teste de sarcina

teste de sarcina | Autor: arleena

Link direct la acest mesaj

ma suna aseara o prietena disperata sa ma intrebe(ca cica io am experienta) despre testele de sarcina. io am facut unul singur anul trecut si oricum eram sigura ca vor aparea 2 liniute.anyway....vroia sa stie la cat timp de la conceptie poate iesi testul pozitiv??ca nu mai are rabdare pana luni cand merge la doc. a intrerupt anticonceptionalele si acum nu i-a venit ciclu. trebuia sa-i vina de 2 sapt. poate cumva si din cauza astora sa i se fi dereglat??eu nu am luat nici din astea deci habar nu am ce sa-i spun....si-a facut de 4 zile test si a iesit negativ, a facut si ieri si tot negativ...poate fi o sarcina sau sa stea mai linistita???eu oricum i-am spus ca doc ii zice sigur, ca doar se vede la eco.....kiar, de la cate sapt se vede la eco minunea mica???

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sigur s-a dereglat de la anticonceptionale...eu dupa ce am renuntat la ele imi venea si la 50zile...mai mult ca sigur nu-i daca zici ca testele ies negative...la o asa intarziere iesea sigur pozitiv

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Medicul ii poate spune daca e insarcinata inca de cand e in 7 saptamani...mie asa mi s-a intamplat...desi mare lucru nu se vede, mai mult saculetul embrionar...nici eu nu cred ca e insarcinata, dat fiind ca si-a facut atatea teste si toate au iesit negative...Oricum, cel mai sigur e sa consulte medicul! Sanatate multa tie si prietenei tale!

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multumesc fetelor.....am si sunat-o sa-i spun...da' tot nu e impacata...pana la urma a reusit pe maine programere la doc si va sti sigur.

asiza vad ca mai ai un pic...sarcina usoara in continuare si bbel cuminte si papacios, ca al meu...pana acum la inceputul diversificariica tot numai laptic de-al meu vrea

POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by arleena

multumesc fetelor.....am si sunat-o sa-i spun...da' tot nu e impacata...pana la urma a reusit pe maine programere la doc si va sti sigur.

asiza vad ca mai ai un pic...sarcina usoara in continuare si bbel cuminte si papacios, ca al meu...pana acum la inceputul diversificariica tot numai laptic de-al meu vrea

POZE
nasterea

Mersi de urari....mi-e cam frica, da' va trece!!!!...Lasa ca e super bine ca ai san!!! Asta imi doresc si eu...sa alaptez macar pana la 6 luni! Si bb tau e un scump...am vazut pozele!

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Nu este obligatoriu sa-ti intarzie CM daca nu mai iei AC :) mie nu mi-a intarziat nici o zi, este advarat ca am ramas insarcinata greu, dupa 2 ani si in urma a o gramada de investigatii si tratamente, dar am mai multe prietene care au ramas insarcinate imediat dupa intreruperea AC, asa ca ... bafta!
Testul il poate face cam la 10 zile dupa ovulatie, adica teoretic, ca la carete, la CM de 28 si ovulatie la 14, in z24 poate face testul. Pentru mai multa siguranta, in ziua in care ar trebui sa-i vina. Dar daca i-a intarziat...este foarte posibil sa fie insarcinata, nu?

Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

pana la urma i-a venit ciclul prietenei mele azi dimineata, dar tot sa dus la doc pt control, e totulin regula si intarzierea era dn cauza intreruperii AC.a scapat de un gand prima data nunta si apoi bb.

POZE
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

sper ca nu ma bag ca musca in lapte
AC pot da rezultate gresite la testul de sarcina vreo luna doua,deci nu va bazati pe ele sa aflati daca ati ramas insarcinate imediat dupa intreruperea AC.

SimoJ

Mergi la inceput