Fond de ten sau pudra iarna?
Raspunsuri - Pagina 2
curlyeirina spune:
Pentru mine a fost o surpriza sa constat ca produsele de renume imi irita fata rau de tot:lancome,maybeline,loreal.vreau sa va spun k am incercat si un fond de ten pe care il consideram de cea mai proasta calitatea insa care mi-a dovedit contrariul:folosesc fond de ten de la ruby rose de un an.nu am avut probleme cu tenul de la ea;asa cum pateam d ela marcile de renume.asa k nu prea stiu ce sa recomand ... e in functie de ten si de ceea ce accepta el.va pup
mamy_taty spune:
un machiaj perfect ,indiferent de sezon se face astfel:pe tenul curat se aplica un strat subtire de crema,adecvata tipului de ten pe care il ai,apoi,un strat subtire de enticearcan daca este cazul..fondul de ten,care sa nu aiba o culoare prea mare diferita de cea a pielii tale,ptr. ca risti sa ti se vada diferenta in caz ca nu l-ai intins perfect,apoi pudra sau {eu folosesc perle}translucide sau bronzante..cum preferati..foarte putin fard de obraz..fardul la ochi..rimelul,rujul si GATA!sunteti Frumoase!si tenul este aparat de factorii nocivi:vant,frig.praf..Nu Uitati:seara:foarte importanta este demachierea..si apoi o crema de tratament sau chiar simpla ptr. noapte..Va PuP1
mamy_taty
Camelia spune:
Eu prefer fondul de ten ColorStay, de la Revlon. Acopera foarte bine, confera tenului un aspect mat si nu se ia pe haine.Pentru tenul meu (mixt) este excelent.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
bufi spune:
Eu as adauga fondul de ten cu pudra de la Clinique, Superbalanced compact care este si pentru ten mixt/gras.
Si de la Max Factor mai este unul pentru ten mixt...dar nu mai stiu cum se numeste.
Bufi
clyo spune:
mie imi place si Double Wear - Estee Lauder
ColorStay - Revlon e ok, raportul pret/calitate e super.
bufi spune:
Dulcetica trebuie sa te dai si in jurul ochilor, astfel sunt prea mari diferente pe fata ta.
Important sa intinzi bine fondul de ten, pt a nu lasa urme, dare si dupa, daca este cazul, si cu anticearcan.
Asemenea si cu pudra, pentru cine foloseste.
Bufi