Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dandusica, multumesc ptr pm dar am lasat-o balta, n-am timp si nici chef sa stau sa-mi prind urechile, o sa incerc dar nu azi.

Am trimis poze in mailul comun. Primele sunt din maternitate, iar celelalte de acasa. Daca poate vreuna din voi sa mi le puna in album...bine, daca nu....le puteti vedea acolo.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna, fetelor.

dolores bine ai revenit printre noi. ne gandim la tine si la bebe david si de abia va asteptam inapoi pe amandoi.

kokorina bine ati venit cu totii acasica!

mmonique termometrul cica musai sa nu fie cel cu mercur, clasic, ca bebeii se agita si sa nu se sparga, sa nu ajunga mercurul la ei.
ar fi urmatoarele variante:
-termometre digitale cu varful flexibil
-termometre suzeta, pt copiii mici, desigur, ca la 4 ani banuiesc ca nu mai e recomandat
-termometru digital, de ureche-de asta avem noi, si iti putem spune ca citeste temperatura f repede , in vreo 2 secunde. nu bag mana in foc ca e cel mai bun, noi pt asta ne-am hotarat, ca nici unuia dintre noi nu i-a priit luatul temperaturii rectal in tinerete
-termometre care scaneaza fruntea copilului, fara sa vina in contact cu pielea

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

raluca ma bucur mult ca ne ai povestit si noua dar tot mi s a ridicat tot parul pe mine....bine ca ai o fetita sanatoasa si ca nu te ai lasat descurajata. si cand ma gandesc ca aveam o parere mult mai buna despre personalul de la elias. poate nu mult, dar...pe de o parte m am mai linistit ca nu doar la bucur sunt asistente scarboase si poate n am luat o decizie chiar asa proasta sa nasc acolo...daca peste tot sunt la fel... dar inca o data saru mana ca ne ai povestit tot.

dolores capitolul o sa se cheme fulguleti de nov-dec.au fost tot felul de dileme daca fulguleti,fulgusori, fulgisori sau...nici nu mai stiu...ai prins ideea

ma duc sa imi revin dupa povestea ralucai.pt toata lumea

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Roxana_C., ai niste copii foarte frumosi!!! Ce dulcic e Calinutul tau! Sa-i dea DD multa, multa sanatate si mult noroc in viata!

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ralu pe de o parte imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar pe de alta ma bucur ca ai hotarat sa mai ai un bebe . macar de ar fi toate femeile curajoase ca tine! eu una nu cred ca ma incadrez, dar e bine ca mai sunt femei ca tine care tot nu se tem, in ciuda unor experiente nu foarte placute. mie mi-e teama de pe acum, de asta nu ma aventurez intr-o nastere normala, mi-e foarte clar ca aici trag linia, mai departe nu pot merge. oi avea si eu meritele mele(printre care modestia, desigur ), curajul la nastere insa cert nu se numara printre ele.

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Eu m-am grabit si am schimbat semnatura de azi, dar e valabila de maine.
Ma duc la culcare, poate reusesc sa adorm.
Noapte buna, burtici, mamici si, mai ales, bebici!

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cris mai poti?dupa lista cu treburi de dimineata credeam ca nu te mai vedem pana luni.la 5.30-6

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Pe 16 nov 2006 ora 23,04, a venit pe lume Alexandra Maria, a avut 3,250Kg, 49 Kg, Apgar 9. Eu sunt mami si sunt bine in afar de faptul ca am o problema cu alaptatul! Ne-au dat drumul repede din spital fiindca am fost amndoua OK si la Universitar se nastea pe capete au nascut fete si in pat asa aglomeratie de bebei a fost! Povestea noastra e cu peripetii dupa ce am plecat la 6 dimineata din Pitesti am ajuns sa nasc normal la 11 noaptea dupa ce fusesem programata pentru cezariana a doua zi datorita sangerarii...pana la urma bebe Alex a venit cum a vrut ea...! Am nascut normal..fara epidurala ...voi reveni cu povestea noastra cand voi putea sta in fund!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chris multumesc pt informatii.
si eu ma gandeam ca termometrul clasic nu ar merge.

tu de la ce firma ai luat termometrul?

