Nora- Clubul Soacrelor

Nora- Clubul Soacrelor | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

Am urmarit atitea mesje postate pe forum despre soacre, asa incat m-am gandit ca ar fi frumos sa deschidem si un subiect vazut din punctul de vedere a socrelor.Ce ziceti soacre,soacre poame acre ne facem un club al nostru?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lemoni, dar tu esti deja soacra???:)))))))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

ex- gabibarta

total off topic si sper ca nu prea indiscreta: gabi da tu de ce ti-ai facut alt cont?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Viitoare soacra Gabi si vreau sa-mi fac clubul deja )))))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by Gabi_K

ex- gabibarta

total off topic si sper ca nu prea indiscreta: gabi da tu de ce ti-ai facut alt cont?

INGRID

nu esti indiscreta deloc, deci in curand scap de numele de Barta, si de ce sa mai fiu si eu d-na Barta ca si baba soacra, m-am gandit ca fac o schimbare de nume si aici pe DC:))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lemoni

Viitoare soacra Gabi si vreau sa-mi fac clubul deja )))))

si eu voi fi odata soacra, dar inca nu stiu de care...:)))) oricum sper sa nu ajung in categoria soacrelor scroafe:)))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

gabi imi cer scuze iaca iar am dat cu bata in balta nu trebuia sa intreb...oricum imi pare rau pentru tine

INGRID

Mergi la inceput

offf, n-ai dat in balta deloc, nu-i secret, am mai scris despre divort si toate placerile anexa pe la alte topicuri

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Mi-as dori sa fiu exact opusul soacrei mele, sotul zice de pe acuma ca voi fi o SCORPIE

adik, daca cei doi vor avea nevoie de mine voi fi acolo sa-i ajut Am spus AMANDOI, si daca fimi-u o sa fie prost ca o iubeste si ea il calca in picioare lui am sa-i trag o mama de bataie ...cred

Mergi la inceput

Mi-a fost frica ieri ca nu mergea forumul si am crezut ca au tabarat toate soacrele sa-si scrie ofulll......haaaaaaaaaaa.
Dar dupa cum vad numai soacre dragutze pe aici .Asa ca am ajuns la concluzia ca nu soacrele sunt de vina.Hai ca o sa-mi iau rosii.

Mergi la inceput

Acum stiu dece nu raspund soacrele pe forum ,le e frica de nurori. Fetele astea tinere stiu majoritatea sa umble pe computer si la soacre le e frica sa nu le gaseasca nora postarea! atunci sa vezi ce scantei ar iesi.......haaaaaaaa nici nu vreau sa ma gandesc.

Mergi la inceput