Clipe din trairile sufletelor noastre... (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Neata gasca
Brenda, si eu am fost la Gaudeamus ieri. Dar am stat doar 15 minute si am fugit mancand pamantul. Pur si simplu mi s-a parut muuult prea aglomerat. Trebuia sa ma inghesui si sa dau din coate ca sa pot vedea si eu o carte.... Si m-am gandit ca oricat as fi eu de ahtiata dupa carti, nu merita. Mai ales ca eram cu copilul dupa mine. Pe de alta parte am descoperit pe la Gara de Nord un loc care se numeste "depozitul de carte" de unde poti sa cumperi carti cu reducere de 20%. Si sunt multe, multe carti. Trebuie sa ai rabdare sa scotocesti pe acolo pentru ca este chiar un depozit iar cartile sunt teancuri-teancuri.
Cristina, si tu Brutus? (noi suntem colege si la copilasi de nov-dec 2004) Sper din tot sufletul sa ramai un "invitat" la sectiunea asta a forumului, si nu un "participant direct" ;-)
Mai, fii'miu imi face niste faze la cumparaturi de ma stie deja toata Cora ca pe un cal breaz. Nu suporta sa stea la coada la casa si urla, tipa, se zvarcoleste, ce mai.. Daca vreau sa-l pun in carucior, urla, daca il tin pe langa mine fuge si scoate produsele de pe rafturi.. Noroc ca in general oamenii sunt intelegatori ca altfel... Simt ca ma lasa nervii. Dupa ce ca trebuie sa ma descurc singura si cu pusul produselor pe banda, si cu incarcatul in pungi si cu tot, mai trebuie sa ma descurc si cu o bomba atomica de 2 ani care nu sta locului nici o clipa. Cateodata simt ca cedez nervos (si de fapt am si cedat ieri cand am inceput sa tip la saracul copil care se tavalea pe jos si urla fara un motiv anume )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eliza,intr-adevar,m-a enervat si pe mine la culme aglomeratia,insa am rezistat eroic.....pina la un punct.Cind am iesit de acolo eram ametita rau.Noroc ca am fata mare de acum si a avut rabdare mititica sa se strecoare printre toti necivilizatii.....ca de fapt asta sintem.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Eliza, putina rabdare... si vei avea un ajutor de nadejde la asezat pe banda rulanta a cumparaturilor:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Salutare!

Eu postez numai in zilele de lucru, cand stau si cu TV deschis si-mi beau si cafeaua... Acasa, chiar daca as avea calculator, n-as putea sa scriu, din cauza de ...copil obraznic!Apropos, Eliza,la fel se comporta si al meu la cumparaturi. Mai nou si pe stada, agata copiii, pe unii ii pupa, insa pe altii, mai ales pe fete, le loveste.Si cum sunt fetele mai ...plangacioase, sa vezi probleme, mai ales cu mamicile mai neintelegatoare! Si uneori este asa dragut si sensibil! Aseara , spre exemplu, in timp ce ne plimbam, si-a amintit ca un copac i-a trimis o frunza pe balcon si ,ce sa vedeti, s-a apucat sa imbratiseze un copac si sa-l pupe, ca el il iubeste...Mai tarziu, trecem pe langa un copac batran rau taiat de un afacerist din oras...Mai, sa planga si nimic alta, ca de ce oamenii rai au taiat copacul? Ma facuse si pe mine sa-mi dea lacrimile...

In alta ordine de idei, cred ca eu am fost una din "vehemente", la capitolul "liniuta", dar vad ca si Alex considera ca e cam umilitoare toata treaba cu recunoasterea fortata!

Apoi, am observat ca unii au preocupari si talente comune, "bucatareala", etc, se lasa cu invitatii la masa, bla, bla...

Cristina, esti binevenita aici, nu-ti stiu povestea, daca vrei sa o spui, te voi urmari cu atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Alma, daca o sa vin in Buzau, o sa vin doar pentru tine!Mai detaliez pe mes.

Brenda, eu imi fac adesea cadouri.Vineri mi-am luat "Jurnalul fericirii", nu ne povesti despre cartea ta, doar recomanda-ne-o, daca e cazul!

Va pup, o saptamana buna va doresc! Pana la urma, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Neata, v-am citit si la weekend, ca am fost la cabinet cu treaba, dar nu am apucat sa scriu. Va doresc o saptamana frumoasa, aici de duminica sa intra in "Advetszeit", perioada dinaintea Craciunului, asa ca o sa am de lucru foarte mult, acasa incepem sa facem fursecurile de Craciun, joi pe 30 e ziua lui Andreas, face 4 ani, si e prima data cind sarbatorim fara Papa, la fel si primul Craciun, sa vedem cum va fi.

Va pup pe toate si pe toti.


>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna dimineata si un inceput de saptamana cat mai reusit!
Tot pe motiv de aglomeratie n-am ajuns nici eu la targ, mai ales ca eu oriunde ma duc tre' sa-mi iau copilul dupa mine, in marsupiu, ca nu prea gasesc amatori de babysitting... Saraca, atata a fost deja purtata la viata ei, numai la cursuri n-o iau cu mine. Nu stiu ce-o sa ma fac cand n-o sa ma mai tina spatele s-o port in marsupiu, dar va fi inca prea mica sa mearga singura...

Eliza, unde mai exact e depozitul ala? Ca m-ar tenta si pe mine.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ameera, uite pe harta de aici: http://www.depozitdecarte.ro/display.php?id=33 unde e punctul ala negru si scrie Rolcris.
Pe situl asta ai si lista cartilor pe care le gasesti acolo. Bine, tot timpul se schimba lista, dar ai un punct de pornire :-)
Hmm.. acuma vad ca nu apar decat foarte putine carti pe lista.. Daca te intereseaza ceva anume, cel mai bine ii suni. Depozitul este foarte mare, eu am vazut acolo mii de carti :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Ameera, uite pe harta de aici: http://www.depozitdecarte.ro/display.php?id=33 unde e punctul ala negru si scrie Rolcris.
Pe situl asta ai si lista cartilor pe care le gasesti acolo. Bine, tot timpul se schimba lista, dar ai un punct de pornire :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)




Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ameera, incearca un carucior pliant. Eu il folosesc si acum, la 4,5 ani, chiar si ieri mi-a prins bine, am iesit un pic, cateva ore dupa masa, si micutei mele ii place sa traga un pui de somn, deci prefer caruciorul.
Pana atunci incearca un instrument asemanator cu marsupiul, insa copilul nu e in fata ci in spate. Deci e o chestie tip rucsac si nu iti nenoroceste salele...

ex- gabibarta

Mergi la inceput