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,

zau ca nu stiu nici eu cum faceti fata si la bebei si la forum. BRAVO VOUA.
Si eu ca si Fatima - cand e in program ma bucur si ma apuc de treaba prin casa - cand nu ... dau la tzatza toata noaptea si o plimb de ma ia cu draci. Cel mai tare e cand ma trezesc in noapte si intru in panica - unde sunt, ce am de facut? Azi mi-am trezit sotul cu un urlet ca am uitat de masa de la ora 9 - era deja ora 11.30
cand colo - era doar o panica de moment ... parca nu stiu unde sunt si cine sunt. Zau ca as dormi o saptamana neintoarsa.
am zis ca intru si ieri - dar vizitele astea - parca nu se mai termina.

Raspunsuri:
-eu folosesc un termometru cu varf flexibil - ajuta si la stimularea bebelinei cand nu poate sa faca caca.
-burtiera mi-am cumparat din piata, in momentul travaliului a aparut o infirmiera si a zis ca a mea nu e buna ... dra are ea de vanzare - asa ca m-am ales cu inca una - 100.000 lei vechi
-dupa furia laptelui am folosit garmastan pentru piept - dar nu mi-a trecut de la el. Apoi am luat bepanthen - acum e ok.
Ambele unguente se pot folosi in alaptare fara probleme - si bebe poate sa suga. Ideal e sa speli sanii inainte si dupa fiecare alaptare.
Ideea e ca bepanthenul il poti folosi apoi si la iritatiile scutecului bebelului - dar garmastanul nu-l mai folosesti la nimic altceva.
-pentru unghiutzele bebelinei folosesc forfecuta speciala pt bebe - nu ii musc unghiuzele - mi se par babisme. Plus ca la degetele mari de la manutze inca ii sunt unghile lipite de piele - deci nu m-am bagat - folosim manusi.

Ralu - cat de cat se aseamana povestile noastre - partea a doua a nasterii e mai crunta - ma enerveaza ca noi toate ne-am pregatit pentru nastere- dar nimeni nu ne-a pregatit pentru ceea ce urmeaza dupa expulzie. Bine ca sunteti voi doua bine.
BUN VENIT ACASA fetelor care au facut-o.
Galeria in toi pentru cele ce urmeaza.
-ici la pitici - abia pridinesc sa ma uit la pozele piticilor vostri. Sunt superbi. Sa va traiasca.
Dolores pentru sora ta.
Si burtica mea s-a retras mult, insa la kg ... am dat jos doar 6.
De mancat se ingrijeste sotul de mine - un tolcer ii lipseste - cum alaptez - imediat o ia el pe umar pentru BUF si pe mine ma trimite la bucatarie sa pap ceva sa refacem laptele.
Azi i-am facut si testul laptelui - desi mie mi se pare o idiotenie - buna de panicat mama. Suge de la mine cam 30 ml. Pe langa ii mai dam completare 30 ml Milupa.

Despre noi: azi am primit din nou vizita pediatrei - nu o vazuse pe Kara de o saptamana - s-a minunat cand a vazut ce bine e.
Fetelor - sa mai trecem si de ziua de marti cu eco la capsor, eventual de ziua de analize din spital si de cea cu vaccinul si poate reusesc si eu sa ma linistesc - desi se vede liber ca bebelina e ok.
Am primit azi liber sa iesim afara - si atat de fain a fost ... ca am dat tot programul peste cap - bebelina nu s-a mai trezit pentru masa de la ora 3 ... asa ca am cam chinuit un picutz. Sper sa ne revenim pana la 12 noaptea.

mai voiam sa va mai pove - dar m-a luat un somn ... mai bag niste poze si fug la Kara.
Sper ca maine seara sa mai ajung pe forum ... dar parca vad ca iar se anunta vizite.

V-am pupacit si ne mai vedem.
BAFTA celor ce vor naste azi, maine ... etc.

P.S. pentru Miruna25 .

Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput