Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

... Roxana...

bine ca in sfarsit m-am amuzat si eu, ca de ieri tot ingandurata sunt. Precis ca a fost bun tortul cel roz.

Bianca este deja o domnisorica tare dragutza.
in poza "Pozez" seamana f.f. bine cu Mihnea.
Faina distractie a fost pe-acolo...

Adriana, merci mult de nr. de tel. Astept sa treaca ziua de maine si apoi sun sa-mi fac programare.
Pediatrie II e tot pe Horea?

Multumesc mult tuturor de incurajari. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

roxana da' ce domnisoara e bianca . ii sta asa de bine cu bucle...iar tortul trebuie sa fie bun ca aspectul se strica repede cu cutitul. dar chiar ce erau chestiile alea 4 de pe colturi? pupici lui mihnea, barbatel serios
dana sa-ti fie de folos numarul de telefon, insa....petrecerea intai, ok , ca vreau sa vad o fetita eleganta si bine dispusa

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB ce s-au mai distrat fetele la petrecere!!! Bianca e tare frumusica, seamana mult cu tati ei, pe cnad MIhnea clar seamana cu tine, cred ca ti-am mai zis de 1000 de ori! ...dar e un compliment si chiar cred asta! mi-a placut mult de Mihnea in poza "Seriosul"

ADRIANNA daca nu plang in restul zilei e foarte bine! in curand , cam peste vreo sapt-doua nu vor mai plange nici cand ii duci!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

FETELE CARE ATI NASCUT IN NOIEMBRIE...voi ati mai primit bani de cic?

ca eu nu mai tin minte si nici nu mi-am pastrat "hartiutele de bani" ca sa stiu daca primeam banii in luna sau cu o luna in urma

io fi numai eu chiar atat de

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ad_rianna pe hartiuta mea de CIC de la posta luna asta scria "luna 10" deci in mod normal mai vine 1

Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, e cum zice Paxela , mai vine o luna in plus, adica vei primii ultimii bani in decembrie.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna la toata lumea!
cu intarziere c-am mare spun , sanatate si muuuult noroc in viata flacailor!!!, ptr.: David Andrei(dama), Robert(miha), Alexis(daniela4),Roland Vladimir(miag); sa va fie de bine petrecerile si la cat mai multe!!!

am admirat pozici, cu flacai numa` unu si unu, incat mamicile de pe-acum ar trebui sa invete sa tina evidenta admiratoarelor

Robert (de miha) seamana cu un mic pianist sau dirijor, asa sobru, dar totodata dulcic foc;
l-am vazut si pe Vladut(de aime), cu carliontii lui haiosi, mai ales cum danseaza ei amandoi, in filmulet; ce bine ca sunt prieteni!; stati aproape?
miha tortul l-ai facut tu???

l-am admirat si pe David(de simona), si el tot blond si cu carlionti
l-a, admirat si pe Alex(de Eliza), care dupa aparente este tare cuminte, iar mami o super-women, care vrea trei maini; uitandu-ma la tine(ca m-am uitat si cu cucuietele mamii`), Arisa m-a recunoscut in personajul tau, si ma intrebat "mamii tu esti aici?"

l-am admirat si pe barbatelul de Alex, care se pare ca isi iubeste fratiorul la maxim!!!; Adi este ca o papusa vie;
mult succes in continuare!!!, si da Adi seamana cu tati, iar Alex cu mami; azi cand ne uitam la foto Arisa mi-a spus ca ea te cunoaste, si ca te-a mai vazut in nu stiu ce film, si ca tu ai fi actrita;

momentan ma duc sa fac nani, ca simnt ca-mi pica printre tastatura
pe maine!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try,roserb, miha (si daca am uitat pe cineva nu dati) aveti niste copilashi tare frumushei
danette, nu te mai stresa inutil, pana nu ai rezultatele analizelor in mana si parerea altui medic...sunt convinsa ca doctorita exagereaza....distractie palcuta maine si la multi ani! de pe acum frumushicii tale, sa-i dea Dumnezeu mutla sanatate si tto ce-si doreste sa i se implineasca.
roserbina, tortul a fost tare haios si cred ca si bun...cele 4 "chestii" erau turnurile castelului fetelorla ce va ganditi...eu cred ca nu ma mai "bag"sa construiesc tortuletzul ruxandrei...ea este innebunita dupa alba ca zapada si cei 7 pitici asa ca nu ma risc sa ma intrebati ce erau alea 7 "chestii"...glumesc desigur...vreau sa-mi mai descretesc putin fruntea ca de cateva zile sunt intr-un stres continuu cu tusea asta a lui alex la care nu-i mai gasim "leacul" deja am facut programare la alti doi alergologi, am luat si aparat de filtrat aerul...si parca nu-mi erau de-ajuns de ieri au inceput amandoi cu o diaree urata de tot(fac partz si iese si un pic de kk), le-am facut papica de regim le-am dat medicamente si astept sa se faca bine
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna, fetelor! Revin si eu dupa multa vreme, chiar daca citesc mereu paginile voastre. Mai rau e ca nu va stiu asa de bine si mi se fac varza in cap raspunsurile!
Am fazut o domnisoara Bianca foarte draguta, un tort care e cu siguranta mai frumos decat al meu (asta pentru ca STIU ca sunt anti-talent si nici macar nu incerc)!
Multumesc ca mi-ati raspuns la intrebarea nerostita! Da' ce bine stati la telepatie?! Si eu voiam sa stiu daca mai primesc indemnizatia pentru luna nov si sper ca da!

Va pup si incerc sa va scriu mai des.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Roserb, tortul e f frumos !Cred ca Bianca l-a apreciat si asta conteaza !

Eu scriu de astaseara LA MULTI ANI IRIS !!!

Mergi la inceput