Hello dragilor!!
Am si eu o problema la care sincer nu cunosc raspunsul, asa ca poate ma ajuta cineva. Verisoara mea este in CIC, care se termina in dec 2006, bb implinind 2 ani. In acelasi timp este gravida cu bb2, acesta urmand sa vina pe lume in aprilie 2007. Ea a vorbit sa se reintoarca la servici ptr perioada dec-aprilie, insa cineva i-a spus ca odata reintoarsa la servici, ar trebui sa lucreze minim 6 luni, ptr a putea intra iar in CIC. Eu stiam insa ca CIC-ul se considera stagiu de cotizare, iar cele 4 luni pe care le va lucra pana la nasterea lui bb2, se pot aduna fara probleme la CIC, in asa fel incat sa aiba cele 12 luni consecutive pe care le prevede legea.
Cine are dreptate???
Multumesc in numele ei, si multi pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Este necesar sa existe continuitate nu un anumit interval de timp minim. Daca merge sa serviciu si la timpul potrivit intra in prenatal totul e OK.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Deci e exact cum i-am spus si eu..ordinea logica..CIC-servici-prenatal si apoi CIC 2 fara probleme. Mersi mult Marius
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2