Plimbarea lui bb mic mic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

draga mea lumi, eu am iesit cu alexutza in parc cand avea 12 zile.:) si tare mult ii place!dar tot am fost la biserica ca sa-mi citeasca apele.nu stiu ce m-a apucat, caci eu nu eram asa de bisericoasa. acum vreau sa-mi fac molifta ca au trecut 40 de zile de la nastere si tare mi-ar fi ciuda sa nu ma lase sa merg la botez!

ariel

Daca nu apuci sa-ti faci molifta inainte de botez nu dispera, e o chestie care dureaza 2 minute, ti-o face preotul inainte de botez si vei putea asista fara probleme. La mine asa a fost cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Mamica dulce, eu l-am botezat pe Tudor intr-o duminica dupa amiaza. Nu e neaparata nevoie sa mergeti la biserica la prima ora. vorbeste cu un preot si aranjati in asa fel incat sa faceti botezul la pranz sau mai tarziu. Asa se spune, intr-adevar, ca daca plange si e foarte agitat isi cere botezul, dar Tudor a fost si dupa botez agitat din cauza colicilor, nu s-a linistit brusc. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Eu pe bebe al meu l-am scos in oras de cand avea o sapt. Prima oara a fost sa mergem la doctor iar de atunci unde mergem noi , merge si el. Nu am limitat deloc iesirile de cand cu bebe(doar la cinema n-am mai fost),il alaptez inainte sa plecam si gata. Daca ne prinde ora de masa in oras, il alaptez acolo unde suntem daca am "spatiu privat" daca nu, ma retrag in masina. Asta e unul din avantajele alaptatului, o poti face oricand, oriunde nu trebuie sa te grabesti acasa sa incalzesti sticle, sa sterilizezi, etc.
Cat despre faptul ca nu e bine sa faci una sau alta conform religiei...no comment.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna, mamicilor!

Eu sunt o viitoare mamica dar chiar m-am gandit la subiectul asta. Pt ca puiul meu se va naste in iulie...ma gandeam ca nu pot sa-l tin 6 saptamani in casa doar pt ca asa se spune ca e bine. Mai ales pe caldurile care se anunta! Dar ma gandisem sa iesim la plimbare pe racoare.
Nelamurirea mea este in legatura cu ce-a spus Cristina...de ce nu-i bine sa ne prinda seara pe-afara cu puiutul???

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Chiar ca-i bine sa nu stii
Noi am iesit afara. Ziua, pentru ca era octombrie si destul de frigut.
Dar si seara in vizite. Bb statea in alta camera, aerisita, ne uitam la ea din 5 in 5 minute, pe rand, o auzeam daca tipa.
In general incerc sa o iau cu mine pe unde ma duc (de fapt nici nu am de ales, asa ca...) si asta am facut-o de cand avea bb 2 sapatamani.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput