ati auzit de ecolii?
o prietena in parc a patit-o cu baietelul, febra , diaree si la analize i-a iesit ecolii?
ati auzit de acest parazit?
cum se trateaza?
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Raspunsuri
dede spune:
Subiectul a mai fost discutat - si noi am fost suspectati de o infectie cu E.coli - am refacut, totusi, analizele si acestea au iesit "curate". Deci, un sfat initial ar fi sa se asigure ca e intr-adevar o infectie cu E.coli. Apoi, ce stiu eu de aceasta bacterie: ea se afla in mod normal in organism in intestinul gros - poate ajunge in sistemul urinar, provoacand infectie. Din recoltarea probelor se poate face un test la ce antibiotic raspunde aceasta infectie ... Acum depinde foarte mult si de varsta copilului.
Uite niste linkuri:
http://www.bmj.ro/numar/2000nr01/sinteze1.html
http://familydoctor.org/handouts/242.html
Multa sanatate!
DeDe
Cary spune:
Sigur ca trebuie sa faci un test al urinei si sa vezi daca intradevar este E.coli.
Fetita mea a avut la 1 an si jumatate infectie urinara cu E.colii si i s-a facut antibiograma unde a reiesit ca exista 7 antibiotice care ar reactiona.
Sfatul meu e sigur, este fosrte scump si se face tratament 6 luni,dar sterilizarea este 100% garantata,medicamentul se numeste URO-VAXOM.
Pana la el am incercat 5 din cele 7 si dupa indopat cu atata antibiotic nu am reusit in schimb cu medicamentul miraculos am izbutit si crede-ma valoarea banului nu mai conteaza cand e vorba de puiul tau.De atunci o data la 6 luni fac un test urinar fetitei si totul e OK.
Sanatate maxima.
Delia spune:
Bacteria se numeste Escherichia Coli, prescurtat E. Coli si se gasesc in intestinul omului in mod normal.
Aceasta bacterie este izolata in 90 % dintre infectiile urinare, acestea provenind cel mai frecvent din propria flora bacteriana intestinala.
Pentru infectiile digestive sunt mai multe categorii de Coli, copii prezentand ca prim simptom diareea.
Alta boli provocate sunt meningita (40 % la noi nascuti sunt determinate de Coli) si in cazuri rare septicemii la bebelusii ce se nasc cu deficiente imunitare.
Profilaxia: spalarea pe maini frecvent a mamei (bebelusului) si a copilului mic (educatia igieno-sanitara) iar tratamentul se face cu antibiotice dupa izolarea tulpinilor respective.
Delia si Codrin
danielac spune:
multumesc pentru raspunsuri, am sa-i transmit prietenei mele cele ce le-am auzit aici!!!
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072