Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am uitat sa adaug noua semnatura ,

nicoll_mada in 3s+6z si Codruta Andreea ( 29.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

ciupercutele cum se inmultesc!

Nu am mai intrat pt ca am avut si noi niste probleme si cand am intrat ce vad alta mamicuta de BB2.

Nicoll_mada - FELICITARIIIIIIIIIII sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara, un BB sanatos si sa fie ce va doriti. Pupam mamica, bb din burtica si Codruta Andreiuta careia ii spunem La multi ani !

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Hai salutare romancelor de pretutindeni!!!!!

Noi ieri am impodobit casa, numai la exterior, pentru interior il asteptam pe tati sa vina acasa.... mai este putin...

, vin si pozele, dar.... mai greu!!!!!

Laura S bine ai revenit, a trecut chiar foooooarte mult timp de cand n-ai mai intrat!!!! Ce mai faceti voi????

Pisicutz, poate scapi de cistita pana luni totusi, iti tinem pumnii.

Nicoll Mada, ce tare esti!!!!! FELICITARI!!!! Mama, dar multe sunteti!!!! Eu vreau sa mai astept putin, sa mai scap de datorii, ca sa am o sarcina linistita, fara stresul banilor...
Cat despre idioata de la spital.... din cate stiu eu la urgente nu-ti trebuie frate trimitere, ca doar de-aia sunt urgente!!!!! Eu in locul tau faceam abstractie de biroul despartitor...

Acum incerc sa micsorez niste poze cu Ioana si sa le pun in album. Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani retroactiv tuturor sarbatoritilor de sf Andrei.
si la multi ani de ziua Romaniei.
felicitari Nicoll,sarcina usoara.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nicoll mada..felicitariiiiiiiii....super.Ce de mamici de bb2...la bb3 nu se incumeta nimeni?
Mie imi e sa nu nasc de revelion...

Ingrid si-a revenit ,am trecut-o pe mancare normala fara medicamente fara nimik, clar nu a fost vb de enterocolita, ci cum banuiesc eu de la branzica de casa,desi in termen, cred ca fost alterata.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<e vb de branzica de casa de la covalact.

Cred ca am ales numele bebelinei IARINA ELISA ,va place?

AniS 33+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Nicoll-Mada, felicitari, draga mea, si sa ai o sarcina usoara si pupici Codrutei.

Anis, mie imi place foarte mult numele Elisa (si Eliza de la eroina din Mandrie si Prejudecata).

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

LA MULTI ANI PT. ZIUA ROMANIEI SI LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!!!

Anis,foarte frumos numele! Mie imi place.
Ma bucur ca Ingrid e bine si fara tratament! Multa sanatate tie si micutelor si odihna multa ca ai nevoie!

Simonaci,multzumec ca mi-ai raspuns in legatura cu Briana!

Nicol-Mada,felicitari pentru !!! Ce ne mai inmultzim....
Cate suntem din nou la MAMICI DE IULIE-AUGUST???Eu stiam si de Irda si acum tu,mai e si ? Si ea naste tot in iulie-august???

Fetele,legat de jucarii si altele din state...SIGUR nu se gasesc multe inca la noi.Eu una am vazut o gramada de chestii care nu se gasesc.Sun prin magazine marcile dar foarte putzine produse.Eu de exemplu vreau un leagan Fisher Price,un centru de activitate si alte cateva maruntzisuri.Deci modelele care le vreau nu se gasesc cu nici un chip in Romania.Nici macar asemanatoare.Asa ca sunt in stare sa platesc cat o fi dar sa fie.Daca ar fi la noi in Rom. cu siguranta ar fi dublu la pretz sau mai mult.De ex o jucarie de 8$ la noi este 30$.Am vazut-o eu la Carefour.Cu tot cu TVA si drum...chiar asa sa cresaca pretzul?Pai un produs de 400$ la noi cat ajunga???Daca are cineva curajul sa-l aduca.

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mada, nu-mi vine sa cred!!!! Bb2? FELICITAAAAARI!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit. Ma bucur mult pentru voi si pentru Codruta ca va avea un fratior sau o surioara asa apropiata de varsta. Ieri am trecut prin Ploiesti si ma gandeam la voi.
Imi pare rau pentru problemele Codrutei. Bine ca se face bine.

Giana, leagan Fisher Price (presupun ca vrei pentru bb2) am vazut intr-un magazin Happy Baby din Bucuresti. Bine, nu m-am uitat f. atent la el, dar are jucarii atarnate sus si viteze pentru leganat.

Anis, ma bucur ca Ingrid e mai bine. Imi place numele fetitei.

Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Felicitaaaari, nicoll_mada pentru sarcina! Sa ai parte de un bebitza sanatos, destept si frumos!
Ce surprizaaaaa ......hai ca ne "inmultim" la mamici de iulie-august 2007! Suntem 3 deocamdata....eu, tu si Giana! Se mai inscrie careva? Albinutz are o domnishoara la burtica ...si nu e de iulie-august ca fuse mai harnica decat noi!

Anis, frumoase numele bebelinei mici! Mai ai un pic un pic si o s-o tii in brate! Ce bine ca si-a revenit Ingrid fara internare si toate cele de care ti-era teama!

Yasmaryyy, ce mai face dragostina mica si frumoasa? Va pregatiti de Mos?

Pisicutz, sanatate multa! Ssa dea Doamne Doamne sa nu fie nevoie de intarcat Bubu!

Laura, lume nouaaaa! Bine ati revenit, te asteptam sa ne povestesti ce mai faceti!

dania.nicol, sper ca sunteti ok!pupicei.....orice probleme sunt sa se rezolve repede si bine!

Irinuca, abia astept pozele cu Ioana! Ne-a mai aratat Anca frumusete de fata creata, da' decat nitzel asa la un colt! Mai vreeem! Dari e disperata dupa poze cu copilasi si bebelushi! Asa ca intram pe DC si le luam la rand!

Anca, tu nu mai zici nimic de Oani scumpa?

Ioanaaaa, ce mai face mami de Boier Andrei, si boierul Of course??!! Pupicei de la Dari!

Mona, multumesc de felicitari pentru burtica de bb2! Nu-ti fac "pofta" sa-i faci un fratior sau o surioara Sarei?

pupicei!

Irda cu bb2 - 5 s+1
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Wow...se inmultesc randurile la Bravo Nicol, sa fii sanatoasa si tu si puiu mic sa ajungi cu bine la termen

Giana, eu sunt o data cu Anis, treb sa nasc la sf lui ianuarie, deci am fost mai rapida ca voi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 29+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput