ESEC IN CONTROL GINECOLOGIC

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aghent spune:

primul meu control ginecologic l-am avut pe la 15 ani, fecioara fiind inca...am ramas cu traume: dr era barbat si, eu, foaaaaaaaaaaaaarte pudica,am inceput sa plang instant, mai ales ca mi-a cerut sa ma dezbrac de la brau in jos; parca urma sa fiu violata.................
a trecut, dar pudoarea tot mi-a ramas..probabil si la 50 de ani voi fi la fel..

aghent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

quote:
Originally posted by andreea81

Dianas, la ce doctor te-ai dus la Medsana? Ca eu m-am dus la dr Virginia Žārlea, sau ceva de genul asta, dar as vrea sa merg si la altcineva...Puup, Andreea

Andreea81, eu merg la Dr. Urleteanu Emilian, e foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

diana,pai s a intors dr urleteanu din canada?ca stiu ca a plecat de 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

quote:
Originally posted by monalac

diana,pai s a intors dr urleteanu din canada?ca stiu ca a plecat de 4 luni.

Ei na!!!! Nu-mi spune una ca asta!!!! Nu stiam, eu mi-am facut ultimul control la inceputul anului (prin februiarie)... Sper ca se si intoarce in tara!!!! Nici nu concep sa-mi caut alt ginecolog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

diana,inteleg ce simti.pe 3 ianuarie se implinesc 2 ani de cand,cu ajutorul dr urleteanu,am adus pe lume un baietel sanatos.m am chinuit tare mult,iar dr ma cunostea ca pe un cal breaz,pt ca pe tp sarcinii am fost internata de 4 ori in spital,cumulat cam o luna,iti dai seama ca ne intalneam in fiecare zi,cand isi vizita pacientele.mereu am zis sa vin cu baiatul,sa i multumesc,sa ii arat ce minune exista si datorita lui,dar din pacate,fiind din provincie,mi a fost greu sa bat drumul pana in bucuresti,cand eram gravida era altceva,dar acum n aveam cu cine sa mi las copilul,iar ca sa l iau pe drum,era cam greu,mai ales ca nu avem masina.am inteles ca dr si a vandut apartamentul din bucuresti at cand a plecat,si a luat si familia cu el,deci slabe sanse sa se mai intoarca.eu regret enorm,mai ales ca la anul voiam sa mai fac un copil si tot el voiam sa mi urmareasca sarcina...

Mergi la inceput