LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania peste zi Nati adoarme ori la plimbare, ori plin alaptare. Doar de cateva ori mi-a adormit in brate cand eu stateam la calc. Dar era super-obosita. Si eu voiam sa pun aceasi intrebare ca si tine: cum o sa o adorm eu in casa, ziua, dupa ce o intarc si cand n-o fi vreme de plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dar mai sunt si oameni nebuni care incearca sa raspunda cat mai mult, de ex eu:
Joy dar niste Sedocalm ai lua? E din plante, se gaseste la Plafar. Eu in perioadele de stres maxim mai luam cate o pastila.
Negara LA MULTI ANI pentru sot, sa-ti traiasca si sa va intelegeti 100 de ani! Petrecere frumoasa!
Noki am vazut ca piscaturile de diverse bazdaganii au si un cap alb. Daca nu, tind sa cred ca sunt reactii la vaccin.
Ehe, ce ziceam eu acum un an... Pai stiam atunci ce minune d ecopil cuminte si mancacios am?

quote:
numarul de pagini sscris de fete pe forum este invers proportional cu timpul liber al lui Noki.

Concluzie: itialegi prost momentele de timp liber. Dar cine e pasare de noapte si se trezeste la amiaza? Mai demult acum nu prea...

Lavi tinem pumnii sa treaca galma!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sa va mai povestesc ce "desteapta" am fost eu ieri: i-am pus Ilincai in ceai un varf de linguritza de miere(nici un sfert de linguritza). Bineinteles ca i s-au inmuiat scaunele. Mama, ce stomacel sensibil are copilul asta. O sa manance fructe la pensie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, tin pumnii sa treaca galma fara "buline"!
Negara LA MULTI ANI sotului ! Sa-ti traiasca si sa fiti fericitii impreuna 100 ani!

Lavi, si eu ma gandesc la fel - cum o adorm pe Dariuca dupa intarcat ! Oi vedea eu, desi cred ca va fi palpitant !

Noki, da ai scris un "palcintzoi" cat pentru 2 tavi!!!!

Anda, si eu o sa fac la fel ... vreau sa-i iau Dariei Play Gym-ul si nu cred ca rezist sa il dau fix de ziua ei ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Felicia si roxi multumim de grija!

Flavia are in continuare temperatura intre 38 si 39 si transpira destul de mult comparativ cu restul zilelor de dinainte.Acum a mai inghitit si o parte dintr-un celofan, cred ca din neatentia mea si a avut accese de voma pana a dat-o afara, dar zau daca stiam ca are asa ceva in gurita, mai ales ca intre timp a si dormit 2 ore

Eu tot o alaptez si , ca veni vorba de lapte bun si ne-bun dupa 6 luni, sotu' a zis (a insistat)s=o intarcam, mai ales ca nici nu prea mananca hrana solida prea bine pe motiv de supt des....asta pana cand a vazut zilele trecut o doctorita la tv, care atat ce-a laudat beneficiile laptelui matern pe o perioada cat mai indelungata, incat s-a rasucit sotu' la 180 grade.Cica s-o intarcam in aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata, am executat Subiect de uraturi-muraturi pentru ginerika Vladutz!

Asa...amu sa ma pun pe citit, IAR!!! ca intre timp legea luiMurphy s-a verificat ia: am plecat de la mama cu sot si plod cu tot si pana am ajuns acasa = cat am lipsit = ati scris ceva!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria-Alexia- reteta de lapte de pasare pe care am scris-o pe forum pe 23-11-2005 este exact cea data de Joy mai sus. Apropo, cum ai facut Joy, ai salvat-o mai demult sau ai cautat in Odisee? Prima varianta, probabil. io a doua, ca o pusesem si io, cand am vazut ca ai scris-o si tu.

Ando- ramai datoare vreo 3 astrograme pentru treaba asta!

Joy- pai cum altfel? Doar n-o sa dau stiri incomplete..ca la TVR1.

Mara- sanatate infinita piticei! Figura mare de tot sotul tau.

Feli- o sa eecut un grafic de trafic pe forum...sa vedeti voi curbe convexe cand apar io...
Da' cand ziceai ca am disparut brusc de pe mess? Acuma, pe la 19? A venit mama cu pititca din parc si s-a gatat linistea si am plecat la noi acasa., ma rog,

Gata, fug la baitza si revin, dar maine de dimineatza!

Tai-tai si noapte buna!

PS - NOAPTEA E UN SFETNIC BUN SE ZICE, ASA CA POATE VA SFATUIESTE PE CAT MAI MULTE DINTRE VOI SA VENITZI MAINE LA INTALNEALA!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

la ce ora e intalneala? 11:30?

mama di tutti, speram ca scapi de galma pana maine. sfaturi n-avem ca esti experta, din pacate, in galme...

asheeea, acum poze cu boetul[poet boem]

imi lustruiesc pantofii ca azi-maine apare mos nicolae

dresul bej ma cam ingrasa..

io-te ce aluneeec pe tobogan

am ajuns jos

ma mai dau o data pe toboganul asta

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ina, burticoasa mica, suntem bine!Nu prea mai am timp, ca am trecut la exercitiile de gimnastico-aerobico cu Mister Simon!
Mandat postal cred ca este MG(moneygram)(nu stiu daca am scris corect), dar cum ma aflu la capatul pamintului, normal ca nu au servicii catre Romania!deci nu ramine decit western-ul(care cereau comision 22$ ptr sume intre 100-200$), sau trasfer in valuta(banca-banca)!
Tania, ce diferiti sunt copii astia:ai vostri dorm mai mult in bratze iar Simon al meu NOway daca nu e in patul lui!Cred ca majoritatea hraniti cu san adora sa doarma la pieptul mamei!Induiosator, vazut de la distanta, dar ucigator ptr bietele mamici!
Eu il pun in patutz, iar daca-i epuizat adoarme indata, daca nu, "kinul dupa lume".
Stiu ca e greu sa urci caruciorul la etajul 4, dar sa stii ca pe mine ma ajuta de multe ori, problema e ca nu doarme fff mult in carucior ca n-are loc sa se intoarca.
Lavi,sa treaca gilma aia nenorocita!Si lasa-ne sa te compatimim, asa cum ne este obiceiul!Noi stim ca "tu stii"(scuzati repetitia)ce ai de facut , si "ti-ai intrat in mina", dar kiar suntem alaturi de tine asa cum tu ai fost mereu alaturi de noi cu sfaturi si vorbe bune!
Anda, vazand ca majoritatea te-au sfatuit sa dai cadoul in ziua de nastere, m-am abtinut sa postez contra!Lasa mai, c-o sa primeasca o multime de ziua lui, si oricum copilul nu stie inca semnificatia "cadou de ziua mea"!
Reusita poza :copil abandonat!Cred ca trebuia sa adaugi"copil abandonat de bone"[:-)))

Fontanela noastra este aproape inkisa!
Baiatul meu, e innebunit dupa ceaiul negru!Se vede ca are singe de arabela!Stiti ceva argumente contra, sau pot sa continui!?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aoleu, cris buluci, mi-a stat inima in loc cand zisesi de ceai negru! pai tu nu stii ca, cardiacii n-au voie cafea si ceai negru? dadui exemplul asta ca sa intelegi ca teina din ceaiul negru sau verde (da, si ala verde!) este la fel de puternica ca si cofeina. nu da la simonel ceai negru!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput