hipospadias
Raspunsuri - Pagina 16
dariana spune:
aly, asa ma gandeam si eu sa fac in cazul in care ma hotarasc sa ma mai duc acolo, deocamdata sunt inca sub efectul dezamagirii.![]()
la operatzie de ce stai tot atata sa asteptzi? e o regula?
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
roxana c. spune:
Dariana, de-abia azi am reusit sa intru pe forum . Sambata avem botezul si pana atunci nu prea am timp de nimic.
Imi pare rau ca s-a intamplat asa, mai spusese cineva - scuze, nu mai stiu cine- ca a avut programare la Diagnosis si a intrat cu intarziere de vreo 20 minute, parca. Ma gandesc ca eu am fost foarte norocoasa ca n-a putut veni la clinica si m-am dus la spital. Iar acolo am avut iar noroc ptr ca daca ajungeam putin mai tarziu ar fi intrat in operatie si trebuia sa asteptam. Sper sa tina norocul asta.
In ceea ce priveste consultatia, a fost cum a spus si Aly, eu l-am dezbracat, el i-a desfacut pampersul
, s-a uitat la buric, la testicole, nu s-a uitat la fontanela, probabil unde-i mai mic. I-am spus ca am lista cu intrebari, mi-a explicat el intai cam despre ce-i vorba, si cand mi-a spus sa-i pun intrebarile de pe lista, deja imi raspunsese cam la jum. din ele.
In concluzie, parerea mea este sa te duci la dansul, macar iti faci o parere tu singura, daca vei fi dezamagita dupa aceea,(ceea ce nu cred) du-te in alta parte, dar ptr Darius, du-te inca o data .
Ai dreptate in ceea ce priveste punctualitatea, mai ales ca e vorba de clinica particulara, dar asta este, traim in Romania daca ai uitat cumva si nu ma mira nimic
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
strumfi2004 spune:
Aly, Roxana, va multumesc din suflet!
Chiar daca stiu ca vom avea de asteptat, faptul ca voi imi confirmati inca o data cele auzite - numai de bine - despre doctor, ma face sa ma inarmez cu curaj si rabdare, ma bucur mult ca vom ajunge la el.
Numai bine tuturor!
PS: Roxana, sa va traiasca baietelul! Distractie frumoasa la botez!
Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
aly30 spune:
Dariana, la operatie ce sa astepti?
Sau nu am inteles eu intrebarea? 

Numai la consult la clinica particulara am asteptat 10-15 minute ca am fost de fiecare data prima...![]()
strumfi2004 spune:
Fetelor, ca sa ne mai descretim un pic fruntile: ati vazut postul lu' gigi99, vorba cuiva, mai bine zis jiji, cum ne linistea el pe noi mamele baieteilor cu hs? e atat de limpede incat gata, m-am linistit

Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
aly30 spune:

Daaaaaa, l-am gasit! E de coma omu'!

Chiar ca mi-a descretit fruntea! E sincer! acu...daca n-o fi vreun mishto....
Corina75 spune:
Salutare dragele mele si pupici la pitici!
Iaca si eu mai dau pe la voi,
, ce sa fac daca am treaba la servici de nu-mi vad capul, iar acasa nu reusesc sa pup calculator???
Ali, poate ne mai nimerim si online pe mess......![]()
Am citit ce ati mai scris, ce sa zic, Dariana, te inteleg perfect, chestia asta cu asteptarea e super enervanta, mai ales cand mai si platesti o groaza de bani....ca am inteles eu bine sau e 120RON consultatia acum????
Dar vorba Roxanei, pentru Darius trebuie sa mergi din nou, asta este, te inarmezi cu rabdare si fie ce o fi....nu?
Roxi, petrecere placuta sambata si uram bun venit micutului crestin printre noi!! ![]()

Gratiela, multa bafta marti la consultatie, sa ne povestesti ce ai facut!
Deci Ali, sunt datoare cu un raspuns: eu nu am luat nimic in timpul sarcinii...doar 5 zile de amoxicilina in luna 5 pentru ca racisem groaznic, mi se umflase gatul si nu am avut de ales....
In rest, doar in prima luna am baut cafea si cate un pahar-doua de vin, ca nu stiam ca e bb pe acolo
, dupa aia nu mi-a mai trebuit cafea si alcool de nici un fel.
Deci cauzele nu pot fi singulare...clar. Presupun ca sunt mai multi factori de risc, inclusiv cei genetici, normal....dar ce sa ne mai batem capul? Eu una am renuntat, poate si pentru ca nu o sa mai fac alt copil.....dar pentru cine mai vrea intr-adevar exista indoiala: si daca e tot baiat si iese tot cu......dar poate fi si fata cu .....
Hai sa nu mai bat campii.....imi spuneti si mie unde sa ma uit dupa chestia aia de ras, cu mesajul lui gigi99??? Ca la ora asta si dupa ce zi de bip-bip am avut azi....nu-mi mai functioneaza creierul...
Va sarut pe toate 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
strumfi2004 spune:
Multumsc, Corina! Cu siguranta o sa va povestesc! Cu cat se apropie, suntem mai emotionati, dar, o sa fie bine, trebuie..
Am uitat sa va intreb, fetelor: am vazut ca sunt 2 sedii, presupun ca la cel nou trebuie sa mergem, nu, in C. Floreasca, 60?
Corina, cauta aici la "parinti" topicul cu pricina, cu ceva "ingrijorate" in titlu, dar e mai degraba oripilant, decat amuzant ![]()
E mare gradina Domnului...si trebuie sa-i facem fata!
Sa auzim numai de bine!
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
anda141 spune:
Fetelor mi-ati dat de gandit cu subiectul asta. Diagnosticul asta se pune de la nastere? Noua nu ne-a pus nimeni nici un dg de genul asta, dar ma gandesc eu daca nu imi dau eu seama . Deja sunt paranioca , asa ca m-am programat si eu la dl.dr. Basca pe 27 februarie . Of..mare problema si cu asta...
Sa il ajutam pe Alexandru