**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor tocmai ma uitam la mamici de iulie-august 2007 si am vazut ca valen este inscrisa si la ele.eu nu am stiut ca sa mutat, sau iara sunt eu in urma cu vestile.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor! Eh m-am linistit pt urmatoarea luna!

Mica voiam sa iti vad si eu pozele din Lisabona ( vrem sa mergem si noi intr-un concediu acolo ) dar vad ca nu mi se incarca pagina, imi da eroare. In schimb am vazut pozele cu noua ta casuta! Foarte faina! Sa o stapaniti sanatosi!

Liviana crede-ma ca m-a ofuscat si pe mine rau de tot si reactia sefei, si hotararea care au luat-o cei din conducere si tot. Stiu clar ca nu au voie sa ma concedieze ( chiar cautasem prin legislatia muncii de aici si gasisem si legea respectiva ) si ei au ales o cale de mijloc: nici nu ma concediaza, dar nici nu ma lasa pe postul meu asa cum s-a prevazut in contract. Puteam sa demisionez oricand si fara sa suport nici o consecinta, mai ales ca ei au fost cei care nu au respectat contractul incheiat. stiu ca daca imi pun mintea pot sa ii dau in judecata si sa renunt la "firimiturile " pe care mi le dau ei acum, dar ma gandesc pe termen lung si in afara de satisfactia morala ca le-am aratat cine are dreptate, cu altceva nu ma aleg. Ba chiar as putea avea probleme mai tarziu la aplicatia pt viza permanenta . Exceptand faptul ca mi-au luat 1/2 din ore si 1/2 din bani sefa mea vad ca alte magarii nu mi-a mai facut. Ba chiar zilele trecute am rugat-o sa imi trimita niste adeverinte si acte pt dosarul meu de viza si vad ca s-a "conformat" rapid, mi-a trimis tot ce i-am cerut, ba chiar a pus-o pe una din asistente sa ma intrebe daca ma mai poate ajuta cu ceva - chiar m-a surprins . Eh si cu orele alea si fara ele, tot eu sunt. Chiar nu ma mai stresez deloc. Ii dau dreptate sotului meu care mereu imi zice: " tu iti dai seama ca orice gram de stres il trasmiti si lui bebe".

Madi vai ce mi-e pofta de o mancarica de cartofi cu marar si cu costita. Si apropo de faza cu salata: si eu am remarcat ca imi place in ultima vreme- si eu nu mancam mai deloc inainte.

Vali5 daca tu la 16 saptamani si zici ca nu ai burtica, eu la 12 chiar nu are rost sa ma agit. O veni si vremea burticii mele!

Apropo de insomnii: si eu am ! Ca de exemplu in noaptea asta: e deja 2 si 15 min noaptea si eu bantui pe forum. Bine ca maine nu am servici ca ar fi trebuit sa imi pun scobitori la ochi .

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Yannia,
in legatura cu rezulatul analizei tale, nu cred ca este alta solutie decat sa-l repeti peste 2-3 sapamani. Si mie mi-a iesit la toxo neconcludent si l-am repetat peste 3 saptamani si a iesit .... tot neconcludent!!! asa ca iar trebuie sa repet analiza. Asta e !
Pupici la toate fetele!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, burticutelor!
Adineaori am reusit sa intru si eu in casa. Nu stiu cum fac ca in ultima vreme tot tarziu ajung.Bine macar ca nu mai sunt chiar asa de somnoroasa!
Azi am intrat oficial in saptamana 16!!!Suntem mari, ce mai!Dar cum nu le puteam avea pe toate, asta-noapte m-a chinuit o durere de stomac...ceva de speriat!Si bineinteles ca nu aveam nici un antiacid in casa...doar chestii pe care nu avem voie sa le luam! Noroc ca a cedat un pic dupa un pahar cu lapte...
Apropos de papa bun si care se face fara prea multa bataie de cap: cartofi copti in cuptor (in coaja lor, dar spalati foarte bine si dati cu sare) cu crema de unt si lapte batut. O nebunie!
Va pupacesc,
Florina16+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Pauly, trebuie sa repet analiza pentru ca rezultatul este indeterminat. Nu e nici negativ, nici pozitiv.
Petit_ange, unde ai facut analiza de toxo? Tot la Cantacuzino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

pentru iri -pitica si gogosica

multumesc de intrebare... bebele e foarte bine. asa mi-a declarat medicul. azi am intrat in saptamana a 15-a. ma uit un pic capiata la cate feluri de analize faceti voi... eu sunt pe dinafara. nici nu stiu la cate saptamani ar trebui sa stiu sexul puiului... ca asta vreau sa stiu... am sa citesc in pagina de start cate ceva in plus.

pentru cele in situatii critice cu balonarea... am mancat doar legume fierte, branza de vaci slaba, si desigur, tarate de grau integral cu miere si stafide... si am mestecat constiincioasa seminte de fenicul. daca reusisem sa evit constiparea ramanand balonata, asta inseamna ca facusem doar jumatate din ce trebuia.
am reusit sa am o zi excelenta,fara balonare, a doua de cand sunt insarcinata. prima a fost cea in care am facut criza de bila, deci nu vreau sa o repet... se poate! feniculul e super! plus ca stimuleaza lactatia, deci... am doua chestii dintr-un foc!!!

va sarut pe toate, si voi mai experimenta si alte chestii ca sa evit balonarea. nu ma multumeste faza ca in sarcina toate mamele sunt balonate, pur si simplu. eu cred ca putem sa ne simtim si bine,cu un efort minim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna scumpelor! Va era dor de mine?! Stiam eu ca nu!
Mie mi-a fost si dupa cum se vede,imediat ce computer'ul mi-a fost reparat, am intrat sa vad cum mai sunteti!
Eu sunt bine si ma bucur sa vad ca si voi in mare parte, sunteti la fel de bine!
Bravo fetelor! Ma bucur asa de mult pentru voi!

Eseea,Cristalina,Manu1010,Felicitari pentru fetitze!
Ileanamarius,Cristinamaria,Paflo,Alyna24,MicaM, Felicitari pentru baietzei!

Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.

Arthurana,ma gandesc ades la tine si sper ca totul sa fie bine cu voi.
Ai mai fost la doctor?!Sunteti bine? Cum mai decurg lucrurile?

Chiquitita,Fruntea sus.
Aceasta vreme grea va trece si, te vei putea bucura in curand de marele pret platit.
Imi imaginez cat de greu poate fi sa, stai mai tot timpul in pat dar, se merita.
Vreau sa vad si puisorul tau la ecograf.Ceva poze cand pui?

Gabiarama,sunt cu inima alaturi de tine si sper ca totul,sa fie bine pana la urma.
Am o prietena care a patit la fel si toata sarcina, a fost in continua supraveghere si stres.
Acum cateva luni a nascut si s-a dovedit ca, a fost o mare greseala de estiment a doctorului.
Are o fetitza plina de sanatate.
Mai consulta ceva doctori sa vezi ce spun si acestia.

Va

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor listeria se gaseste mai ales in salamuri, etc, si brinza nepasteurizata, nicidecum in oua, ouale au salmonela( listeria se transmite pe cale digestiva, dupa consumul de carne insuficient fiarta sau brinzeturi din lapte crud).deci atentie la lapte nefiert, brinza cruda, salamuri, sunci nefierte. ouale crude au risc de salmonela, de aceea e bine maioneza sa fie cu oua fierte, ca e facuta in casa ca nu, nu are nici o legatura.salmonela se gaseste pe cochilia oului, si poate penetra cochilia, in mod normal se spala ouale inainte de folosire, si in mod normal listeria si salmonela ataca persoane imunodeficiente, femei gravide, pers batrine, bolnavii de Sida, cancer.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=16

gabiarama, frumosi copii ai, noroc si cu sarcina asta iti doresc, sa iasa bine amniocenteza.am o prietena care a facut amniocenteza, care nu mai e considerata cel putin aici atit de cu risc ca si inainte, ea mi-a spus ca atita au chemat-o pina bebe era intors cum trebuie ca sa bage acul, totul a iesit bine, pitica are 4 luni acuma si e ff mincacioasa.

oanabbb, mai asteapta citeva zile si repeta testul de sarcina, stiu pe cineva care a patit la fel.

yannia, ei de ce nu ti-au dat un raspuns clar, cum se justifica?

in legatura cu mine, ma lupt inca de zor cu greturile, puiul meu Dominic a facut ceva virus pacatos care cica nu e deloc bun ptr mine....noroc ca n-am nimic(inca), acuma e mai bine si el saracutu, in rest abia astept ziua de joi dimineata cind am prima vizita la medic si cind imi face eco.

aveti grija de voi si de bebei.

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

buna

bine v-am regasit burtici! Eu am fost plecat 2 saptamani in concediu: o saptamna inainte de nunta si una dupa :)

iata ce am gasit eu despre listeria: http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=1991

nu scrie nimic de papagal! :)

si despre pliul nucal :http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/scans/nuchalscan/?_requestid=4636443

pupici si sanatate la burtici

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata burticute!

GinaM, multumim pentru gandurile bune, te asteptam mai des pe la noi.

Ralucami, poate ca pe acolo e o practica mai comuna, asta cu juma de norma...Oricum nu mi se pare corect...

Despre listeria stiam si eu ca si Pepsi...Spre deosebire de toxo, asta parca stiam ca nu se ia prin contact direct cu animale...

Yannnia, iti urez sa iasa bine toate analizele.
Eu am pierdut o sarcina dupa Maria, inainte de samburica. M-am cautat de m-am zapacit. Am cheltuit o poala de bani pe analize. Nu au gasit nimic, pur si simplu nu a fost sa fie.
La mine toxo e un fel de boala cronica, dupa zeci de tratamente anticorpii se incapataneaza sa-si faca de cap...dar nu din cauza asta am pierdut sarcina, asta cu siguranta.

Gabiarama, sanatate multa si te asteptam cu vesti bune!
Cred ca te pot ajuta mai mult mamicile de martie-aprilie, ele au trecut de perioada cu amnio si triplul test.

ManuC, casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput