LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Jesus, lumea a innebunit de tot: stiatzi ca exista forumuri - da, acele locuri pe care pe langa informare io le asimilam mai mult cu ideea se socializare si divertisment - in care se discuta probleme economice? Mai bine zis se dezabat cu argumente pro si contra????????? Ca io tocmai am aflat cautand informatii despre costul de oportunitate...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

camelia si noki .

N-ati ghicit, n-ati ghicit .... aseara v-am zis eu ca nu-i mai dadusem de dimineaa sa suga si in consecinta aveam sanii plini dar nu foarte. Nu pe naiba Pana am culcat- pe Nati, dreptul a inceput sa ma doara rau, inclusiv cand misc mana, mi s-a facut o galma de toata... frumusetea nu-i termenul cel mai potrivit.

Am facut frisoane si pe la 2, cand m-a trezit Nati aveam 38.2.Nu stiu daca ma paste o raceala sau febra e de la san. Acum parca-parca nu ma mai doare asa rau cand misc mana, dar sa nu ating acolo! La suptul de la 2 m-a durut ca naiba sanul ala.

Vad cum evolueaza si daca nu-i bine merg la pranz la pt ca vine we si dupa aia numai gasesc pe nimeni.

-----------------
Si am ajuns la concluzia ca intarcatul e o chestie grea pe care e bine sa o faci daca ti-o doresti intr-adevar. E nasol sa induri durere fizica si psihica daca n-ai o motivatie puternica.

=> sunt pe punctul de a ma razgandi. Cred ca o mai las sa suga cateva luni, pana in primavara.

Mergi la inceput

Lavi- of of of si iar of. Naspa cu galna. Ai dreptate cu motivatzia. Pacat ca nu o ai ca ma gandesc cu groaza cum va fi la primavara cand dependentza lui nati de tzitzi-ul tau va fi si mai mare si dupaparerea mea intarcatul si mai dificil. io una nu cred in minunea ca ea sa abandoneze suptul. Dar daca asta e alegerea ta, te sustin.

Cu riscul de rosii in cap -exresie consacrata pe aicea - imi exprim bucuria ca fii-mea s-a autointarcat pe la 7 luni, ca in parc si pe forum vad numai cazuri d eintarcari dificile si io una sunt happy ca nu trec prin asa ceva.

Madau- vrei bataitza? Nu rastalmaci ce am zis cu taotele. Normal ca am inteles ce ai vrut sa zici, asa ca pricepe si tu detalierile noastre! Pupici!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cica azi vine toboganul, sa vedem. chiar, sa-l tin ascuns pana la ziua lui, ca la copiii mari sau sa il dau de azi? ce parere aveti? pe de o parte, dk il dau de ziua lui, constientizeaza putin ca e o zi deosebita, pe de alta parte, oricum va avea entertainment de ziua lui ca vin musafiri cu jucarii...

alondra, acum incep mamicile pe-aici sa dea lapte de vaca la bebei, eu as zice ca ar fi bine sa vb cu cucoana care-ti aduce laptele sa-ti aduca de 3 ori pe sapt, nu de doua ori. sta cam mult in frigider, 3 zile si jumatate pana la ultimul biberon.

ela, ce scutece folosesti?
mai, eu v-am vazut pe voi ca tot testati diverse marci, alergati prin supermarketuri dupa ele, le faceti tabele de calitati si defecte..io va zic sincer ca nu prea inteleg de ce nu folositi pampers. nu cred ca de bani, ca m-am uitat si eu la celelalte si am vazut 2 marci de care am auzit aici ca folositi unele dintre voi, marci care erau mai scumpe decat pampersul. Noi cu pampers nu am patat hainute decat cand eram foaaarte mici si nu venea ala bine pe picior, mai scapa materie pe-acolo, de atunci nu am avut o problema macar. Nichita are zile cand face o data si zile cand face de 4 ori.
Mie mi se pare pampersul comoara la casa omului. ati mai zis voi ca sunt impregnate cu nustiuce. pai cu ce, nichita e sensibil la piele si face eritem doar cand sta prea mult cu kk la fund sau de la un anume aliment, altfel nu i-a facut scutecul rau niciodata.

bic si noki, nu va culcati pe urechea ca nu terminati facultatea din cauza DC-ului, ca stiti ca e fals. poate din pricina copilului mic, dar nu DC-ul.
asa ar trebui sa se interzica si filmele, cafelelele cu prietenele, telefoanele, deserturile, excursiile si tot ceea ce va relaxeaza. dc-ul, pe langa ca este o cumunitate utila pt treburile profi sau mai putin profi legate de proprii nostri bebelusi (unde ne sfatuim sau doar ne spunem opinia), este si un loc de cafea virtuala cu prietenele. mai vorbesti si de o excursie, de un pantof, mai povesteste maricica la cat i-a venit sotul acasa, de-astea.
ideal este sa-ti iei portie de DC in mod echilibrat.
Din punctul meu de vedere nu vad niciun motiv pentru care sa stau 5 ore pe DC, dar nici nu vad vreun motiv pentru care peste 3 ani nu voi mai fi aici. eu zic ca voi fi.
Pe de o parte recunosc ca in vreo 2 zile am intarziat niste lucrari la servicuiu ca am stat prea mult cu DC-ul deschis la job, dar m-am repliat fara sa fac o tragedie din asta, aoleu nu mai intru, trebuie sa scap, sa fug etc.
Pe de alta parte faptul ca nici anul trecut nu m-am inscris la doctorat si nici anul asta (proiect veeeeeechi) Nu se datoreaza DC-ului, ci faptului ca n-am avut suficienta determinare si nu mi-am dramuit ideal putinul timp liber. ca starea mea a preferat sa se relaxeze juma de ora pe zi, decat sa fac proiectul (cate o juma de ora/zi timp de un an ar veni pana il termin) si sa ma tavalesc zile intregi pe la usa profesorului la care vreau eu si la care se intra greeeeu de tot, sa ma primeasca.
Un alt punct de vedere despre asta este ca va inteleg ca n-aveti tragere de inima cu facultatea. voi aveti facultate si copil, eu am serviciu si copil. mi se pare mai greu pentru voi. e mai usor sa faci ceva repetitiv sau nerepetitiv dar ale carui coordonate le cunosti deja decat sa inveti ceva nou, cand tu ai mintea in priza sa nu urle plodul, cat timp ai alocat azi, ce-ai retinut de ieri din materie in timp ce tineai cu o mana copilul si ii bagai lingurita in gura cu cealalta mana. in fine, din punctul meu de vedere este mai greu sa inveti la facultate cu copil, decat sa practici o meserie pe care o practicai si inainte de copil. deci din punctul asta de vedere va compatimesc ca sunteti pribnse in situatia asta, dar vroiam sa intaresc ideea ca nu DC-ul va tine din treaba. cred ca pur si simplu aveti nevoie de relaxare. Mai mult decat atat, indraznesc sa zic ca dk nu era DC-ul s-ar putea sa fi fost mult mai stresate. Si voi cu facult. si noi cu serv si toata lumea.
la finalul placintei:)), vaa urez succes, o s-o terminati pana la urma, veti vedea.

nu uitati de andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si acum sa revin la raspunsuri

Lavi de ce te mutilai??? N-a papat Nati lapticul? Pai nu ziceai aseara ca o lasi mai incet cu treaba asta, acum iar te-ai suparat... Rabdare, doar tu ne spui asta noua mereu si acu' tu faci pe dos? Ti-ai fixat termen limita pana la 12 dec parca, mai e o luna pana atunci, relax

Noki pupici Saralinei pe bubitze si sper sa va treaca repede. Hai ca totusi e ok ca nu-s mai multe, atat timp cat ea e voioasa, restul e bashca.

Danida intreb si eu ca prostul, repet nu-s la curent, nu e cam mult totusi 10 mil ptr bona? Stiu ca e ptr 11 ore, insa asta inseamna ca ar trebui sa te intorci la un salariu de 20 mil ca sa merite treaba. Cel putin din punctul meu de vedere, acu' tu mai ai si alte implicari, stii mai bine ce sa faci. Bafta in ceea ce ti-ai propus!

Roxi , mi-a placut mesajul tau ref. la dependenta, in asentimentul meu cu totul

Catutza cred ca e ok sa-i dai din cutia de lapte 2 zile, mai ales ca fiind din ala pasteurizat tine fara probleme la frigider. Ptr gat, ai incercat cu OROPIVALONE? Mie imi trecea imediat cu el.

Cristinamh petrecere frumoasa azi, Iris sa fie cuminte, sa primeasca tone de jucarii si sa sufle tare tare in lumanarica. Asteptam poze si filmuletze, conform obiceiului

Dordia vad ca s-a orientat bine Stefan, sa fii sofer de camion e o meserie banoasa, mai nasol cu timpul, dar asta o sa fie problema sotiei. Glumesc, e tare haios acolo in camion.

Ela sa inteleg ca e mai bine Uka acum nu? O fi fost de la iaurt, poate era nitel fermentat si o fi avut gaze. Daca nu s-a deranjat la burtica io zic ca e bine.

Alondra ptr ce i-ai facut D3 intramuscular? Ca ziceai de fontanela ca e ok.

Dau send si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am chef de intalniri. Asta asa..ca=s deprimata.

Maine Lavi e singura...deci ma autoinvit in Tineretului. Mai presteaza cineva? Ca e sambata si nu sunt fetele la serviciu. Hai, lista de inscrieri va rugam.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Da, dar eu pe dos, ma bucur ca a supt atata chiar daca voi avea o intarcare mai grea, pentru ca a beneficiat mai mult de lapticul meu.

Zau, cat ar trebui sa dau pt 6 ore? Noki, tu ai zis ca 4.5 milioane e prea putin, te rog zi-mi cat!

Mergi la inceput

dk nu plec la munte ma autoinvit si eu in tineretului

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mama di tutti, dk te duci la agentia de unde am luat-o pe bona blonda (de unde ti-am dat linkul-agentia ramona dima) gasesti 100% cu 5 milioane pt 6 ore. dk te chinuiesti nitel gasesti si cu 4,5. la alte agentii nu gasesti, iti spuj sigur, am controlat preturile de la 8 agentii.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Iu-huuu
Autoinvitari in Tineretului!!!

Problema cu bona e asa: din ianuarie vreau sa ma apuc de lucru. Pentru inceput am de lucru la calculator, acasa. Cand incepe scoala, 2-3 zile pe saptamana merg la scoala.

Am o propunere de bona gasita prin cunostinte. Am telefonul ei. Trebuie sa o sun. Tanti respectiva e asistenta medicala pensionara.

Ziceti, 4,5 milioane pt 6 ore/zi vi se pare asa putin? Cat atunci?

Mie tariful de 6 mil/8 ore mi se pare cat de cat OK. M-am gandit ca proportional, la 6 ore ar veni 4,5 milioane.

Scapa la 14, ce naiba?!

Mergi la inceput