Nora- Clubul Soacrelor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Acum vin si eu cu intrebarea cum de se face ca numai parinti de baieti sunt "control freak "iar cele de fete nu? Sau noi femeile acceptam un sfat sau o critica mai usor de la mama, decat de la un om strain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

salut viitoare soacre..din cate observ majoritatea care sunt pe aici sunt "viitoare"nicidecum acum..soacre..sau ma insel?eu una sunt viitoare!si nu orice..soacra MARE!am doi flacai..deocamdata..dar daca si data viitoare am tot baiat voi fii Soacra Cu 3 Nurorihahaha..oricum..sotul imi spune de acum ca voi fii o "scorpie" de soacra..ca ce e mamam lui acum..e putin..nu stiu..sa vedem nu?depinde de "vanatoarea" ce o aduc acasa baietii..nu?

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Fetelor ma inscriu si eu in Clubul soacrelor. De fapt io vreau sa ma inscriu in clubul contra soacrelor.
Si apropos de scorpie io sunt in ton cu discutia. Ieri seara ii declaram sotului ca de maine adica de azi dimineatza ma fac io scorpie sa vada si ei(si aici ma refer nu la sot ci la tatal meu si la soacra mea) cum e sa fiu rea cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Lemoni - si parinti de fete pot foarte bine sa fie "CONTROL FREAK" (ca exemplu concret si f actual pe forum vezi ca la "In unul sau doi..." este un subiect "Mezalianta"). Iar la "Soacra" - daca ar intra si sotii nostri sa scrie cate ceva... hi-hi-hi - ar avea ce sa scrie, nu ma indoiesc! Cand ne-am casatorit (ne-am horatat "peste noapte" si ne-am casatorit rapid fara sa invitam absolut nici o ruda din tara) sotul meu a spus "Ce bine ca suntem la mii de km si NU ne sufla nimeni in iaurt :-)"... se referea la ambele mame/soacre!

Mergi la inceput

Bine a-ti venit in club viitoare soacre
Chiar ieri o intrebam pe prietena mea ce fel de soacra va fi si ea mi-a spus sigur o scorpie deci macar e sincera asta mi-a placut.Desi are o relatie destul de subreda cu soacra ei nu a ezitat la raspuns.
Lorelai am vazut acel subiect dar se intimpla foarte rar asa ceva ca parintii sa le controleze viatza in halul ala, aici deja poti sa o iei ca abuz.Si parerea mea se cam complac in situatie.
Depind foarte mult de ai ei probabil finaciar si apoi parca ii ingrijea si copii. Nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni dar cam asa vad eu situatia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Eu stiu sigur ca va trebui sa lupt cu mine insami ca sa NU fiu "Control Freak"! dar... scorpie (adica rea... din placerea de afii rea!)... nu... nu voi fii... ca am o fetita atat de dulce si de buna ca NU merita sa fiu rea nici cu ea si nici cu cel pe care-l va iubi... Sa-i ajute bunul Dumnezeu sa-i dea minte si noroc si sa-i scoata in cale un om la fel de bun si iubitor ca si taticul ei!
Eu, de-a lungul timpului, prin educatia pe care i-o voi da, voi face totul ca sa-i "arat" (prin exemple concrete pozitive cat si prin contra-exemple) ceea ce cred eu ca este un sot bun care merita iubit si respectat. Sper ca faptul de a creste intr-o familie fericita o va ajuta in viata.

Mergi la inceput

Si eu sper la fel Lorelai ca doar fiecare parinte vrea tot ce este mai bun pt copilul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu am avut o relatie destul de deschisa cu parintii mei, ceea ce sper sa am si cu copiii, asa ca nu cred ca voi fi scorpie cu nora sau cu ginerele. Si spun asta pentru ca daca nu incerci sa iti controlezi copilul pana ajunge matur (si cand ma refer la control ma gandesc la a nu-i da voie la propriile pareri si la a-i impune ideile si convingerile tale ca litera de lege), in nici un caz nu vei simti nevoia sa il controlezi cand isi va lua viata in propriile maini formandu-si o familie.
Ai mei (parinti) m-au tot avertizat "cum iti asterni, asa dormi!", de foarte multe ori, ceea ce ma facea sa ma gandesc de doua ori pana luam o decizie, insa odata luata era hotararea mea, iar ei nu incercau sa ma faca sa imi schimb parerea. Am mai si gresit, insa am invatat din propriile greseli, tocmai pentru ca am fost lasata sa aleg.
Acelasi lucru vreau sa fac si cu copiii mei, si sper ca si ei sa aprecieze asta mai tarziu, asa cum o fac eu.
In concluzie, cum isi astern asa vor dormi, asa ca ce rost are sa fii soacra-poama acra? Daca esti "poama dulce" ai numai de castigat.
Asta e, desigur, parerea mea, insa fiecare om are dreptul la propria idee.

Mergi la inceput

Tisina iti doresc sa ai rabdarea si intelegerea sa faci asa cum zici sa nu te amesteci prea mult si sa ii lasi sa invete din greselile lor.
Eu una nu prea pot sa nu ma amestec atunci cind vad ca pasul care il face va fi gresit trebuie sa imi spun parerea nu trebuie sa fie urmata dar sa fie macar ascultata.
Acum sa va mai zic o poveste a mea de mici le-am bagat in cap ca nevestele lor nu au voie sa-si ia pisica..... haaaaaaaaa poate zice-ti ca sunt nebuna, nu mie imi e firca rau de pisici imi sta inima in loc cand vad una .Asa ca sunt convinsa ca daca nu o a ma impac bine cu nora aia da fuga la magazin si umple casa de pisici sa numai merg pe acolo haaaaaaaaaa sunt nebuna debitez .
Pana acum a mers baiatul meu mare zice ca el este alergic la pisici .
Oricum eu o sa fiu putin controling pt ca sunt si scorpion si fara sa vreau am asta in caracter. Fereasca dd sa ma calce nora pe coada.......... pot sa fiu dragutza dar in acelasi timp pot sa fiu si cea mai mare scorpie........

Mergi la inceput