Lamiile.....ce credeti ? coincidenta?
Vreau sa va spun ce mi s-a intamplat si vreau sa imi spuneti ce credeti:
Eu impreuna cu o prietena am tinut cura de lamiai, la sfarsit am ajuns de nu mai stiam de acreala si .....am ramas gravida cu al doilea baby ( nu am folosit pastile anticonceptionale decat calendarul) ....? PEste cateva zile ma suna prietena mea si imi spune: ...sunt gravida !!!!!!ok am zis coincidenta...
Au trecut cateva luni si cineva mi-a spus ca de la lamii ramii gravida daca nu folosesti contraceptive ...si nu am bagat-o in seama
dar totusi i-am spus prietenei despre acest lucru. Au mai trecut cateva luni si ma suna acum si imi spune: Simona am tinut cura de lamii si uite acum sunt iara gravida , pur si simplu nu stiu ce sa cred..o fi adevarat? sau nu, voi ce ziceti este coincidenta?
sa fim fericite
Raspunsuri
oLo spune:
Atat? Numai lamai??? nici un pic de ? Mi s-ar parea cam ciudat....
Scuze, nu m-am putut abtine.
Acu serios, eu cred ca-i o coincidenta.
Pupici,
Mihaela
Oana_B spune:
Pentru mine cu asta as impusca doi iepuri dintr-o data, daca pot sa zic asa, adica as si slabi si as ramane si gravida, ca am auzit ca nu este recomandat sa tii diet daca vrei sa ramai gravida, de fapt, chiar cunosc o fata ca a pierdut o sarcina tinand dieta cu Slim Fast ca nu stia ca e gravida.
Oana_B
I'm smarter than the average bear - Anonymous
parpalak spune:
Olo!!!!!!!!!!!!
Chiar voiam sa-ntreb: da' cum se folosesc neicusorule lamiile alea??????
Claudya spune:
Parerea mea e sa le spui repede fetelor care asteapta un ingeras in viata lor,ca ,cine stie..mai auzim si de alte minuni pe-aici!!!Si-apai sa mai zica cineva ca Forumul nu face minuni?!
Pana la urma o sa ajungem sa zicem ca datorita forumului am ramas insarcinate.Si ,vorbesc foarte serios,dar in unele cazuri poate chiar asa este!!!
La...cat mai multe ...lamai!!!
adda spune:
quote:
Initial creeata de cspeana
Au trecut cateva luni si cineva mi-a spus ca de la lamii ramii gravida daca nu folosesti contraceptive ...
Ce lamai buclucashe!
Pai daca nu folosesti contraceptive ce vina au lamaile, micutzele de ele?? Eu zic ca de la ti se trage
cspeana spune:
Mai fetelor sunteti asa haioase eu nu am folosit contraceptive pentru ce mai vroiam un baby, dar eram atenta la calendar si eu mai vroiam un baby,oricum ideea este ca timp de 2 ani nu am ramas tinand calendarul si dupa cura de lamie ..
Iar prietena mea lua pastile anticonceptionale......si este a doua oara cand ramine ea.....
Ziceti voi ? Mai ce sa zic mi se pare absurd dar in acelasi timp sa fie adevarat ?
sa fim fericite
cspeana spune:
quote:
Originally posted by oLo
Atat? Numai lamai??? nici un pic de ? Mi s-ar parea cam ciudat....
Scuze, nu m-am putut abtine.
Acu serios, eu cred ca-i o coincidenta.
Pupici,
Mihaela
HI HI hI Hi pai daca as fi ramas numai de la lamii ... la ce mai folosea sotul , tu ce crezi normal ...cu ...si ...si cu
sa fim fericite
cspeana spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Da' spune-ne totusi in ce consta exact cura aia minune!!!!!
Cuar de lamii :
In fiecare zi bei sucul de la 1 lamie si apoi in urmatoarele zile mai adaugi cate o lamiie pana ajungi la 10 combinand cu apa cat sa nu fie prea acru, apoi incepi in ordine descrescatoare pana ajungi la 1 ..si gata Dar eu nu am slabit , vreau sa iti zic si m-am acrit degeaba
sa fim fericite