Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dr Alina, multumesc; nashpa ca nu exista tratament universal, ca pentru tushit, ca nu am chef sa merg la doctor sa o vada.

Mai astept si de la alte mamici, un tratament pentru rosu in git fara antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

EGE ARE ANGINA ACUTA.NE-A DAT azitromicina pastile.tr sa ia juma de pastila la 24 de ore,dar partea proasta e ca aceste pastile sunt super amare .sa vedem cum ii dam.mi-a zis ca o sa mai faca febra vreo 2 zile.asa ca am incurcat-o.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

i-am dat juma de pastila cum ne-a zis dr.numai ca ege a vomat dupa ce a luat pastila.asa ca i-am pus un supozitor in funduletz pt ca avea temp 38.7.acum doarme.pt afte ne-a zis glicerina boraxata cu stamicin sau cu ni.... nu mai stiu cum ii zice.
offff...cred ca o sa o intarc la anul.i-am promos ca ii dau lapte pana cand nu o sa mai vrea ea(ma vedeti ca ii dau pan la
3 ani
s-ar putea ca aftele sa-i fi iesit din cauza temp sau a laptelui de vaca
va pup.sper sa avem toate o noapte linistita

ioana,multa sanatate mirunei!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Lori,fain tort.Asa sarbatorita,asa tort.Ai luat reteta de la Natalia?Si eu cetesc in zona aia si ma minunez de ce vad pe acolo.Am indraznit si eu sa fac o prajitura(aceeasi,da de mai multe ori,ca tare-i buna si usor de manufacturat).

Cristell,acu ca zici tu imi dau seama ca nici aici n-a venit indemnizatia.Nu mi-am pus intrebari ca habar n-am avut prin ce data suntem.

Ruxandra,eu am facut azi pulpe cu cartofi la cuptor.

Segnora Inna,vrei sa apari la stirile PRO TV sau ce furi din magazine,ai?Nasoale rau preturile de la voi

Kristinutza,gata dezinfectia cupilului?Scumpa la vedere esti de cand cu serviciul.Ma obisnuisem cu tine in zona.Esti multumita de job?

Alina,mama de Anya,ma bucur ca e totul ok cu fratiorul Anyei.

Ioana,Miruna are si alte simptome sau doar gat inflamat?Si lui Mihnea i-au dat antibiotic pt rosu in gat.Explicatia a fost ca,chiar daca-i viral,se poate transforma in infectie bacteriana,antibioticul oprind asta.Acuma noi ave,m si antecedente si cred ca si de aia i s-a dat antibiotic.Ce v-a prescris?

Medeea, pe tine si pe David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ege,multa sanatate puiutei.Asa si eu cu intarcatul.Da cat am fost la spital mi-a prins bine ca nu l-am intarcat.Doar la san il linisteam si-l adormeam,ca el doarme doar la el in patut fara tzata sau in scaunul de masina.
Pastilele astea is antibiotic?Asa ar parea dupa denumire.Daca le vomeaza si-i musai sa ia antibiotic ar trebui sa i le scimbe cu ceva suspensie sau cu antibiotic injectabil.

Eu daca as avea de ales intre antibiotic injectabil si cel administrat oral,l-as alege pe cel injectabil.Numai ca asta ar presupne sa ai pe cineva care sa-i puna branula si sa-i administreze doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana, da-i oscilococcinum 1/2 flacon ori 2 pe zi si in rest...indiferenta. Daca nu varsa, nu face febra, nu-i curge nasul, are stare generala buna, las-o in pace. Daca tuseste uscat, dar nu atat de frecvent cat sa-i afecteze somnul, mesele si activitatea,nu-i da nimic de tuse.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, noua pentru "faringita acuta" asta vara ne-a recomandat novocalmin daca febra depaseste 39 si max 1 pe zi, in rest Nurofen (5 ml) alternativ cu Calpol (5 ml) la 4 ore 1-2 zile, asta in conditiile in care facuse febra mare, 40,5 cu o noapte inainte si se pare ca il durea destul de rau ca nu vroia sa manance nimic, doar bea lapte...
nu ar fi rau sa suni totusi la calpod sa ii spui care e situatia, ca are rosu in gat si ca dr de la cresa ti-a dat antibiotic si ca nu vrei sa ii dai...vezi ce iti spune.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Diana, e mai complicat cu branula. La spital e una, dar acasa e f riscant si de obicei medicii nu lasa pacientii acasa cu ea. Exista riscuri mari de infectie si e cam periculos. Mai exista varianta tratamnetului intravenos fara branula, dar e f chinuitor si se sparg venele ca sunt intepate de fiecare data. Intramuscular e iar neplacut. Daca a varsat o doza nu e o nenorocire.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, ai dat la un moment dat o adresa de site unde erau comentarii despre firme. mai poti s-o scri? am intrat atunci, dar am uitat cum se cheama...

si eu m-am ferit in primul rand de Danone. inclusiv stiu faptul ca directorul general de la Danone a fost intrebat daca el consuma produsele Danone si nu a raspuns la intrebare... a plecat capul in jos . folclor sau nu, eu nu i-am dat lui radu, ca sunt atatea iaurturi pe piata si am de unde alege .

locca, e o mamica de triplete despre care am povestit un pic pe forum in speranta ca o va ajuta cate cineva cu hainute sau orice trebuincios pt copilasi.

uau, agri! felicitari!!! (mey, stiu ca nu-i frumos, dar cand am citit ca n-o mai calci decat poate cu masina pe drita ta... am ras de mi-au dat lacrimile . imi pare rau de episod super neplacut si-ti doresc ca la a doua nastere sa fie totul mult mai bine.)

norina, adresa e septoct2005. :) vad ca deja s-a rezolvat. nu ma mai simt utila pe forum .

uau, latrishia, ce tort!

racaru, cred ca meme povestea despre picaturile alea.

am vazut si pozele cu "buburuza" cu fundita rosie in par .

moama, a aparut intre timp meme care povesteste de picaturile cu pricina. chiar ca sunt inutila .

iar medeea sa faca bine sa scrie si ea! o salutam!

diana, gata, am spalat cupilu'. stiu ca-s scumpa la vedere, dar ma tin tare, nu las nimic necitit .
la serviciu se intampla un fenomen ciudat: sunt f multumita de ziua care a trecut si mi-e groaza de ziua urmatoare. asta dureaza deja de vreo 2 sapt, asa ca o sa ma obisnuiesc probabil . de fiecare data trebuie sa fac niste lucruri despre care as zice ca n-as fi in stare. nu stiu cum, dar pana acum am reusit sa fac cam tot ce mi-am propus. insa parca ma asteapta toti sa clachez . iar eu "nu si nu" .

sanatate la toti bbii bolnaviori .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

azi, in clipa in care am intrat pe usa, radu s-a uitat la mine si a zis clar: "ma-ma". a facut o pauza mica si s-a luminat tot la fata, cred ca s-a bucurat ca a reusit sa zica ce vroia. m-am topit efectiv, e prima oara cand imi zice atat de clar si cu adresa, sunt convinsa ca mi-a spus mie si numai mie "mama".
imaginati-va ca imi exprim emotiile mai departe, ca stiti ca pe mine ma apuca sentimentalismele. va crut cu eleganta si ma indrept spre patul personal.

sotul cred ca ma prefera pe vremea cand stateam acasa toata ziua si seara ii lasam calculatorul liber...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput