Bebelusi de ianuarie-februarie (113)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irinel si Silvi Frumooooos!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mamicutzelor ma duc sa il culc pe Angelo, sper sa mai pot intra in seara asta Cam imi pare rau ce am scris acum pt. Xenocid, incerc sa scap de avertisment dar....no chance eeee....Ingrid imi pare rau pt tine.... Sper sa revin, am mai pus un film cu socrosenia la maraki2....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi sa creasca mari frumosi si sanatosi.
MAi imi pare rau de avertismente, dar nu am apucat sa citesc de ce le-atzi luat?
Is tare ocupata cu socrii ca au venit si nu prea apuc sa fac mai nika, sper sa preia o groaza de treburi ca nu imi place sa nu asculte si nici curiozitatea soacrei nu-mi place.Faza e ca sunt cu nervii cam intinsi si oricat incerc eu sa leexplic cate ceva nu prea asculta, sper insa sa se de ape brazda sa nu fiu nevoita sa renuntz la servici din cauza lor.Socru ar fi ok dar l-a apucat vrednicia prin casa.
Cuscra- nu pot vedea nika in drop- imi pare rau.
Daniela- trage-ma maine sau martzi de urechi sa scriu retzeta.
Moni, Anas, Silvi , si restul va pup si pe voi si pe prichindei.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- un asa pian cum descrii are si fii-mea dar primit cadou.
Azi i-am luat o alta jiucarie dar i-o dau dupa 1 an ca era 605 reducere si nu puteam rata-is 60 de piese sa construiasca casutza lui pooh cu prietenii,etc,de astea d eocnstruit nu prea avea
Pupici -fug sa o culc!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Maraki l-am vazut pe cercetasul Angelos ce mult mi-ar placea sa o vad si eu pe Iarina prin toata casa...dar ea nu vrea in 4 labe
Mirela am vazut si eu filmuletul cu Dani ce multe l-ai invatat deja si ce bine le stie e tare cumintel.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca-i cam liniste in zona, eu acum am terminat cu treburile de fiecare seara. Am vazut un film tare dragut in care se danseaza super mult, chiar m-a amuzat faza, duminica trecuta am vazut un film plin de top modele de 40 de kg iar acum unul in care se danseaza non stop eu care am 62 kg si n-am mai fost la o discoteca din luna de miere...de macar ii vad pe altii si ma mai relaxez si eu.
Anasebe, Moni, Ali, Denisa,Maraki, Daniela, Irinutza, Cristina si celor care mai sunteti prin zona, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu acum ama aparut,ca afost frate-meu pe net.Mai e careva?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Dia doarme? Sau are activitate?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput