aveau hainele lui (inteleg ca era "excesiv de bine imbracat"), nu cumva ai inceput sa prelucrezi informatiile si ai accentuat putin actele lui?
Era mai rau daca te controla inghinal un ORL-ist
Maria si Ilinca
La plimbare
Slabeeeeesc
cipcipcip spune:
Ecmi, m-am dus la generalist pentru ca nu au avut un ORL-ist in clinica si am vrut neaparat sa ma vada cineva in ziua aia.
Am descris hainele lui si clinica ca sa se inteleaga ca era vorba de un doctor cu super pretentii, chiar ma mira ca are tupeul sa pipaie pacientii. Desigur ca indiferent de doctor si de specialitate mi se pare scandalos sa abuzezi de pozitia ta ca medic si sa te pretezi la asa chestii.
In rest si eu ma intreb daca a fost pur si simplu un control normal din partea lui (desi din raspunsurile fetelor imi dau seama ca nu prea e), pentru ca nu vreau sa reclam omul fara sa aiba vreo vina.
Dar mi s-a parut foarte ciudat felul in care m-a tot pipait.
Idaira spune:
Nici eu nu consider pertinenta "consultatia" lui. Banuiesc ca odata intrata in cabinet i-ai spus pt ce-ai venit...deci stia... a te asculta cu stetoscopul,in ideea ca poate ai vreo infectie la plamini si poate avea legutura cu sinuzita,se intelege...dar mina lui in chiloti??!!!! n-avea nici o legatura,sa fim seriosi...a abuzat efectiv de pozitia lui...iar conduita nu e a unui profesionist,in nici un caz...
Altadata du-te la un medic femeie...
papadie spune:
Luni am fost la un generalist pt o sinuzita, migrena si alte dureri ciudate de cap. Primul lukru ma puse sa-mi dau bluza jos si m-a ascultat pina i-au iesit okii pin stetoscop. Scopul este acela de a afla daca e o infectie care se plimba pin cap, plamani etc. Sper sa nu te dezamagesc dar dr. tau si-a facut datoria ca la carte. Btw. cu mine in cabinet erau si copiii si barbate-meu deci clar nu-i ardea de pipaieli cu martori. Dupa care mi-a explicat cum se poate plimba o infectie de colo colo si ca de aia tre ascultati plamanii, inima etc.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Nici eu nu consider pertinenta "consultatia" lui. Banuiesc ca odata intrata in cabinet i-ai spus pt ce-ai venit...deci stia... a te asculta cu stetoscopul,in ideea ca poate ai vreo infectie la plamini si poate avea legutura cu sinuzita,se intelege...dar mina lui in chiloti??!!!! n-avea nici o legatura,sa fim seriosi...a abuzat efectiv de pozitia lui...iar conduita nu e a unui profesionist,in nici un caz...
Altadata du-te la un medic femeie...
Hai ma Idaria ca mana domnului doctor a fost pe langa chiloti.
Poate cipcipcip te cauta de ceva gangleoni??
la toate fetele, m ati facut sa incep ziua cu zambetul pe buze.corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca