un om de cuvant - sotul meu
Raspunsuri - Pagina 2
ylena spune:
Tu fata draga, ce sa-ti mai spun, ti-am citit toate mesajele, ti-am vazut supararea si durerea si nu stiu cum sa te incurajez. Fii tare si incearca sa te ridici. Si mie mi-e tare greu, am trecut printr-un divort si stiu ce inseamna, am mai rupt inca un barbat din viata mea de foarte curand si ma doare nespus de tare, dar asta e, cu voia sau fara voia mea viata merge inainte, cu bine si cu rau.
Cand disperarea te copleseste cel mai tare, adu-ti aminte ca cineva acolo sus este mereu cu tine. Iar noi cele de aici, incercam sa-ti aducem un ajutor modest, macar ascultandu-te.
Suntem alaturi de tine!
ruxij spune:
Draga Mihaela,
Din pacate si imi pare tare rau sa spun asta, nu cred ca e asha. Pt ca daca ar fi avut astfel de remuscari cu sigurantza n-ar fi facut-o. Mai degraba cei care fac lucruri din astea sunt de parere ca au facut bine si isi gasesc scuze si motive care li se par perfect intemeiate pentru asta. Totzi credem despre noi ca suntem buni, sau vrem sa credem si ne gasim intotdeauna scuze pentru ceea ce facem. E foarte greu sa gasesti oameni care sa recunoasca atunci cand fac ceva gresit. Mai sunt, dar rar.
Din pacate asha sunt unii oameni, tu nu itzi potzi imagina, dar din pacate se pare ca unii chiar asha sunt. Fara scrupule.
Mult curaj, o ai pe fetitza ta si timpul le vindeca pe toate. Vetzi fi fericite ca va avetzi una pe alta, sanatate sa avetzi si fara un tata care sa va supere in loc sa va ajute. La ce atzi fi avut nevoie de el daca ramanea fizic, dar de schimbat nu se schimba?
Numai bine!
Ruxi
mamaruta spune:
Mihaela, sotul tau are dreptate tu esti fericita si anume pentru ca ai scapat de el. Nu ai de ce sa plangi dupa un astfel de om. O sa-ti gasesti un om care sa aprecieze sufletul tau mare, care sa va iubeasca pe amandoua.
mihaelas spune:
S-a intamplat ca Lucian, sotul meu, si-a exprimat parerea sa modificand mesajul meu. De aceea am preferat sa imi schimb parola si sa sterg mesajele respective. De acum inainte insa toate mesajele semnate mihaelas imi apartin. Totodata, pe forum va mai exista unnou membru, Lucian. Ii urez bine a venit in familia DC!
karol spune:
Mihaelas, imi pare sincer rau ca esti trista.Nu uita ca noi toate de aici suntem alaturi de tine.
karol spune:
quote:
Originally posted by
Mihaelas, nu uita ca viata merge inainte cu sau fara EL.Probabil ca acum doare tradarea lui dar timpul va sterge durerea.Important este sa-ti gasesti linistea sufleteasca, sa te ridici de jos, sa te scuturi si sa faci un nou pas.Suntem alaturi de tine.