Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
dandusa spune:
ROXANA,
am sa-ti explic eu...,dar acum ma solicita CRINA
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
kokorina spune:
fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!am ajuns in sfarsit acasa!!!!!!!!!mi-a fost dor de voi foarte tare............va iubesc pe toate si abia astept sa recuperez cumva.....macar cateva randuri de la voi sa citesc.....in orice caz am pierdut de tot ritmul.....
felicitari fetelor care au nascut.....nici nu stiu care exact dintre voi....o sa-mi fac timp sa ma uit pe lista....
cine ma ajuta sa-mi spuna,unde sa prestez acum?aici la odiseea noiembrie-decembrie....sau la mamici?unde,ca nu stiu....ma scuzati ca sant cam cazuta din copac....
noi santem bine cu totii si abia astept sa am timp sa va povestesc....sa vedem daca vom mai avea timp de povesti(ma refer la noi toate)....ca vorba aia: "FOSTA-I LELE CAT AI FOST".cat am fost gravide a fost misto....dupa ce vin bebeii....umblam ca zombi....
va pupam dulce pe toate!
34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dandusa spune:
KOKORINA,
BINE ATI VENIT ACASAICA!!!

Ne-ati lipsit muuult si toata lumea intreba de voi...,noroc cu Alex ,care ne dadea vesti despre tine si in felul asta am fost si noi la curent cu stirile si ca sinteti bine,sanatosi.Sa nu pleci de aici de la noi,noi proaspetele mamici,prestam tot aici...,trebuie sa sustinem viitoarele mamici ,sa le facem galerie si mai apoi ne mutam cu toatele la mamici.Deocamdata stai cu noi,spune-ne cum a fost si pune si pozici cu harbujeii.Pupici de la grasunica mea,Crinuta pentru voi.

ROXANICA C,
mii de scuze ,dar am uitat cum sa pun poze.Eu am atasat doar o data de cind s-au schimbat cele pe acolo si atunci mi-a explicat cineva mura-n gura...,acum
,am uitat toooot,scuze.Daca vrei te ajut sa-ti pui la semnatura poze ca este muult mai simplu.Sa nu te superi...![]()
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
dandusa spune:
ROXANA,
ti-am trimis pm
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
dolores spune:
buna mamicile mele dragi.....eu sunt in "permisie" de 24 de ore..maine e ziua sorei mele mijlocii si am indraznit sa cer voie d-nei dr. sa ma lase acasa....
de mine ce sa va zic....luni implinesc 3 saptamani de cand sunt in spital....am avut nopti in care burta m-a durut ingrozitor si aveam si contractii...intr-o noapte am ajuns de 3 ori la sala de nasteri...momentan colul este la axul vaginului, inmuiat..ffff scurtat si pe cat e david de duracel pe atat imi face in ciuda...dar multumesc lyui D-zeu ca sunt la termen....am stat pe perfuzii si injectii de ma doare si acum fundul....cuscra m-a tot sunta micutza de ea....multumesc celor care mi-au trimis mesaje....asa ca de maine ma reintorc de unde am venit...va pup si sper sa vina si puiul meu pe lume ca nu mai am rabdare
dolores
38+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
Yagmur spune:
Kokorina
, bine ai revenit printe noi!! Ti-am dus lipsa; abia astept sa aud povesti de la tine, cand o sa ai timp.. acum cred ca esti tare ocupata...
Dolores capu' sus si mult curaj; totul o sa fie bine pana la urma; noi iti tinem pumnii.
Tema zilei: de unde se procura o astfel de burtiera? Abia de saptamana viitoare incep sa "descoper" magazinele din Cluj. Nu am fost niciodata a shopping-maniac dar acum trebuie.... sper sa ma ajute o colega care este si ea mamica.. macar sa ma orienteze ..
Asiza si tu poti sa-mi dai sfaturi, inca nu cunosc magazinele din Cluj.
Nu stiu de la ce, dar azi tare imi mai merge stomacul.. fug iarasi la baie si mai revin spre seara....
Pupici
Yagmur 35+ bebe Luca 
dianocica spune:
kokorina BINE AI VENIT. FELICITARI PT BEBEI SI BINE CA SUNT AMANDOI SANATOSI. nici sa nu te gandesti sa postezi altundeva, tot mamica de nov-dec esti, da? stai cu noi si povesteste-ne tot!
dolores saracuta de tine,iti tinem pumnii, sa vina bebe cand trebuie si sa te refaci usor!
roxana imi pare rau, am incercat sa mi aduc aminte cum se pun pozele dar nu prea mi a mers.incearca asa:intri pe pag yahooo, te duci la my phots, bagi adresa si parola si te duci la folderul tau si ii dai upload photos.asa e parca cel mai scurt...
catalina te as ajuta cu placere dar nici eu nu prea stiu.cred ca daca nu ti a spus ca ceva anume e in neregula nu ar trebui sa te stresezi.oricum, trebui sa vada si ginecologul tau si iti va spune mai multe cu siguranta
dandusa ce drag imi e de tine ca ai timp si rabdare sa stai si cu bebe si sa intri si pe la noi sa ne povestesti si sa ne mai bagi in seama...
ramsan mai zi ne cate ceva.azi nu am rezistat si am aratat pozele lui rares si sotului meu si ne am minunat amandoi.sa ti traiasca scumpetea asta de bb.
dianocica
36s cu
david alexandru
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor......ma bucur ca a aparut cineva drag mie pe forum.....bine ai revenit Kokorina si harbujei acasa....

Vad ca sunteti dragutze si a-ti continuat galeria....
Dandusa...iti urmez sfatul....

Atudor...
Dolores..ce ma bucur ca ne-ai scris...azi avem numai vesti bune....ei acum poate venii David...cred ca pentru tine acum nasterea e floare la ureche fata de cat ai chinuit pana acum...
si numai bine...suntem alaturi de tine...
Sunt asa de obosita....am ctot continuat treburile casnice...asa ca sunt franta...acum ma duc sa fac baita si revin mai tarziu....
alexandra
39 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
bamboletta spune:
Buna seara burtici,mamici si bebei ![]()
Nu a mai aparut nici un bebe? 
Noi azi ne-am plimbarit am fost si pe la bunica in vizita
apropo voi cat timp scoateti bebeii afara?
Am dat jos la nastere 8 kg
si mai am de dat jos inca 9 kg 
Burtiera port si eu,burtica inca nu s-a retras de tot
dar am si un pic de slaninuta
,
noroc ca nu am facut vergeturi pe burta 
Kokorina-bine ai revenit 

ce fac harbujeii? sunt mancaciosi?ii hranesti la san?
Porumbita-nici eu nu am pofta de mancare daca s-ar putea nu as manca nimic ![]()
Dandusa-super burtica ta parca nici nu ai fost insarcinata
Dolores-
am un somn
noaptea umblu ca un zombi prin casa ![]()
pupici 
Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
m_monique spune:
kokorina bine ai revenit!
dolores ma bucur ca esti bine. lasa ca vine david in curand.
35 + cu 
Nunta noastra