Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, vad ca Alex s-a indragostit deja. Ai doi baieti minunati, Alex pare asa mare si e un frumos, iar Adrian a crescut asa mult de cand nu l-am mai vazut in poze, imi face impresia ca seamana mai mult cu tati.Sa dea Domnul sa treaca toate problemele !

Otilia, am admirat-o si pe "fotomodela" Ana, mai, are niste ochi fata ta ....

Miria Cristina, nu se vad pozele.

Si Mihnea a devenit mult mai vorbaret, face tot felul de propozitii, dar in marea majoritate a cazurilor nu are chef sa spuna cuvintele intregi, ca , deh, de ce sa se osteneasca? Au inceput sa se joace din ce in ce mai mult impreuna ai mei copii, chiar am curaj sa-i las cate 10 minute singurei, au mai rarit si luptele, in ansamblu stam mai bine.

Monica, sanatate multa, ai griga sa te pui pe picioare repede, c patria are nevoie de tine "valida"

Noi iar ne pregatim de petrecere pt Bianca, vom face la McDonalds ca e mai comod si lor le place, dar am primit comanda de tort pentru acasa , va trebui sa execut un castel. Domnisoara mea numara zilele ramase, nu mai are rabdare.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Revin si eu cu o postare pentru ca desi va citesc mi-e greu sa stau deoparte!
Cateodata ma simt epuizata dupa doar un copil si ma gandesc unde mi-o fi fost capul cand l-am vrut si pe al doilea!
Darv cand vad fotografiile copiilor vostrii, parca nu mai e sa de neagra perspectiva. Aseara, de exemplu, m-a suparat Matei asa rau, de am crezut ca mainile mele vorlua forma gatului lui! Dupa ce se chinuie omul si scrie ditai mesajul pe forum, el vine si apasa butonul magic de power de pe tastatura si intr-o clipa te uiti cum dispare inspiratia ta. Asta era doar varful piramidei, sa nu credeti ca am cedat usor. La baza stateau faptele dintr-o zi intraga: ublat la masina de spalat, inchis tv cand vrea el, urlete ca nu se da jos din microbuz, umbla la butelie, defilat gol-pusca prin apartament (apropos de pampers nedorit), etc. Inutil sa va zic ca a invatat cum sa iasa din tarc si azi-noapte la 11:30 inca mai duceam lamuriri sa treaca la culcare!
Ai vostrii copii sunt ingerasi sau cel putin asa par in poze!
"Marele blond" (e cel mai mare, mai pletos si mai blond copil din bloc) nu e deloc asa.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CASTEEEL????? Roserb treci si pe la mine sa ma ajuti sa fac un tramvai-tort, ca fi-miu cand le vede e cel mai fericit copil!!! si daca se poate sa stea si pe sine si sa il vada si pe nenea care conduce tramvaiul!!!! am glumiiiiiiiiiiiiiiit!! moaaamaaa, pai daca reusesti sa faci castelul, io iti dau diploma de cea mai buna cofetara !!!

AM primit revista prin posta, mi-a trimis-o Anca, foarte frumoase pozele cu voi, mi-a placut mult si articolul!!! felicitari!!! tie ti-a placut povestea cu ursul polar?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, apropo de culcat copilasi noaptea!!!
Fetelor, stiu ca sunt cateva dintre voi care au schimbat copiilor patuturile de bebe cu cele pt copii din care se pot da cu usurinta jos. Intrebarea era: cum convingeti copilul sa se culce singurel? nu se dau jos din pat daca nu sunteti langa el si nu a adormit???
De ex: Kenzo stiu ca e cumintel si ca ii place ca mami sa ii spuna poveste, si adoarme singurel!!! dar pentru copiii mai neastamparati???? Paul incearca sa escaladeze patutul, ridica un crac in sus si a ajuns cu talpa deasupra , pe marginea exterioara a patutului ....in curand, cam intr-un an, tb sa ii iau pat normal de copii. Dar ma bate un gand: nu e mai bine mai devreme ca sa il invat cu un ritual? sa se obisnuiasca? cu cat creste mai mare cu atat va intelege "altfel" si nu stiu daca va fi de bine!

Roserb, tu cum ai convins-o pe Bianca sa doarma singurica in pat? dar tu Monica pe Alex?

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Fetili, i-ati face copilului un www.eugena.com.hk/images/pics/cake2.jpg" target="_blank">ASTFEL DE TORT????????????????

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dimineata fetelor ! Sa nu dati cu rosii dar va rog sa-mi explicati si mie pas cu pas cum pot sa trimit poze pt montaj .

De ex la parola si nume ,pun numele meu sau mami de....

Sa nu rideti dar nu ma pricep,incerc si eu sa tin pasul cu voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime super tort ai facut mamica....si se pare ca v-ati distrat pe cinste....sa va traiasca Vladutz!

LA MULTI ANI pentru DRAGOS, sa cresti mare si sa fii sanatos si fericit puiutzule!

Onitza si eu am aceeasi problema vis-a-vis de culcat in pat mare....pe cand dormea in patutzul ei cu gratii, o puneam acolo, spuneam "hai bia fa nani ", inchideam usa si "la revedere"....o verificam din 5 in 5 min dar de obicei la a doua tura de verificat dormea ....chiar daca se mai ridica in picioare sau se mai foia stiam ca nu avea ce sa pateasca in genul acela de pat. De cand am pus-o in pat mare (cu gratar numai pe o parte cat sa nu cada si sa aiba pe unde cobora) am incurcat-o, ca sa zic asa. Nu o pot lasa singura deloc....se ridica in picioare si mi-e frica sa nu cada, se da jos singura si pleaca la plimbare prin casa....asa ca trebuie sa stau cu ea pana adoarme....si s-a obisnuit cu chestia asta, si atata ma mai pupa si ma mai strange de gat incat cred ca n-o sa scap asa usor de chestia asta....

Am de vazut poze acum caci sunt cam in urma....va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Onitza, ai mei copii au fost si sunt cooperanti la capitolul somn, foarte rar am avut probleme, din fericire. Pe Mihnea il pun in pat la 9 , isi bea laptele, apoi se intoarce pe partea cealalta si adoarme. Iar Biancai ii inventeaza tati o poveste (asta numai seara ) si apoi se culca fara nazuri.La pranz cand e ora de culcare de asemenea se duce fara comentarii. Sunt o fericita! Mihnea doarme inca in patul cu gratii, in primavara ii fac din cel mare. Acum cateva luni mai avea tentative de escaladare uneori, dar vad ca i-a trecut.

Am luat si eu revista, si am dialogat cu ursul polar, bravo, ne facem scriitoare!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Acuma se vede?
L-am lasat tot acolo, in urma.

Nu prea stiu sa pun poze in formatul nou.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana2004

Buna dimineata fetelor ! Sa nu dati cu rosii dar va rog sa-mi explicati si mie pas cu pas cum pot sa trimit poze pt montaj .

De ex la parola si nume ,pun numele meu sau mami de....

Sa nu rideti dar nu ma pricep,incerc si eu sa tin pasul cu voi !

diana2004

Diana, ii trimiti pozele lui Aime, asa: la inceputul listutei exista un rand cu "Poze ptr Comorile Toamnei aici" Dai click pe "aici" si trimiti pozele la adresa respectiva, apoi Aime le va pune in montaj. Sper ca am fost explicita, daca nu merge, spune-mi .

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput