LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Danida mai bine inchide-l ana se rezolva cu penele, ca eu stiu ca nu sunt bune ptr calculator.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

danida, aveau tobogane la auchan? io o tin ca ion cu fluierul...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ina voiam sa-ti zic de alaltaieri, dar a picat DC-ul: scandalos, nu stiu cum de ai avut atata stapanire de sine, eu faceam criza de nervi. Insa tot e bine ca Rachel nu a fost pe acolo prea multe zile, cred ca deja a si uitat.
Noki tu o suni pe mama ta in miez de noapte? Nu doarme saraca?
Coralia multa sanatatem, sa se faca bine repede gatutzul Andreii!

Ancatrana dar de ce zici tu ca numai Noki si-a adus aminte de voi? Stii cata lume i-a urat Carlei? Vezi la linkul dat de Noki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Ioana sa-ti fie de bine! La tunsoare ma refer. :)
Vrem si poze!!!
Apropos de poze: mai fetelor eu am pus doar cateva poze mai vechi la semnatura ca sa vedeti ce desteapta sunt io c-am reusit sa ma prind cum trebuie puse pozele pe DC si sa ma laudati si pe mine
O sa pun si io poze noi numai ca eu le scot pe cd si imi e mai greu. Da' cred ca pana plecam la botez le pun.
Ela . Poza respectiva era facuta la Bacau
Ha ha ha Ela ia uite inca o potriveala intre copiii nostri: si noi suntem tot pe Milumil 2, am avut o incercare cu Milu 3 da' nu i-a placut domnului. Doctorelu' mi-a zis ca de la 1 an putem sa-i dam lapte de vaca, da' mai vorbim. Io as incerca sa-i dau Nestle junior si lapte de vaca.

Am vazut acu' ca duminica pe Acasa tv dau "Ce-si doresc femeile". De-abia astept sa-l revad.

Fetelor sa-mi tineti pumnii si mie ca diseara ma duc la agentie sa vad niste bone. Saru' mana fetelor pt. pontu' cu agentia. Ca sfoara trimisa in tara cre'ca s-a rupt. :( Nu mai cunoaste nimeni nici o bona printre cunoscutii mei asa ca singura salvare ramane agentia.
Mihaeluta am trimis formulare la mai multe agentii si singura care a raspuns deocamdata si la care ma duc diseara este a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Am venit si eu de la dr. gineco ca am fost sa imi iau rez la un alt test papanicolau si e tot naspa deci...iar tratament ...iar ovule....iar pastile....m-am saturat! Imi tot ies niste bacterii pe acolo si bineintzeles candida. Deja am 6 luni de cand tot fac div tratamente si iar analixza si tot iese. Offf cand oi scapa de pb asta ca tare vreau sa fac un bb2 si pana nu ma rezolv de astea....nu pot ramane insarcinata. Naspa rau!

Cpoilul meu cuminte doarme dus, astept sa se trezeasca iar eu am bagat la cuptor niste pulpitze de pui la punga magica cu ierburi si abia astept sa se faca sa mananc ca imi e o foaaaame...

Acum ma duc si eu sa fac uraturile si mai revin!

Ieri am fost bolnava fara DC. Intram din 10in 10 min sa vad daca s-a facut si...pauza!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- placut filmuletul cu ili in hinta. Cu mama...

quote:
Noki tu o suni pe mama ta in miez de noapte? Nu doarme saraca?
hi hi hi...ce sa doarma? ca mama se culca mai tarziu ca mine; pe la 12 se baga in pat apoi citeste pana pe la 1-1.30. Iar alaltaieri seara tocmai plecase de la mine, o lasase Adila acasa la ea pe la 22.30.Mai, noi suntem familie de bufnitze, nu stii?

Danida- bafta mare la vizonat de bone!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello lume!!

Azi am fost matinale...la 8.30 eram in picioare..ca deh, a plecat tati la munca si conform obiceiului pana n-a trantit tot ce i-a taiat calea nu s-a lasat

Anda sper ca te-am lamurit cu toboganul ptr Nic, io zic ca merita banii ala de la buburuza.com. La Loris (magazinul ala din Cora) au niste preturi de te doare capul.

Lavi ma bucur tare ca a papat Natiliciul laptic pana la urma. Cu intarcatul nu stiu ce sfat sa-ti dau ca stii tu mai bine cum vrei sa faci. Insa daca te-ai decis, mergi pana la capat cu incredere. oricum e de laudat faptul ca ai ajuns pana aici

Feli am admirat soricelul leganandu-se...se vede ca-i place tare in leagan...super misto idee ai avut.

Ptr fetele cu care m-am conversat ieri pe conferinta...pastruga in aspic a avut un succes rasunator, nu va spun insa cu ce emotii am stat pana seara sa vad daca se incheaga. Dar a fost ok.

Noki a mancat Saralina ardei umplut???

Ma duc sa spal nitel pe jos ca Mirunici are chef de misunat, revin imediat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia superba nor'mea cum se da e in leaga...si ce rade...ce fericita e!!! de la Stefan!!!

Lavi bine ca a acceptat si alt lapte...ca alfel...te vedeam alaptand pana la 2 ani.

Mie fetelor cum va spuneam inca imi mai curg sanii, adica...se formeaza o pic miiiica si se uda un pic de tot tricoul pe interior. dar dr. mi-a dat niste pastile pt intzarcat ca cica nu e ok sa secrete atat lapte!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

"danida, aveau tobogane la auchan? io o tin ca ion cu fluierul..."

Anda nu aveau :(
Vazusem intrebarea ta da' am ignorat-o ca eu una n-am vazut topogane pe unde am fost.

Mergi la inceput

Noki asta nu-mi place la parchet: cand se uda, aleluia! E usor de intretinut, nu zic, dar o mocheta o mai scoti si o mai usuci, un covor la fel. Dar d-asta vreau s apun si eu , ca deh daca asa e trendul
catutza sanatate multa, asta daca nu te-ai facut bine pana acum
Lavi bravo, bine ca ai gasit un lapte pe placul lui Nati. Deh, acum s-o intelegi si tu, dupa bunatatea de lapte matern, cam greu sa accepti altceva. Dar se va obisnui.
ina

quote:
Eu astazi nu am putut accesa dc-ul si am fost trista,stiam ca-i ziua lui chitaila si nu as fi vrut sa creada c-o neglijez, dar apoi mi-am dat seama ca au fost ceva probleme – asta, judecand dupa cat ati scris.

stai linistita, stiam ca nu ne uiti tu.
Noki mama, ce cataratoare ai! Cred ca-ti dai seama ca va fi tot mai greu de acum, ca se va urca tot mai sus. Vai de capul nostru, o sa stam cu ochii pe ele ca pe butelii Si pe Ilinca am gasit-o pe tavita scaunului de masa.
Hai sa mai dau si send.

Mergi la inceput