HOROSCOP 2007 - daca va intereseaza...
Raspunsuri - Pagina 3
lgireada spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Fetele am gasit Zodiacul Legumicol pentru Anul 2007.
Pemiteti'mi asadar sa va adresez traditionalul : "Sinteti VARZÄ"
Alin
Super tare!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Nu va mai agitati eu am un principiu daca la horoscop zice de bine...atunci maaare dre[tate are ala care l-a scris ..dar daca e de rau ma gandesc ca si ala care l-a scris mai greseste ca doar nu le-o nimeri asa pe toate!
carla2005 37+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!
cocutica spune:
Tzuni
Ma bucur ca anul viiotr voi calma pe deplin, n-am fost niciodata calma, dar niciodata nu e prea tarziu...
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
clayhanger spune:
Aiaiai, ce bine zice si la mine si la partener... Nici nu ma mai intereseaza sursa, asa de bine zice!
Acum sanatate, rabdare, vointa sa fie!
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
women13 spune:
Ma bucur, ca Liliana m-a adus printre voi. Multumesc, Tzuni , chiar daca sunt si rele, se poate tine cont de ele, si ... Dumnezeu cu mila. Am invatat de mult sa rad de necazuri, sau sa incerc sa le provoc si eu necazuri, necazurilor. Se spune despre fericire, ca este manifestarea rezolvarii pozitive, ori finalitatzii unui necaz, a unei neplaceri, a unui disconfort, etc. Sa fiti FERICITI tot anul 2007 ! Sa fie un an cu solutii si finalitati pozitive .
otto13dog
aurora56 spune:
Tzuni,sotul meu este sagetator asa ca horoscopul este foarte bun pentru mine in calitate de sotie pentru ca ,chiar imi doresc de la el mai multa atentie ,afectivitate si de ce nu un copil.