Capsuni de la ce varsta?

Capsuni de la ce varsta? | Autor: cristina78

Link direct la acest mesaj

Dragelor cu puiuti mai marisori ,de la ce varsta ati dat capsunici la copilasi dragalasi?!?!
Cristina si Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna , Cristina
Si eu imi puneam aceeasi intrebare. Bianca are 1 an 6 luni si ma gandeam sa incerc "experimentul" anul acesta, dar cu precautii (adica in cantitate mica la inceput, si daca nu vor fi probleme.... cale libera!)Totul e sa-i si placa domnisoarei

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Cristina are 1 an si 4 luni.Oricum eu i-am dat Sambata 2-3 capsuni de la "tata socru" din gradina si aveam putin inima stransa sa nu faca vreo alergie .Nu mai am "Mama si copilul" acasa dar parca tin minte ca se pot da dupa 1 an.
Nu sunt sigura de aceea v-am intrebat pe voi.
Cristina si Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Dar iartul de capsuni? Eu am cumparat Iaurt Danone pentru bebelusi mai mari de 6 luni, si unul dintre ele e de capsuni. Pot sa-i dau Anei (6 luni)?

Pupicei de la

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu i-am dat lui Vladut (10 luni) Danonino de capsuni,cate un paharel cam la 2 - 3 zile, si nu a patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu stiam ca toate fructele cu seminte mici trebuiesc date dupa varsta de 2 ani, pentru ca pot da alergii urate. Noi am evitat pana la doi ani.
Claudia si Alex(4 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ana, de la iaurtul Danone de fructe Alex al meu a facut intoxicatie, si nu o data, asa ca atentie! De ce nu-i dai Danone simplu, in care sa pui tu fructe pasate?
Claudia si Alex(4 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Danutz maine face 1 an si 8 luni, dar eu i-am dat capsuni cate un picutz sa guste inca vara trecuta cand avea 8-10 luni. Nu a avut nimic. Api i le combinam cu zmeura si cu coacaza. I-am facut chiar si compotel pt iarna din capsuni cu zmeura, mere, visine, coacaza neagra si rosie. I-am mai dat si capsuni din import toamna si iarna si-i plac fff mult, dar am grija sa nu-i dau mai mult de 1-2 /zi.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Eu i-am dat iaurt cu capsuni de la 6 luni si de curand chiar bucatele de capsuni proaspete. Daca nu incerci de unde sa stii daca face alergie sau nu? Nu a facut nimic asa ca... go for it!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mda discutam statistic? Din cate stiu eu ceea ce s-a scris mai sus cu evitatul pana dupa vrsta de 2 ani este o informatie corecta. Asta nu inseamna ca toti copiii au probleme dar statistic discutand au fost probleme destul de serioase se pare, motiv pt care medicii recomanda evitarea acetor fructe pana dupa varsta de 2 ani. Acum eu ce sa zic, fiecare stie mai bine daca sa-si incerce norocul sau nu. Dar oare e noroc?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Chiar azi am discutat cu pediatra despre capsuni.Teodora are 1 an si 3 luni si, la aceasta varsta, poate manca aproape orice, zice pediatra.Asa ca mi-a zis sa incercam si capsunile.Dar cate putin, sa vedem ce reactie are si, chiar daca nu pateste nimic, sa nu exageram!
Iaurturi si breiuri cu capsuni mananca de mult si n-are nimic!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput